Doğuma Hazırlık Pamuk Prensesimize İsim Önerileriniz...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ikiminikprenses

İki minik prenses ve bir prens 👧🏻👧🏻🧒
Pro Üye
1 Mayıs 2007
7.011
3.347
698
Diğer
merhaba kızlar...benim prensesime koydugumuz isimden sonra şimdide kız kardeşimin prensesine isim arıyoruz...bunun için sizinde güzel fikirlerinizi bekliyoruz...sevgiler...:ecrin_bebek:

Yağmur
Yaprak
Arya
Irmak
Rüya

Not: Masal ve Öykü isimlerini ben de beğeniyorum ama yazılmış tekrar yazmak istemedim... opuyorumnanaktan

ben de kızıma isim arıyorum çok kararsızım..benim düşündüklerim de defne, beril, idil,ışıl, gökçe,ezgi,açelya,eda

bende aynı şekilde kızım olacak hayırlısıyla ve karar veremedim isim konusunda. defne,beril,ışıl ,ela, elvin,nilsu,sezin,ilke,nisa güzel isimler ama karar sizin.

Bi prensesim olsa isim koycam ama henüz prenses ortada yok. Daha şimdiden karışıyor eşim, beğenmiyor bulduğum isimleri. Neyin kavgasını yapıyorsak artık? kaydirigubbakcemile3 Ortada bişey olsa bari sırnaşık şey

ülküm ismi güzel bence. ben kızıma koyacaktım ama 2. adıyla uymayınca ülkü koydum hatta 7. ayımıza kadar hep ÜLKÜM diyorduk, ama sonayda vazgeçtik

anlamı da çok güzel, idealim...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…