Saç Rengi ve Saç Boyama Palette ve neva color karıştırdım. (Resimli)

canım baya eski bi konu sanırım umarım görürsün ben açıkçası bayıldım.ve sarıdan tarçın bakırına döndüm ama istediğim kadar turuncumsu olmadı ve yardım edebiliceğini düşünüyorum :) en açık bakır boyanın markası ve numarası nedir acaba sen fazlasıyla anlıyosun turuncu olayından

en yoğun turucuncuyu elde etmek için içine yoğun bakır katman lazım. :)

Umarım görürsün benim soracak birkaç sorum var bayıldım renge :)
İlk olarak %9luk oksidanı ayrı mı aldın kutunun içinden çıkanları mı kullandın? Ayru aldıysan markası ne ve ne kadar koydun oksidan?
İkinci olarak diplere ne kadar süre tuttun uçlara ne kadar süre tuttun boyayı? Boyanın süresi çok önemli.
Bi de ne kadar sürede akıyor ne kadar sürede bir boyuyorsun saçlarını? Yıpranmaması ve boyanın akmaması için yaptığın bi bakım var mı?
renge bayıldım ama hiçbir kuaför yapamadı ta kıpkızıl oluyo ya sarıya dönük, saf turuncu olmuyo (
Adım adım anlatırsan ben kendim boyayacağım.

Benimde sacim kullu bi sari cit citlarimi siyahtan tarcin rengine açtım ama kendi saçımi hangi boya ile hangi renge boyayacagim bilmiyorum kuaförüm Neva color tarcin bakir la palette tarcin bakiri karıştı dedi ama hiç o boyaları bilmiyorum noluy yardım edin canlar :))

Eklentiler

• IMG_20150212_184545.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 95
  • 20150211_012936.webp
    83,4 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_2015-02-10-22-34-51.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…