- 27 Ocak 2015
- 14
- 1
- 38
- 48
inan çok teşekkür ederim söylediğin için çok çok sağolRica ederim canım.babada zor geliyor öyle.parfumerilerde bulabilecegin dediğin gibi siyah plastik boya kapları var.bende onlardan kullanıyorum.gönül rahatlığı ile kullan.hiçbirşey olmaz.boyada bozulma falan olmaz yani..
Rica ederim canım.kolay gelsin..inan çok teşekkür ederim söylediğin için çok çok sağol
Açıp boyarsaniz istediğiniz sonucu elde edersiniz şüphesiz.ancak zaten akan bir renk olan kizilin zemin açık olduğu için daha çok akacaginida unutmayın..
Kesinlikle...Peki teşekkür ederim düsüneceğim bunu. Yani palette düzgün açar diyorsunuz :)
Cnm merhaba saclatin cok guzrl olmus gercekten. ...
actıktan sonra üstüne koleston 11.1 i boyayanca bölemi oldu gercekten
Selamm herkese benim saçlarım normalde koyu kumral siyaha yakın bi renk mat kahveye boyamıstı kuaför sonra çok aktı açıldı beyazlar da var berbat oldu çikolata kahveye boyattım yeni ama kuaför nasıl yaptıysa çikolata kahve diye bildiğiniz siyah yaptı. Şimdi aktı tabi biraz kahvemsi bi renk ama baya koyu. Bu ürün saçı direk sarımsı mı yapıyo ? Yani bi iki ton açmak ya da boyayı silip çikolata kahve tekrar kendim boya alıp yapmam için yardımcı olur mu ?
Colorb4 nedir açıklayıcı olursanız sevinirim?boya silici kullan hem saçın yıpranmaz..
colorb4
Colorb4 nedir açıklayıcı olursanız sevinirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?