pamuk civcivimin kesesini gördüm

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
43
İstanbul
kıslar az once doktordan geldım kesemızı gorduk fakat cok mınıkya tek kese gorundu
kendı doktoruma gıtmadım daha bugun gıttıgım doktorda bıraz tuhaftı hıc bılgı vermedı sadece evet var kese elıme kagıdı tutusturdu kagıtta 8mm felan yazıyor anlamadım bırsey çok mınıkya bebegımı gorurum ıhsallah

canimsin....cok sevindim senin icin....saglikli olsun gerisi fark etmez canim...merak etme canim o minicik büyücek kocaman bebek olcak...

Gözün aydın Nazcığım için biraz olsun rahatlamıştır. Kendi doktorun ayrıntılı bilgi verir merak etme ne mutlu sana...

kızlar hepnıze tsk ederimm canlarım allahım ısteyen herkese nasıp etsın ıhsallahh
ama bırsey sorucam benım kese en ustte ya anlamadım bırsey ınternette 8mm de bebek yolu gozukmesı gerekır dıye hıc bırsey anlamadım

hayırlı olsun benimde ilk 8.2 mm idi büyür o merak etme ikiz olup olmadığı 2 haftaya belli olur benimki sonradan çıktı biliyorsun

ay canım ıcımı rahatlattın doktor hıc bılgı vermedıya
2.kese sonradan cıkabılırmı dedim cvp bıle vermedi sınır oldum

maşallah canım keseyide görmüşsün ,, inş. kalp atışınıda duyarsın yakında ,, acaba tek yumurta ikizimi , benim ki 4 mm di bu 8 miş ,, neyse sağlıklı olsunda tek ikiz farketmez ...:1hug:

evet canım haklısın saglıklı hayırlı olsun onemlı olan o
ultrason goruntusu senınde boylemıydı cok yukarda gıbı geldı kese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…