Pandomim'in Çeyizleri =)

aslıcım bende açılmadı malesef resimler akşama evden bakıcam ama eminim herşeyin çok güzeldir :)

bu arada bende davetiyemi ekledim :)

hayırlı olsun güle güle kullan aldığın herşeyi.. nişanlın için aldığın traş kutusunu nerden aldın, yani ne tür yerlerde satılıyo öyle şeyler? ve kaça aldın merak ettim. benimde daha 3.5 ayım var ama almak istiyorum şimdiden içinide avonda indirime girdikçe tamamlarım sanırım..

canım ben traş kutusunu pazar günü eminönünden abiye ve çeyizlik satan bir mağazadan aldım.
Ama adını hatırlamıyorum. Kapalıçarşıya çıkan yokuş üstündeki mağazalardan biriydi.
Annemle ikimiz gittik boş kutusuna 30 lira dediler benimkinede aynı fiyat.
Bende ikisine 40 verim 20 den sayın dedim tamam dediler ve verdiler.
Yani traş kutusunu 20 liraya almış oldum.
Nişanlınla veya kalabalık gittiğin zaman daha fazla fiyat veriyolar nasıl olsa almak zorunda diye.
Aklında bulunsun. Biz annemle gittik pazarlıkta yaptık uyguna gledi.
Bide çok hevesli görünmemek lazım alırken
Bende avon indirimlerini takip ederek içini doldurdum

pandomimim son hazırlıklarda bitmiş ne güzel hepsi zevkle secilmiş seyler canım cok beğendim..

teşekkür ederim zevcanım. biraz daha eksikler kaldı. onlarıda bir iki haftaya halledicem inşallah :)
Darısı başına olsun daha iyileriyle :)

çok güzelmiş canım hepsi.
güzel günlerde kullan inşallah

teşekkür ederim sipitciğim :))

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım ayrıntılı bir şekilde cevap verdiğin için :129: tekrar güle güle kullan, verdiğin tüyolar içinde sağol

canımm çok beğendimm...özellikle yemek takımını,şamdanlarını
ve o parfümlerini cicili bicili kokularıda çok güzel şeker gibidir onların bilirim
hepsi çok güzeller güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…