Her lafa girme bi yaHeh zaten olmasa şaşardım. Tamam o zaman inandım
Var youtube yazSordum google amca yalan olduğunu söyledi. Önceden uyduruk kaynak atıyodun bu söylediğinde uyduruk kaynak bile atmadın(((
Bi kac sene daha iste bize çip takana kadar dewamke
Keşke çiple beraber birkaç yabancı dil de yükleseler
Niye ki? Bi çipçi, teorici bulmuşuz eğleniyoruz işte.Her lafa girme bi ya
Buna hak verdimo çipler şu an bu postu yazdığınız telefon veya bilgisayar veya tablet şeklinde zaten senelerdir elinizde.
çipten korkan teknolojiden uzak kalsın önce :)
Verilere kimse inanmıyor ki zatenben izin veriyorum bana taksınlar takınca ne olacak acaba
Al bakalim..Sordum google amca yalan olduğunu söyledi. Önceden uyduruk kaynak atıyodun bu söylediğinde uyduruk kaynak bile atmadın(((
Bana onca hakaret edeni degilde beni banlarlarsa banlasinlar dokunmazBenim bu akşamki eğlencem bu banlanana kadar devam
17 gün güya kapandık herkes işe gitti biz evde oturuyorduk yine oturmaya devam ettik görmüyor musun bunları acabaOkullar acilmadi
Dukkanlar kapandi sokakta bi
Kac kisiye ceza yazilmasina sahit oldum.. sinirlar kapandi.. oteller kapaliydi.. ust uste degildi kimse en azindan bu kadar.. okul haric hersey acildi
Ama
Masallah
Buna hak verdim
Ztn
Videosunu ekledimya böyle bir teknoloji varsa da ben deneği olurum zira bu zekaya ancak saygı duyarım :)
Açacaklarını söylüyorlar ama tamamen hayal ürünüaçacaklar mı yükselen vakalara rağmen ?
daha da artsın madem.
Bunlari tek bile yazan ben degilim onlarca video var bilgi paylasimi var..o zaman şimdi sakince elinizdeki teknolojik aleti yere bırakın :) zira bu yazdıklarınız bir yerlerde kaydoluyor ya, mazallah büyük güçler bu oyunu anladığınızı görüp peşinize düşebilir :)
Ya ne olacak acaba çip takılınca bi anlatsınlar allah aşkına yaya böyle bir teknoloji varsa da ben deneği olurum zira bu zekaya ancak saygı duyarım :)
Videosunu ekledim
Hala varsa diyorsun .. real hayata gecirildi 1 ulkede inanilmyacak nesi var bende onu anlamiyorum
katılıyorumm.yoğun bakımdan ve ölmekten iyidirvirüsü kapıp yoğun bakımda tavanı yada yeri izleyerek can çekişmektense çiple takip edilmek daha mantıklı
benim bedenim benim hayatım sdjfklsjdfls
Hic biseyin garantisi yok.. asi olup ölme riskide var.. Allahin dedigi olurvirüsü kapıp yoğun bakımda tavanı yada yeri izleyerek can çekişmektense çiple takip edilmek daha mantıklı
Al bakalim..
Bana cip taksınlar bebeyi oyun parkına götürüyorum markete gidiyorum vs basit şeyler yani . Benden bir cacık olmazvirüsü kapıp yoğun bakımda tavanı yada yeri izleyerek can çekişmektense çiple takip edilmek daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?