Pandemi bitti de bir kac maske takanin haberi mi yok?

açık havada maske takmamayı da yanlış anlıyor herkes.
maşallah herkes dipdibe ama "açık hava" olunca maske yok. maske açık havada "mesafe" şartı ile olmayabilir.
ama popo kadar masada 5 kişi dipdibe kahve içerken açık hava da olsa oturmak tehlikeli.

Keşke 2 yıl önce üniversite sınavına girseydim bu kaosta okula gitmeden 3. Üniversitemi okurdum. Matematiğim falan kötü ama mühendislik bile okurdum valla

Keşke 2 yıl önce üniversite sınavına girseydim bu kaosta okula gitmeden 3. Üniversitemi okurdum. Matematiğim falan kötü ama mühendislik bile okurdum valla
eşimde aynı kafayla sınava girdi birde diyor ki oğlana iyi örnek olalım ondan giriyorum sende yüksek lisansa başla hemen bende olur dedim . Sabah sınav sonucu açıklanmış hahaha berbat bu durumda kötü bir örneksin dedim eğlendim sabah sabah

Kızımla tatile gideceğiz bakalım ne olacak,elşmizden geldiği kadarıyla dikkat etmeye gayret edeceğiz .
Bu böyle sürer devam eder nereye kadar tabi.

ben de tatile gideceğim çünkü çok bunaldım. pandemiden önceki sene de gidememiştim. psikolojik olarak çöküntüye girdim giricem.
mümkün mertebe az kişili, kompakt bir yer seçtik.
2 doz aşılarımız da tamam.
umarım birşey olmadan döneriz.

Hayırlı güzel tatillerin olsun,çok dikakt etmek lazım yinede.
Bizimde 3.doz aşımız kaldı yarın eşim olacak benimde gitmeden önce olacak.

Hayırlı güzel tatillerin olsun,çok dikakt etmek lazım yinede.
Bizimde 3.doz aşımız kaldı yarın eşim olacak benimde gitmeden önce olacak.

size de iyi ve sıkıntısız bir tatil diliyorum :)
o kadar gerginlik, sıkıntı yaşadık; bizim gibilerin en büyük hakkı tatil.
elimizden geleni yapalım da inşallah bir şey olmaz.

Klimalara dikkat. Doktordan geliyorum şimdi lejyonella kapmışım. Covidden kaçarken lejyoner olduk

Çok teşekkürler sağol hepimiz için aslında,bunaldık gerildik.
Atlatıp dönelim tatilden güzelcene.

O nedir öyle klima çarpması filanmı yoksa.
Aynı klimalayı bizde yaşayacağız gidnce.
Temizlenmemiş klima flitresinden bulaşma ihtimali olan bi bakteriymiş doktorun dediğine göre. Benim zatürre aşım olduğu için o korumuş. Yoksa ağır bir seyir izlermiş.
Uzun yola çıkmadan arabanın klima filtrelerini değiştirin otel odalarında klima açmayın dedi.

Otellerde bunuda yapıp temizleme durumları pek yoktur herhalde.
Neyseki aşı olmuşsunuz koruma sağlamış en azından.
Otel odasındada klima açmamak mümkün değil ki,birde torun var sıcağa gelemyor hiç kısık konuma getireceğiz herhalde .

cam da açık olsun bi tane en azından klima çalışırken. Taze hava girsin odaya.

Ki malesef bizim insanımızda mesafe kavramı yok birbirimizin dibine girmeyi çok seviyoruz. Kaldırımda yürürken, markette, otobüs kuyruğunda vs. bile sinir bozucu bir şekilde dipdibe yürümeye çok meraklı insanlar

ben de dün değiştirttim arabanın filtrelerini valla. onca yol klimasız olmaz çünkü

valla bayramda bir akşam biraz dolanalım dedik arabayla, bir bakınalım dışarısı ne durumda diye.
burada bir marinaya gittik.maskesiz üst üste insanlar.
pandemi olmasa bile girmek istemezdim o derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…