Saç Rengi ve Saç Boyama Palette ve neva color karıştırdım. (Resimli)

avatarındaki renge boyasan dah güzel olurdu,
bu renk çok kullanışlı görünmüyor

Bence avatarındaki renge boyamalısın,
bu renk çok kullanabileceğin bir renk değil

kabarık elektrıklı de ondan kotu duruyo aslında fonle yada düzleştiriciyle elektrıgını alırsan güzel olabılır.. ben sevmedım her zaman doğal daha ıyıdır bence ama ıstedıgını elde etmıssın gule gule kullan...

fotoğrafı görünce direkt aklıma eternal sunshine of the spotless mind filmi geldi
iddialı, aykırı bir renk. ben cesaret edemezdim. ayrıca saçlarının kıymetini bil sık sık bakım yap, brezilya fönü çok işine yarayabilir. güle güle kullan

şok oldum resmen bu renk herkese gitmez cnm bence biraz kullandıktan sonra sana gidebilcek bir renge dön

Şekillendirilmiş hali daha güzel görünebilir ama ben beğenmedim açıkçası:26: Ama senin tarzın ve sevdiğin renkse kimseyi takma derim

tam anlamıyla rezillik bu ne böyle saç mı olur arkadaşım gezme böyle el adama güler valla

tam anlamıyla rezillik bu ne böyle saç mı olur arkadaşım gezme böyle el adama güler valla

Bu ne biçim konuşma tarzı allahaşkına. Sizi saygıya davet ediyor ve başkalarının seçim ve tercihlerine saygılı olmanızı rica ediyorum. Beğenmek zorunda değilsiniz elbet. Beğenmediğinizi belirtmenin binbir yolu vardır. Kırıcı olmayın. Şahsi beğenidir böyle şeyler. :)

iddialı renk bile demeye dilim varmıyor açıkçası..
hiç beğenmedim, kendi yorumum bu tabi zevklere karışmak olmaz..

Son düzenleme:
yorum yapmiyim dedim ama dayanamadım hiç beğenmedim..ama senin zevkin bişey diyemem.sadece nasıl olmuş diye sorduğun için söyledim ve belirtmek istediğim başka bişey ise;saçların çok bakımsız görünüyor..bence turuncuyu düşündüğün kadar bakım yapmayıda dene arada emin ol pişman olmazsın

resımlerı bır yılönce paylaşmışsın umarım saç rengını değişmişsndir gerçekten fena

Sadece renk olarak yorum yapacak olursam ben asla boyamam.Ama gerçekten yakışana yakışıyor.Bu tonun renkli göz aşırı beyaz ten ve masum yüz hatlarına yakıştığını düşünüyorum yüzünü görmediğim için kötü olmuş vs diyemem.

Hanımlar üstünden tam 1 sene geçmiş. Bu kadar hararetli cevaplar yazmaya gerek yok. Beğenmemiş olabilirsiniz saygı duyuyorum ancak sizin de benim zevkime saygı duymanız şartıyla.. Bu noktada saygılı bir şekilde beğenmediğini dile getirenlere teşekkür ediyorum ve saçımın şu anki rengini görmeniz için şu resmi koyuyorum.. :) Belirteyim; gayet memnunum..

beyaz bir ten yeşil gözler çok hoş durur bence. animasyon karakteri merida nın saçları gibi :) kesinlikle cesaret ister kutluyorum

gözlerim ela. :) Beğenmeyen kişiler baya fazla olmasına rağmen gel bir bana sor, ben renge bayılıyorum.

ben bakır tonlarını çok severim. ama canım ilk eklediğin boya resmen bağırıyo sahte bakırım diye. çok çiğ durmuş.daha sonra eklediğin bakır tonu ötekine göre daha iyi. bence doğal tonlu bakır tonlarını tercih etmelisin.

şaşı bak şaşır aman allahım bi dünyada masraf yapmış bu reng için

turunculuğu ve bakırlığı çok seviyorsun da ilk boyadığın gerçekten çok fazla çiğ durmuş ben de hiç beğenmedim zaten turunculuk bakırlık vs.. düşmanımdır benim ben doğal renklerden yanayım da En sonki resmin daha doğal bir bakır daha hoş olmuş... gördüğüm kadarıyla da beyaz tenlisin zaten bakırı kaldırıyor tenin sen beğeniyorsan içine sindiyse tamamdır eleştirileri boşver.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…