Pandemi bitti de bir kac maske takanin haberi mi yok?

aynen denetim
Haberli mi
Olur Allah askina? Ceza yazsalar hepsi
Muma
Doner.. tamam kimse ekmeginden olmasin ama kurallara uysunlar madem

Geçenlerde eşimle muhabbet ederken nostalji kelimesinin kökeni ne acaba dedim. Sadece dedim araştırmadım bile. Bir kaç saat sonra telefondaki reklamlarda nostaljik hediyeler sayfası çıktı. Bize çipi takan takmış

aynen denetim
Haberli mi
Olur Allah askina? Ceza yazsalar hepsi
Muma
Doner.. tamam kimse ekmeginden olmasin ama kurallara uysunlar madem
Maske zorunlu olduğunda komşuyla karşılaştım dışarda.Diyorki ceza yazarlarsa ödeyemeyiz.Yani sağlığım değil,maddiyatım

Andrenochrome.. arastirmanizi tavsiye ederim.. keske hersey bu kadar basit olsa

Maske zorunlu olduğunda komşuyla karşılaştım dışarda.Diyorki ceza yazarlarsa ödeyemeyiz.Yani sağlığım değil,maddiyatım
o zaman devlet yaptirim uygulayacak cezayi yazip pesine dusmemezlik yapmayacak

Bu konuda haklisin.. akilli telefonlarda ayni.. ama vucudunda oyle birseyin olmasi korkunc bence.. ha daha once dedigim
Gibi sen ben birey olarak onemli degiliz zaten.. ama topluluk onemli

Devlet ne yapsın herkesin ağzına maske takıp bir tane de polis mi görevlendirsin maskeyi çıkarırsa bir tane yapıştır mı desin acaba ? Para yok sorun bu işte
Bir sure once bir bakanligin etkinligindeydim. Biletler çifter çifter satıldığı için koltuk aralarinda birer kisi boşluk kalmadi cunku herkes kayip sığmaya calisti. Dedigim gibi bu bakanlik etkinliginde oldu

Bir sure once bir bakanligin etkinligindeydim. Biletler çifter çifter satıldığı için koltuk aralarinda birer kisi boşluk kalmadi cunku herkes kayip sığmaya calisti. Dedigim gibi bu bakanlik etkinliginde oldu
Ben hiç şaşırmıyorum inanın dün aşımı yapan 2 kişi maskesizdi daha ne denir ki allah kahretsin hepsini

Ben buna inanıyorum diyen insandan bilimsel makale mi istedin çen

Bilimi din sanıyor kadın, inanıyor

ailemde mikrobiyoloji prof una kadar var.ben onlar ne derse ona göre hareket ederim.komplo teoricilerine göre değil.
Bana sabahtan beri cahil diyorsunuz ya suan senin icin aynisini dusundum.. ailende kim
Ne olursa olsun, bu konuya bu kadar duyarsizsan ya merhametin yoktur ya da gercentwn cahilsindir net!

İpler hiç sıkı tutulmadı bence sence tutuldu mu ?

İpler hiç sıkı tutulmadı bence sence tutuldu mu ?
Okullar acilmadi
Dukkanlar kapandi sokakta bi
Kac kisiye ceza yazilmasina sahit oldum.. sinirlar kapandi.. oteller kapaliydi.. ust uste degildi kimse en azindan bu kadar.. okul haric hersey acildi
Ama
Masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…