• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak mı geçiriyorum

haklısın ama çok şükür yok ilaç alamdan önce nefesim daralıyordu sürekli nefes alamıyormuş gibi hissediyordum ilaç içmeye başladıktan sonra çok nadir oluyor ama bir defa acillik oldum eka vekilde çarpıntım falan çıkmadı kalbim ağrıyor diye gitmiştim bir sıkıntı çıkmadı kanlarıma da bakmıştı iki hafta önce
Çok şükür iyi olmana çok sevindim bende 4 aydır ilaç kullanıyorum bazen kısa süreli iyi oluyor ama çoğunlukla kötü geçiyor bi türlü toparlayamadım

Çok şükür iyi olmana çok sevindim bende 4 aydır ilaç kullanıyorum bazen kısa süreli iyi oluyor ama çoğunlukla kötü geçiyor bi türlü toparlayamadım
Çok şükür canım Allah’ın iziniyle sende iyi olacaksın hepimiz iyi olcaz peki sende de kalp ağrısı gibi oluyor mu sanki ağrı giriyor bi anda çıkıyor sonra gene giriyor ağrı sonra çıkıyor bir 10 dakika kadar olup geçiyor mu

Çok şükür canım Allah’ın iziniyle sende iyi olacaksın hepimiz iyi olcaz peki sende de kalp ağrısı gibi oluyor mu sanki ağrı giriyor bi anda çıkıyor sonra gene giriyor ağrı sonra çıkıyor bir 10 dakika kadar olup geçiyor mu
Bıçak saplanır gibi oluyor büşra şu anda kötüyüm atak halindeyim korkuyorum

Back
X