• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pamuk civcivimin kesesini gördüm

nerdesın kız...............unuttun bızı dımı buldun bebışlerı......................tebrıkler canım ............rahat guzel bı hamışlık ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

iyide kese zaten yukarda tutunmalı
kese aşada diye bişiler duymuşsundur genelde uteranın üstüne tutunması gerekir zaten ben keseyi göremedim hangisi?

ben göremedim yahu resmi büyütemiyorumda ama uzaktan bakıncada uteranın tam üstünde değil acık parlak rengi çizgi uteranın en üstü oluyor sneinki en üste değil bence olması gerekn yerde hem o nereden daha iyi beslenecekse oraya tutunuyor ayrıca bırak ikiz olmazsa olmasın . rahim tek bebek taşımak için yaratılmıştır ne kadar çok bebek o kadar çok risk demektir ..
senin leken olmuştu istiat ediyormusun* buarada hayırlı olsun :)

ben göremedim yahu resmi büyütemiyorumda ama uzaktan bakıncada uteranın tam üstünde değil acık parlak rengi çizgi uteranın en üstü oluyor sneinki en üste değil bence olması gerekn yerde hem o nereden daha iyi beslenecekse oraya tutunuyor ayrıca bırak ikiz olmazsa olmasın . rahim tek bebek taşımak için yaratılmıştır ne kadar çok bebek o kadar çok risk demektir ..
senin leken olmuştu istiat ediyormusun* buarada hayırlı olsun :)

kız nasıl goremedın parlıyor hehehehekaydirigubbakcemile3
haklısın hayırlı saglıklı olsunda tek cıft farketmez
yok canım benım sadece 1 damla kahverengı lekem oldu bıdaha cok sukur hıc olmadı
kız cok kucuk bu keseya mınıcıkk
saol canımmmmmm

:) düşük riskli sayılmıyor ama dikaktli olmak gerek kese aşada olunca ..
neyse bişi görüyorum yuvarlak ama anlıyamadım çok parlamış birde ultrason aleti eskimiydi nasıldı ondan küçük göstermiştir sana

:) düşük riskli sayılmıyor ama dikaktli olmak gerek kese aşada olunca ..
neyse bişi görüyorum yuvarlak ama anlıyamadım çok parlamış birde ultrason aleti eskimiydi nasıldı ondan küçük göstermiştir sana

kucukdu canımm amerıkana gıdınce daha net gorurum sanırım
8mm yazıyor kagıtta ıyımı sence

ay canım bilmiyroum ben hiç kese boyutunu falan bana söylemediler kese kagıdıda yok bende :)
yolk kesesi gözlendimi dicemde gözükmemiştir usg aleti kötü belli

aminnnn kızlar agzınıza saglık.bayan dr lar genelde oyle oluyo:kedi: agızlarından lafı kerpetenle alıyoruz nerdeysekaydirigubbakcemile3

angel sana bişi dicektim ya sen bebeğini kacıncı haftada kaybetmiştin birde ilişkiye girdiniz diyemi oldu
biz gecende yaptıkta acaba oluyorum bende

angel sana bişi dicektim ya sen bebeğini kacıncı haftada kaybetmiştin birde ilişkiye girdiniz diyemi oldu
biz gecende yaptıkta acaba oluyorum bende

canım ben hamile kalmadım hic:1no2: asılama yaptırdım hazıranda 8. gun kanamam oldu 11.gunde testte negatıf cıktı.dr una danıs canım bı bence esımın halasının gelinide tedavıyle hamile kaldı onlara doktor 9 ay boyunca yasaklamıstı ilişkiyi

Back
X