- Konu Sahibi Laktozsuzsut
-
Ban yersin konuyu buraya açmasaydın geçmiş olsun ayrıcaMerhabalar,
Son 1 haftadır yaşadığım bir sıkıntıdan bahsetmek istiyorum. Sadece akşamları hafif nefes darlığı (tam derin nefes alamama), kalp çarpıntısı zannettiğim bir problem yaşıyorum. Nabzımı saydığımda gayet normal çıkıyor aslında. Hayatımda beni üzen dert diyebileceğim hiçbir sorunum yok sadece her anne kadar biraz kaygı sahibiyim.
Eş dosttan duyardım kendime konduramazdım panik atak mı oluyorum?
çok ilerlemeden doktora git, tedavisi basit...Merhabalar,
Son 1 haftadır yaşadığım bir sıkıntıdan bahsetmek istiyorum. Sadece akşamları hafif nefes darlığı (tam derin nefes alamama), kalp çarpıntısı zannettiğim bir problem yaşıyorum. Nabzımı saydığımda gayet normal çıkıyor aslında. Hayatımda beni üzen dert diyebileceğim hiçbir sorunum yok sadece her anne kadar biraz kaygı sahibiyim.
Nedir tedavisi ilaç mı?çok ilerlemeden doktora git, tedavisi basit...
evetNedir tedavisi ilaç mı?
Kaygili insanlarda oluyor,asiri evham sonucu. Bunun kitaplari var, bilimsel..Merhabalar,
Bi doktora sorsan canım?Daha ıyı olmazmı?Merhabalar,
Tabiki daha iyi olacakBi doktora dordan canım?Daha ıyı olmazmı?
Merhabalar,
Teşekkür ederim. Şimdilik tek sorunun öellikle hormonal dönemde artan kaygı bozukluğum. Bunun haricinde bir endişem, korkum, kaygım yok. Psikolojik mi diyorum bakayım kan testleri nasıl yönlendirecekO an böyle değişik korkular endişeler yaşıyor musunuz?
Önce nefes darlığı için doktora gidin, muayene olun. Sonra gerekirse sizi psikiyatri veya psikoloğa yönlendirir belki.
Bana anksiyete de olabilir gibi geldi. Deprem fobim canlandıkça özellikle akşamları çok yaşıyorum çarpıntı, nefes darlığı. Anksiyete sanırım. Geçmiş olsun.
Aynen ole .Çok endişe ,sevinç,uzuntu,telaş hepsı yapabılıo carpıntı.Dıkkatlı olun lutfen.Tabiki daha iyi olacak
Hormon değişim dönemim dedim biraz bekleyeyim gözlemleyeyim dedim ama geçmedi
Hafta başına dahiliyeye randevu aldım bile kan tahlilleri için
Daha sonrada kardiyolojiye giderim gerekirse
Küçük çocuğum var bana muhtaç
Sağlığımı ihmal etmemem lazım
Teşekkür ederim. Şimdilik tek sorunun öellikle hormonal dönemde artan kaygı bozukluğum. Bunun haricinde bir endişem, korkum, kaygım yok. Psikolojik mi diyorum bakayım kan testleri nasıl yönlendirecek
Evet aldım randevu yarın gideceğimKan değerlerine baktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?