aynen denetimTontriko ramazanda yasaklarda yeterli önlem alınmadı bence.Belli merkezlerde denetim.Bence denetim öle olmamalı.Ani baskın ve ceza gerek.Ben ceza yazdıklarını duymadım mesela.Yasak süresince fizik tedaviye gittim.Kantinde açık havada oturuyorum birgün garson denetime geliyorlar diye masaları ayırıyor.Olmaz böle
Geçenlerde eşimle muhabbet ederken nostalji kelimesinin kökeni ne acaba dedim. Sadece dedim araştırmadım bile. Bir kaç saat sonra telefondaki reklamlarda nostaljik hediyeler sayfası çıktı. Bize çipi takan takmışBenim tek dayanağım bilimdir, sanmıyorum ama eğer elinizde bu konuyla ilgili bilimsel makaleler varsa seve seve okumak isterim.
Bahsettiğiniz güvenilir(!) sayfaların aşıt karşıtları tarafından açılmış olduğuna eminim.
Çip konusuna değinmeye bile gerek yok, takip edilecek kadar önemli insanlar değiliz. Zaten takip edilmekten korkuyorsanız akıllı telefon kullanmayın zira çipsiz de her şey mümkün.
Maske zorunlu olduğunda komşuyla karşılaştım dışarda.Diyorki ceza yazarlarsa ödeyemeyiz.Yani sağlığım değil,maddiyatımaynen denetim
Haberli mi
Olur Allah askina? Ceza yazsalar hepsi
Muma
Doner.. tamam kimse ekmeginden olmasin ama kurallara uysunlar madem
Andrenochrome.. arastirmanizi tavsiye ederim.. keske hersey bu kadar basit olsaBenim tek dayanağım bilimdir, sanmıyorum ama eğer elinizde bu konuyla ilgili bilimsel makaleler varsa seve seve okumak isterim.
Bahsettiğiniz güvenilir(!) sayfaların aşıt karşıtları tarafından açılmış olduğuna eminim.
Çip konusuna değinmeye bile gerek yok, takip edilecek kadar önemli insanlar değiliz. Zaten takip edilmekten korkuyorsanız akıllı telefon kullanmayın zira çipsiz de her şey mümkün.
Maske zorunlu olduğunda komşuyla karşılaştım dışarda.Diyorki ceza yazarlarsa ödeyemeyiz.Yani sağlığım değil,maddiyatım
Dıj güçlerin oyununa gelme ceyceyben gönüllüyüm lütfen bana çip taksınlarrr.sayemde kadınlar kulübünü takip ederler
Bu konuda haklisin.. akilli telefonlarda ayni.. ama vucudunda oyle birseyin olmasi korkunc bence.. ha daha once dedigimGeçenlerde eşimle muhabbet ederken nostalji kelimesinin kökeni ne acaba dedim. Sadece dedim araştırmadım bile. Bir kaç saat sonra telefondaki reklamlarda nostaljik hediyeler sayfası çıktı. Bize çipi takan takmış
O kısım anlaşılıyor zaten yazmanıza gerek yokmuşBen cozmedim o kadar zeki degilim ne yqzikki
Bir sure once bir bakanligin etkinligindeydim. Biletler çifter çifter satıldığı için koltuk aralarinda birer kisi boşluk kalmadi cunku herkes kayip sığmaya calisti. Dedigim gibi bu bakanlik etkinliginde olduDevlet ne yapsın herkesin ağzına maske takıp bir tane de polis mi görevlendirsin maskeyi çıkarırsa bir tane yapıştır mı desin acaba ? Para yok sorun bu işte
Bi sen eksiktin nerde kaldi demistimO kısım anlaşılıyor zaten yazmanıza gerek yokmuş
Ceycey bu konu oAndrenochrome.. arastirmanizi tavsiye ederim.. keske hersey bu kadar basit olsa
Genelde bloklayıp geçiyorum sizleri de fikirlerine hayran kalınca okudum azcık. Şimdi uçuruyorum seniBi sen eksiktin nerde kaldi demistim
ByeeeeGenelde bloklayıp geçiyorum sizleri de fikirlerine hayran kalınca okudum azcık. Şimdi uçuruyorum seni
ailemde mikrobiyoloji prof una kadar var.ben onlar ne derse ona göre hareket ederim.komplo teoricilerine göre değil.Ceycey bu konu o
Kondurdugun smiley gibi komik bi konuda degil ama sen bilirsin
Ben hiç şaşırmıyorum inanın dün aşımı yapan 2 kişi maskesizdi daha ne denir ki allah kahretsin hepsiniBir sure once bir bakanligin etkinligindeydim. Biletler çifter çifter satıldığı için koltuk aralarinda birer kisi boşluk kalmadi cunku herkes kayip sığmaya calisti. Dedigim gibi bu bakanlik etkinliginde oldu
Ben buna inanıyorum diyen insandan bilimsel makale mi istedin çenBenim tek dayanağım bilimdir, sanmıyorum ama eğer elinizde bu konuyla ilgili bilimsel makaleler varsa seve seve okumak isterim.
Bana sabahtan beri cahil diyorsunuz yaailemde mikrobiyoloji prof una kadar var.ben onlar ne derse ona göre hareket ederim.komplo teoricilerine göre değil.
İpler hiç sıkı tutulmadı bence sence tutuldu mu ?Valla nasil ipleri sıkı tuttularsa gene tutabilirler.. dukkan kapatmakla olmuyo tatil
Yerlerinde
Milleti ust uste goruyoruz her gun tv lerde.. hani nerde sosyal mesafe dedikleri
Sey?
yazsin o otellere tatil yerlerine cezalari bakalim kim napiyo? Kim uymuyosa kapisina kilit vursun bu kadar basit.. yani sartli surtli acilacak dendi ama
Sartli filan acildigi yok.. pandemiden onceki zamanla ayni..
Okullar acilmadiİpler hiç sıkı tutulmadı bence sence tutuldu mu ?
İçimde azıcık da olsa bir umut vardı, Andrenochrome’u araştırmamı söylediğinde kaybolduBen buna inanıyorum diyen insandan bilimsel makale mi istedin çen
Bilimi din sanıyor kadın, inanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?