Saç Rengi ve Saç Boyama palette yoğun renk açıcı kullananlar

Rica ederim canım.babada zor geliyor öyle.parfumerilerde bulabilecegin dediğin gibi siyah plastik boya kapları var.bende onlardan kullanıyorum.gönül rahatlığı ile kullan.hiçbirşey olmaz.boyada bozulma falan olmaz yani..

inan çok teşekkür ederim söylediğin için çok çok sağol

Kızlar yıllardır saçlarımla ugraşıp duruyorum siyahdan bal köpüğüne tekrar siyahdan karamele tekrar siyahdan kumral a derken döngü dönüp durdu ama bu işlemlerde saçıp çok yıpranıp yanmalara maruz kaldı hep oryal ile açtılar şimdilerde Olaplex diye iyi açıcı var lakin çok pahalı duymuşsunuzdur sizde uygun ama kaliteli iş isteriz degil mi hepimiz..sizlerede tavsiye etmek için kayıt oldum buraya 2gün önce saçımı tekrar açık yapmaya karar verdim.bu sefer koyu kumraldı saçım ama çok yanmıştı hamur gibiydi ben keratin yaptırdım bu arada kızlarım mutlaka tavdiye ediyorum yandı diye üzülmeyin saçlarınıza uygun kuaförde keratin 1kere yaptırın 6ay gider o her neyse gecen kuaföre gittim kadın açmam bu saçı yanar güvenemem kopar saç dedi ve yolladı tabi ben yılmam o gün sarı olacaktım gittim markete PALETTA nın açıcısını aldım bide yanında acıkta KOLESTON açık küllü sarı 11.1 boyasını aldım toplamda 40lira ödeyip cıktım eve geldm işlemleri yaptım ve sonuç inanılmaz oldu arkadaslar gercekten oryalden uzak durun ve mutlaka keratin yaptırın sevgilerimle ayrıca fotoda ekleyecegim

Merhaba saclarim resimdeki gibi paletteyle acip kizil boyasam canli bi kizil elde edebilirmiyim acaba.suandada kizil boyuyorum ama kendi sacim koyu oldugu icin tam tutmuyor renk bi fikir verebilirmisiniz acaba ((

Eklentiler

• 1 (2)-1.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 2.101
Açıp boyarsaniz istediğiniz sonucu elde edersiniz şüphesiz.ancak zaten akan bir renk olan kizilin zemin açık olduğu için daha çok akacaginida unutmayın..

Bende deniyicem yakında palette yoğun renk açıcı ile. Benimde saçlarım kumral ama tutmuyor sadece yansıma gibi oluyor. Açarsam tutar diye düşünüyorum en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum

Cnm merhaba saclatin cok guzrl olmus gercekten. ...

Cevaplarsan sevinirim. Saclarimi 1 yil once rofle yaptirmistim. Hamilelik araya girince hic doknmadim dipler bayyaaa geldi. Yarisi dip yarisi rofleliydi sacim. Acik kahveye boyadımsonra. Simdi 1 ay oldukahveye boyayali. Saclarimi evde acmak sari olmak istiyorum. Bebek var die kuaforede gidemiyorum. Ne yapmam gerekir fikre ihtiyacim var cnm. Senin baya iyim olmuss. Napsam yaaaaa. Nasil sari olabilirim. Onceki roflenin ustune cok yipratmazmi.

Smdi bu kizilimsi sacin ustune ne renk yapilablr ki:)

merhaba arkadaşlar umarım msj'ımı görür ve cevaplarsınız.benim saçlarım siyah ve yıllardır siyah kullanıyorum. 2 3 gün önce saçlarımı palette yogun açıcı ile açtım turuncu oldu ama bazı yerlerde koyu kahve gibi bir tonlar kaldı ben üstüne koyu kumral yaptım karamel fındık kabugu bazı yerlede kızıl gibi oldu diplerde turuncu hala şimdi ne yapayım sizce tekrar iki kutu açıcı alıp yapsam üstüne küllü kumral boyasam nasıl olur sizce benim istediğim saç rengi küllü kumral tonları ama kızılımsı değil sarımsı olacak şekilde.cevap verirseniz çok sevinirim lütfen yardımcı olun.

Bu açıcıyı nasıl uygulamamız gerekiyor?diplerden uçlara doğrumu sürücez?diplerede sürersek uçlardan daha açık olmazmı kısacası teknik olarak tek renk açılacak şekilde bilen birisi anlatırsa çok memnun olurum.görüyorumki açıcıyı kullananların çoğunda farklı renkler yani tek renk olmayacak şekilde bi kaç renk çıkmış ortaya cevabınızı beklicem..

Selamm herkese benim saçlarım normalde koyu kumral siyaha yakın bi renk mat kahveye boyamıstı kuaför sonra çok aktı açıldı beyazlar da var berbat oldu çikolata kahveye boyattım yeni ama kuaför nasıl yaptıysa çikolata kahve diye bildiğiniz siyah yaptı. Şimdi aktı tabi biraz kahvemsi bi renk ama baya koyu. Bu ürün saçı direk sarımsı mı yapıyo ? Yani bi iki ton açmak ya da boyayı silip çikolata kahve tekrar kendim boya alıp yapmam için yardımcı olur mu ?

boya silici kullan hem saçın yıpranmaz..
colorb4

Colorb4 nedir açıklayıcı olursanız sevinirim?

bir boya silici markası watsonlarda satılıyor.. biraz araştırınca hemen çıkıyor zaten.. başka markalarda da var ama benim okuduğum kadarıyla bu baya beğenilmiş..

Kizlar banada yardim edin akil wverin simdi bende pallete deluxe yogun sac acici aldm bunda 2 sene once siyah vardi ve sonra koyu kestane vurdum 3 .4 sefer ve 5 aydir boyamiyorum sizce sacim ne renk alir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…