- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimPamukçuk için antifungal damlalar var bizim kullandığımız mikostatin di. 2 günde tertemiz yapıyo ağzını bebişin :) birde göğsünüzede damlatın ucuna. oraya geçiyor bakteriler temizlensede tekrar devam ediyor çift taraflı bakterilere hücum
Geçmiş olsn![]()
Yakmaz mı ağzını pekiyemek sodasını su ile karıştırıp temiz gazlı bezle hem meme ucunuzu yine aynı şekilde sodalı başka bir bezle de bebeğinizin ağzının içini temizleyin.
Ben karbonat vs denilen şeylerden deniyordum ama doktorum kızdı. onun üstündeki beyazı alınca altındaki hassas deri açıkta kalıyor daha çok acı çekiyo bebek dedi. ben bu damlayı ağzına göğüs ucu yaralarıma ve poposundaki pişikte bile kullandımTeşekkür ederim
Dut pekmezi sürdüm iki gündür ama fayda etmedi
Yarın aldırayım bu damlayı eşime
Bi kaç yerde daha okudum bugün
Hayır anne sütü ile alakası yokmuşAnne sütü pamukçuğa iyi gelmiyor mu![]()
İnşallah kızımınkinide geçirir bi kaç gün içindeBen karbonat vs denilen şeylerden deniyordum ama doktorum kızdı. onun üstündeki beyazı alınca altındaki hassas deri açıkta kalıyor daha çok acı çekiyo bebek dedi. ben bu damlayı ağzına göğüs ucu yaralarıma ve poposundaki pişikte bile kullandım![]()
Yakmaz mı ağzını peki
yumuşak temiz pamuklu bir bezi karbonatlı suya batırarak hafifçe bastırmadan ara ara ağzının içini silKızlar 5 buçuk aylık bi kızım var
Ağzında pamukçuk oluşmuş
3 gündür su dahi içmek istemiyor
Şuan bile aç halde uyudu
Ne yapmam lazım
Nasıl geçer
Dr migovit diye bi şurup verdi ama düzelme yok
Kesinlikle katılıyorum. Bende öyle yapıyorum umarım olmaz.merhaba,
3 çocuk büyütmüş bir anne olarak tavsiyem ,
Emzirdikten sonra veya mama verdikten sonra kaynamış bir çay kaşığı suyu ağzına verin .Süt ve mama kalıntıları temizlenir. Asla pamukçuk olmaz inanın. Bir kitaptan okuyarak uygulamıştım.
Pamukçğun tedavisini bilmiyorum çünkü öyle bir sorunum olmadı .