Pandomim'in Çeyizleri =)

anladım yasinde güzel yorum katmış yani heee

ahhhh çeyizlik demeyin bana. yıllardır al al doldurdum ben buraya koysam sayfalara sığmaz yani o kadar hevesliyim ki bu konuda. 6 yıldır alıyorum ama hala devam yani. allah herkesinkini güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah mutlu günlerde

Herşeyin çokk güzel gerçekten yemek takımın, bardakların, çatal kaşık takımın özellikle modeli nedir acaba fiyatı nı da söylerseniz çok memnun olurum :)

Herşeyin çokk güzel gerçekten yemek takımın, bardakların, çatal kaşık takımın özellikle modeli nedir acaba fiyatı nı da söylerseniz çok memnun olurum :)

Teşekkür ederim :))
Yemek takımı ve çatal kaşık takımım Bernardodan.
Yemek takımının modeli = Hiruni Bone Chine - Black ıvy modeli 1300 TL
Çatal kaşık takımının modeli = Dj Soul 700 TL.

Ben aldığım zamaf yemek takımının fiyatı 950 liraydı. Çatal kaşık takımıda 600 dü.
Kampanyası vardı.
Eğer almayı düşünürsen şimdide bi kampanyaları var.
Harcadığın tutarın yarısı kadar hediye çeki veriyorlar.

Bu arada bardakları da tepehome dan aldım.
Taneyle satılıyor. 12 şertane alıp kendim takım yaptım.
Tam fiyatlarını hatırlamıyorum bardakların ama tanesi 2.50 kadehlerinde 3.50 olması lazım.
Sürahiyide bi züccaciyede buldum :))

İyi günlerde kullan gerçekten çok şıklar.

güle güle kullan cnm hepsi çok güsel.özellikle kare ambiyansına bayıldım :) kaşıklardaki farklı olan kare şekil ve farklı kare bardakların uyumu harika

bide bu resimdeki dekorları nerden buldun. ben büyük marketlere baktım,metal olanlarını satıyorlar ve çok fiyatlı

Teşekkür ederim :))
şok marketten 1 liraya almıştım :)
hala vardır belki.

güle güle kullan tatlım aldıklarını çok güzeller bişey sorucam eletrik süpürgeni kaça aldın çekim gücü felan nasıl iyimi.

Aldıklarınız çok güzel, iyi günlerde kullanın

teşekkürler.

güle güle kullan tatlım aldıklarını çok güzeller bişey sorucam eletrik süpürgeni kaça aldın çekim gücü felan nasıl iyimi.

süpürgeyi kullanmadım daha önce ama deneme yaptım evde iyiydi.
indirimle 250 yemi 300 e mi ne almıştım 6 ay önce.
ama philips in herşeyine güveniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…