- 18 Ekim 2025
- 4
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi urbeberkin
Merhaba bu zor sürecimi sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü hepinizin şu şeyler duymaya ihtiyacı var biliyorum. Bende hep güzel şeyler duymak için arayışlardaydım ama Malesef göremedim. Geçe sene 2025 yılının 1 Ocak günü benim panik atağım başladı. Çok kötü ataklar geçirdim. Her gün ağladım sonra bir arkadaşım bana psikoloğu önerdi ilaç kullanmak istemiyordum(kullanabilirsiniz bu normal) Benim kullanmama sebebim anneminde psikolojik sıkıntıları vardı ve ilaçlar iyi gelmiyor bence benim fikrimce. Sonra 5 ay psikoloğa gittim iyileştim 2 ayda aa dedim gerçekten psikolog iyi geliyor sonra ben tekrar kötüleştim vs 4 veya 5. Ayda doktorum ilaç vermek istedi Buda benim iyileşmeye ve psikolaga olan inancımı kırdı. Üzüldüm ve psikoloğu bıraktım çünkü ben konuşarak iyileşeceğimi düşünüyordum. Sonra bu iş böyle olmayacak dedim kendime söz verdim yeneceğim dedim yendim. Nasıl oldu hobi buldum he gezdim dolaştım bol bol yürüdüm namaz kıldım dua ettim ve gün gün artık panik atağımı da anksiyetemi de depresyonumuda önemsememeye başladım gün gün azaldı birde özellikle söyleyeceğim İzzet Güllü videolarını mutlaka izlemenizi dikkatlice dinleyip uygulamanızı öneririm çok şükür ve kan değerlerinize mutlaka baktırın bende boyun düzleşmesi ve reflü de çıktı stresten hepsi herşeyin başı fazla düşünmek ve stres Malesef kendimin değerini bilmeye başladım 4 aydır da çok iyiyim geçti bir tane kızım var şuan 4 yaşına girecek Allah’ın izniyle şubatta kardeş düşünüyoruz Allah izin verirse umarım okuyanlar biraz rahatlamıştır geçmeyecek sanıyorsunuz ama geçiyor arkadaşlar emin olun Herşey sizin elinizde hastalığa kendinizi bırakırsanız kabullenirseniz iyileşemezsiniz beyinde bitiyor ve sizin beyninize siz söz geçirebilirsiniz. Gönüllerinize şifa umut olmuşumdur inşallah