Panik Atak sorunu olanlar....

dün öğrendim panik atak olduğumu.
nefes alamama şikayetiyle gittim dr.a
ölecekmişim gibi hissediyordum nefes alamayınca.
fiziksel bir sorun olmadığı çıktı ortaya.
ilaç verdi, nasıl başa çıkacağım bilmiyorum.

burcucukkk doktorumu kesinlikle tavsiye ediyorum bugün ankaradan geldim ve çok memnun kaldım..birde seninki daha yeniymiş çok çabuk atlatırsın bence eğer tedavisini görmezsen sadece panik atakla kalmıyo üzerine depresyon takıntılar ve fobiler ekleniyo geç kalma derim....geçmiş olsun canım

arkadaslar ben 4 yil bu rahatsizligi siddetli bir sekilde yasadim.basta Allah kimsenin basina vermesin.son 1.5 yildir cok sukur iyiyim.yalniz tuvalete bile gidemiyordum hayattan herseyden umudumu kesmis gib evde gunde 5 6 defa sahte kalp krizi geciriyordum;hamile kaldim bebegim dustu bu yuzden ve esim isini birakmak zorunda kaldi.en iyi doktorlara gorundum ilc kullandim fayda yok yapay tedavi oldu ustune bide ilaclardan 20 kilo aldim birde troid oldum.cok aci dolu anlar yasadim olum korkusuyla birlikte kisaca.nasil mi iyiyim?ilaclari birakmaya karar verdim ama birakamadim delirme hissi geliyordu.reiki ile ilaclari biraktim.ve ardindan ibrahim adnan saracogluna ulastim tere ve ispanakla bu rahatsizligin bitecegini soyluyordu tvde.ama bulundugum sehirde tere satilmiyor.bana telefonda korku oldurmez dedi.o kriz aninda rahaladim ve beynime yerlestirdim o kelimeyi.ve turkiyeye gittik ailem cok rahatsiz oldugumu gorunce akrabamin arkadasi olan bir doktordan randevu alilar ama ben umutsuzdum.anlattim hayatimin karardigini ve doktor gulumsedi cok basit hemen halledicez dedi bende bozuldum dogal olarak.esine havale etti beni esi EFT ve hipnoterepiyle bu rahatsizligi asicaz dedi inanmadim ilk seansa girdim ikinci gun tek basima bakkala gidebildim 2. seansta doktora yalniz gittim derken 6 seansta tamam dedi ve ben hayatimin en buyuk sinavini gerceklestirdim.tek basima ucakla konya.istanbul ve belcika yolculuguna ciktim.evden istanbula kadar agladim hadi yenemezsem basaramazsam diye ve basardim.emin olun eft yani ignesiz akapunktur acayip bisey emin olun kurtulursunuz..yasadim inanamadim ama iyilesim.cok sukur.bu arada ofelya hanimida internetten bulmustum ama gerek kalmadi.allah hepimize sifa versin

zorlu bir yıl geçirdim. son dönemde de artan stresle beraber patlak verdi panik atak.
ama henüz başındayım biliyorum. çünkü çok yakın bir arkadaşım da yaşadı panik atağı, üstelik onunki çok ağırdı ve hamileydi, ilaç kullanamıyordu. dün ilaca başladım, ama yan etkileri çok rahatsız etti beni, kullanmasam mı diye düşünüyorum. yaşadığım yerde sadece devlet hastanesinde var psikolog, onun da 5 dakikalık görüşlerde çözebileceğini sanmıyorum.
eşim de destek olamıyor, çünkü o benden daha stresli bir yapıya sahip. ben ondan destek beklerken çoğu zaman onu sakinleştirmeye çalışıyorum. çok yalnız hissediyorum kendimisenağlama

arkadasim bir onceki yazdigim yaziyi oku tipta kim ne derse desin panik atagin caresi yok yok yok.ancak bu dedigim terapi yontemleriyle gercekten sokup atiyorsun yasadim gordum.bence bulundugun sehirde bu isi yapan uzman kisileri bul ve bir sekilde seansa git.Eft ve Hipnoterapi.uzulme gececek

terapiye gitme durumun yoksa ispanak tere kurunu mutlaka yap .Allah her derdin devasinida yaratmis.

evet ben de soracaktım ıspanak tere kürü nasıl yapılıyor? başakcım sen ne yapıyorsun sesin çıkmıyor,hep dua ediyorum sana ve tüm panik atak yaşayanlara...dün gece ben de hafif bi atak yaşadım ama eski ataklara göre çok hafif olduğu için kafama takmıyorum,ara da bir oluyor ama şiddetli değil çok şükür:umursamaz: alıştım artık bu kadarına

arkadaşlar bişey sorucam,
bu ilaçları her gün aynı saatte içmek şart diye bi durum var mı ? ben ci..x ve des...l içiyorum
ben ne zaman kahvaltı yaparsam o zaman içiyorum,tabi her gün saati değişiyor
doktor bu konuda bişey söylemedi bana ama merak ettim

elmacık bende 9 yıl önce babamı kaybettim hemde ailemle gittiğim ilk tatilde.tatilin son günü cenazesini eve getirdim. 2 yıl sonra çok felaket patladım kendimi camdan atmak istedim intihar etmek istedim... 7 yılım bitçerk yakında psikiyatride.bende senin gibi aynı hataya düşmüştüm.yok güçlü görüneyim millete yok kendini çabuk toparladı dedinler diye ama 7 yıldan beri acısını çekiyom doktor sen acını bile tam yaşayamadın dedi .bu yüzden paniklerin tekrarlıyo dedi. ne zman tutçağıda bbelli olmuyo okulda sınavın ortasında deli oluyorum ilk zamanlarım çok kötüydü aklımı yitirdim sanmıştım 3 gece hastanede bile yattım . benden sana tavsiye hiç güçlü görünmeye çalışma benim yaptığım en büyük hataydı ben bu sayede işi bayılmaya kadar götürdüm yaniii durduk yerde şak şuk bayılmalar :çok üzgünüm:daha yeni aklım başıma geliyo aama zaman geçti işteee

yaa arkadaşlar bende 7 senedir panik atak var hiçbir derdim yokken çıktı birden ortaya.bi ara düzenli tedavi görüyordum bıraktım tedaviyi şimdi başlardaki gibi değilim aa geçmiyor yaa ne illet bir şey bu bırakmicak mı yakamı canımdan bıktırdı beni.. pank atağı yenen yok mu hiç yaa geçmio mu bu hastalık:çok üzgünüm:

slm arkadaslar bende bu hastalıga yakalanalı yaklasık 1 yıl olcak ama bu nasıl bi dehsettir hepiniz bilirsiniz..bende mide bulantısı ve carpıntıyla basladı sonrasında nefes alamama hergün acilin yolunu üç beskere tutardım..gitmedigim doktor kalmadı dahiliye kardiyolog hiç birinde bişey cıkmadı en son psikiyatri 6 ay ilaç kullandım cok iyi oldum ve iyilestim sandım bıraktım ama bu benim için büyük bi hataydı sonrasında daha agar ataklar gecirmeye basladım su an yine ilaçlarımı kullanıyorum ama bi gün iyi bi gün kötüyüm 2 gündür acayip bi sırt agrım var sag tarafımda gene korkular basladı ölüyorummu acaba kötü bi hastalıkmı diye düşünmeye basladım..gercekten cok kötü bi hastalık Allah kimsenin basına vermesin sizce ben su an ne yapmalıyım doktora gitmelimiyim..Aslında biliyorum tamamen psikolojik ama beynime söz geciremiyorum..

bende de olabilirmiş panik atak çünkü bazen çok hızlı kalp artışlarım oluyor başım dönüyor nefes almam zorlaşıyor nerden başıma geldi bu Allahım :sinifsinif:

nasil yani normal nefes aliyordur ins. tedavisi yokmu Allah sifalar veersin bendede panik atak var etkilendim galiba

benim dedem panik atak ): 76 yaşında bana kalırsa ölüm korkusu panik atağa neden oldu..doktorlarda panik atak olduğunu söylediler...anti depresan içiyo ama bi işe yaramadı.ölüm korkusu geliyo ilk önce sonra titremeye başlıyo buz gibi oluyo ondan sonra nefesi daralıyo...böyle işte...şuan yattığı yerden kalkmıyo.kaldırdığımız zaman aşırı heyecanlanıyo nefesi kesiliyo yine ölmekten korkuyo kendini salıyo..nefes almıyo.. geçen biz ölüyo sandık :S kalp ameliyatı olmuştu 7 sene önce ama kalbi sağlam yoksa çoktan ölmüştü.koah'sı var bide..

canım inan aynılarını ben yaşadım lucral diye ilaç aldım..ama bıraktım tamamen psikolojik...kendi kendine ölmden öte ne var alt tarafı ölcem diye telkin etmeye başladım..beyinden gelen bişey.ama haplarlada insan ruh gibi oluyor...ben üstüne gide gide atlattım...birde şunu dene kendinde bu sıkıntılar geldiğinde bağırsakların hareket halindemi...çünkü bazen sindirim sorunuyaşayanlarda mide bulantısı çarpıntı kalbe baskı seyler yaşayabiliyor...bir incele kendini bakayım

arkadaşlar hepinise çok geçmiş olsun allah şifa versin inş.çok illet bir hastalık panik ve anksiyete bozukluğu insanın hayatını etkiliyor ben ortaokuldan beri çekiyorum şuan25 yaşındayım.hep altın da yatan başka bir hastalığım var sandım gitmediğim doktor kalmadı ailemi ve kendimi çok yıprattım allaha şükür sadece boynumda düzleşme çıktı ama sonuç yine psikiyatrise yollandım baş dönmem baş ağrım kulak çınlamam var gözlerim kayıyor ama allaha şükür daha iyim vama korku var yine olursam diye sanırım bu da panik ataktan oluyormuş dün dr gittim stablon verdi bana antidepresan bana bu ilaç iyi gelicekmiş inş:)STABLAN kullanan arkadaşlar varsa lütfen ayzabilir mi?

arkadaslar bendeee de panık atak war korkunca heeyecanlanınca uzulunce sevınınce mıdem bulanıyor hemde fecı sekılde tanımadıgım kısılerle yemek yıyemıyorum bazen tanııdklarımla bıle yıyemıyorum ne warsa sankı ates basıyor olecek gıbı oluyorumm arabalara zor bınıyorumm tedawı olmustum 3-4 sene once ama yıne basladı allah kımseye wermesın ck kotu bsey dısarı cıkasım gelmıyo bazen en belırgın ozellık mıdemın buulanması coktandır ustune gdıyordum bulanırsa bulansın dıyp bınıyodum arabaya gayet ıyıydım ama artık o kdr ıyı degılım cok sınır oluyorum yaa off cok kotu bsey tekrr tedawı olmam gerek allah yardımcımız olsun . .

geçmiş olsun gizem beni midem değil başımla ilgilin sorunum var panik atağım oraya vuruyor hangi ilaçları kullandın sen

Merhaba;
Öncelikle şunu söylemeliyim ki ben bu hastalıkla 10 yıldır mücadele halindeyim. İlk 5 yılım çok yoğun nöbetler halinde doktor doktor gezmek ve birsürü ilaç kullanmakla geçti. Fakat kullandıım ilaçlar beni tepkisiz etkisiz bir insan haline getirdi ayrıca nöbetlerimde de bir eksilme olmadı. Daha sonra kendi kendime bu hastalığı yenebileceğimi, süründürüp öldürmediğini beynime kabullendirdim. Açıkçası ben bu panik atak hastalığıyla malesef yaşamaya alıştım ve nöbetlerimi yenmeye de...Kişinin beyninde bitiyor bazı şeyler, önce bunun bir rahatsızlık olduğunu kabullenip, nöbet gelmeden gelebileceğini bilerek ve öncesinden kendini telkin etmek gerek. Nöbet geldiğinde de hazır yakalanmış olunacağı için ''ay aklıma kendimi telkin etmek gelmedi'' diye sızlanmayız. Şahsen panik atağı çok yoğun yaşamış bir kişi olarak hislerimi paylaşmak istedim. O beni her ne kadar rahat bırakmasa da ben artık onu rahat bıraktım. Alıştım işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…