• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak mı geçiriyorum

busradeler12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Kızlar hepinize merhaba lütfen bi akıl verin bir kaç defa nefesim gitt gibi hissediyorum elim ayağım bosalıyor sanki kalbim duracak gibi kardiyolojiye falan gittim kalbinde bi sıkı tı yok panik atak geçirmiş olabilirsin psikiyatriye git dedi zor günler yaşadık şu 6 aydır ama bu sefer çok oldu geçen gün de yemek yerken nefes zor alıyormuşum gibi elim ayağım bosaldı gözlerim karardı balkona çıktım daha sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım doktora gittik hemen ciğerlerime baktı panik atak geçirmişsin dedi ciğerlerin temiz dedi piskiyatye git dedi benim gibi olan var mı birbirimize destek olalım

Kızlar hepinize merhaba lütfen bi akıl verin bir kaç defa nefesim gitt gibi hissediyorum elim ayağım bosalıyor sanki kalbim duracak gibi kardiyolojiye falan gittim kalbinde bi sıkı tı yok panik atak geçirmiş olabilirsin psikiyatriye git dedi zor günler yaşadık şu 6 aydır ama bu sefer çok oldu geçen gün de yemek yerken nefes zor alıyormuşum gibi elim ayağım bosaldı gözlerim karardı balkona çıktım daha sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım doktora gittik hemen ciğerlerime baktı panik atak geçirmişsin dedi ciğerlerin temiz dedi piskiyatye git dedi benim gibi olan var mı birbirimize destek olalım
Senin gibi çok olan var kardeş yalnız değilsin

Geçmiş olsun bendede aynı oldu hatta daha kötü oldum psikiyatriye git fazla ilerlemeden

Evet panik atak. Bende de oldu bir kaç kere. Nefes alamıyor gibi oldum. Kesik kesik nefes almaya çalıştım. Boğuluyor gibi hissettim. Sonrasında araba çarpmış gibi yorgun hissettim. 1 gün yataktan çıkamadım.
Ben kriz anında sayıyorum. O ben sakinleştiriyordu. Bir de beni o psikolojiye sokan etkenleri sildim. Stres, kaygı yaşamamaya çalışıyorum.

Evet panik atak. Bende de oldu bir kaç kere. Nefes alamıyor gibi oldum. Kesik kesik nefes almaya çalıştım. Boğuluyor gibi hissettim. Sonrasında araba çarpmış gibi yorgun hissettim. 1 gün yataktan çıkamadım.
Ben kriz anında sayıyorum. O ben sakinleştiriyordu. Bir de beni o psikolojiye sokan etkenleri sildim. Stres, kaygı yaşamamaya çalışıyorum.
Evet bende öyleyim işte kesik kesik nefes alma ama panik atağın geleceğini hissediyorum ben Size de çok geçmiş olsun bende normalde de çok takıntılı insanım kafasında kuran büyüten bir yapıya sahibim bu arlar çok zor zamanlardan geçtik eşim kanser tedevisi gördü ondan sonra bu şekilde oldum çok şükür eşimde iyileşti ama bende patlak verdi

Düzenli kullanımda ise yarar ilaçlar, biraz sabretmek gerekiyor bir süre. Ama aynı zamanda da çok videolar, kitaplar var kendi kendinizi sakinlestirmek için de bir şeyler araştırabilirsiniz. Cok geçmiş olsun

Düzenli kullanımda ise yarar ilaçlar, biraz sabretmek gerekiyor bir süre. Ama aynı zamanda da çok videolar, kitaplar var kendi kendinizi sakinlestirmek için de bir şeyler araştırabilirsiniz. Cok

Düzenli kullanımda ise yarar ilaçlar, biraz sabretmek gerekiyor bir süre. Ama aynı zamanda da çok videolar, kitaplar var kendi kendinizi sakinlestirmek için de bir şeyler araştırabilirsiniz. Cok

Niloya tospik merhaba Rabbim hepimize acil şifalar versin inşallah anksiyete tavan demişsin ya neler yaşıyorsun anlatırmısın rica etsem
İç sıkıntısı var kaygı korku her an kötü bir şey olacak korkusu vücudumu sürekli dinliyorum bir yerim ağrısa hemen kötüye yoruyorum

Ben de bu ara pek iyi değilim adet döneminde de böyle oluyorum 2 3 gündür anksiyete tavan hep kaygı,korku
Benimde adet döneminde oluyor mesela 4 gündür falan iyidim ama az önce çamaşır asayım dedim sanki böyle yüreğim darlandı sanki panik atak geçirecekmişim gibi hissediyorum

Back
X