Panik Atak sorunu olanlar....

kizlar son zamanlarda bendede acayip bir sikinti oluyor.sanki nefes alamiyorum.icimde tarif edemiycem bir sikinti var.surekli agliyorum.uyku problemim var.cok sinirliyim herseye bagiriyorum.hic bir yere gitmek istemiyorum hicbirseyden mutlu olamiyorum.yurt disinda yasiyorum ve ilk geldigim donemde cok zorlandim doktor depresyon dedi ama verdigi ilaclar dahada kotu yaptigi icin kullanmadim.simdi ise cildiricak gibi oluyorum.gecenin bir vakti cikip gidesim geliyor evden allaha yalvariyorum resmen delirmiyeyim diye.inanin cok caresizim napicagimi bilmiyorum

merhaba kızlar bendede aynı dert var ama hiç hap kullanamıyorum beni çok kötü yapıyor peki içinizde bu panik atak sorunu olupta doktorun verdigi haplardan ii geldi diycek birisi varmı ben istiyorum ki o kriz anı geldiginde hapı yutup sakinleştirici bişey olsun böyle işine yarayan kişiler varsa bana özelden yazsın lütfen

slm arkadaslar bende bu hastalıktan müzdaribim yaklasık 9 ay önce aniden mide bulantısıyla basladı sonrasında carpıntı uykusuzluk nefes alamama bogazım dügüm oluyodu resmen nefes alamıyodum günde 3-4 kez acile gidiyodum ölüyorum diye panik bozuklugu oldugumu ögrenmem 1 ayı buldu bu 1 ay boyunca gitmedigim doktor kalmadı kardiyolog iç hastalakları vs en son psikiyatriye yönlendirildim 6 ay ilaç tedavisi gördüm ve iyileştim sandım ve ilacları bıraktım su an 1 haftadır tekrarlayan korkularım basladı bas agrısıyla geldi bu sefer ölüyorum sanıyorum su anda kötü bi hastalık gecirdigimi düşünüyorum Allahım yardım et ne olur arkadaslar ne yapmalıyım su anda lütfen yardımcı olun kendimi iyi hissetmiyorummm

canım öncelikle çok geçmiş olsun yazdığın her şeyi bende yaşadım aciller kalp krizi sanmalar mide bulantıları yemek yerken boğalacağını saNMA hepsi hepsi.psikiyatriye gittiğimde ilaç verdi bir haftadan sonra ilacın etkisini hissettim gayet iyiydim bende senin gibi 6 ay sonra bıraktım ancak zaten hep aklımda bırakınca ne yapacağım korkusu vardı ve yine aynı sıkıntılar başladı doktora gittiğimde çok erken bırakmışsın dedi en az bir sene kullanman lzım dedi bir buçuk sene sonra bıraktım şimdi çok iyiyim çok hafif oluyor bazen ama o da önemsiz öncelikle hemen doktoruna başvur bence ve yalnız olmadığını sakın unutma bu bir hastalık ve tedavisi mümkün bu arada inanç da çok önemli o da işin başka boyutu işte

öncelikle herkese geçmiş olsun..bende panik atak hastasıyım ve 2 buçuk senedir bende var bu illet bazen başedebiliyorum bu hastalıkla ama bazende olmuyor..biraz sıkıntım ve stresim olsun tekrarlıyor,nefes alamıyor hissi.ölücem bayılıcam tıtreme uyuşma çok kötüü tarif edilmez bişey ve daha önce psikaytriye gittim bana antideprsan ilaç verdi hiç bi işe yaramadı sadece uyuştum..hep dua ediyorum allaha beni bundan kurtar diye vee dün internette tesadüf dr.ofelya cabral'ı gördüm bir günde panik atağa son tedavisi var.katıldığı tv programlarını izledim netten ve ben kliniğine gitmeye karar verdim panik atak hastası olan arkadaşlara tavsiyem netten dr ofelya cabral'ı izleyin bilgilerine bakın derim sağlıcakla kalın....

Kızlar öncelikle psikiyatrınızı ve psikoloğunuzu iyi seçmelisiniz, rahatlatıcı değil tedavi edici ilaç uygulandığında hastalığınız geçer, ama siz kafanıza "ilaçlar beni kötü yapıyor, hiç bir işe yaramıyor" diye kazırsanız zaten hastalığınızı kafanızda yok etmemiş olursunuz dolayısıyla geçmez. Bu tarz sorunları olan arkadaşlar lütfen benimle iletişime geçsinler.

Dr. Gizem :)

İlacı çok erken bırakmışsınız, en az 1-2 sene kullanmanız gerekir

canım sen panik atak yaşamıyorsun, kısa süreli bir stres diyebiliriz, kendini bunaltacak şeylerden kaçın, dışarı çık arkadaşlarınla görüş, kafanı dağıt. geçer :)

Mutlaka bir psikoloğa görün, sorunlarını atlatmanda yardımcı olur

panik atak sizcede 1 günde geçmezmi??! tavsiye ettiğm dr 'un sitesinde gidenlerin çok memnun kaldığını okudum özellikle panik atak konusunda türkiyenin her yerinden yurt dışından hastaları var..neden bende denemim dedim neler denedik olmadı bunuda denesem ne olur diye düşünüyorum...

selamlar doktor hanım ben panik bozuklugunu cok agar derecede gecirdim resmen 3 ay hiç kalkmamacasına yattım ve ölecegim diye bekledim nefes alamıyodum mide bulantısı ne zmn öldüm ne zmn ölcem takıntısı omuzlarım sırtım heryerim agrımaya basladı zamanla 8 ay kadar ilaç kullandım ve 8 ayın sonunda bıraktım şimdi arada nöbetler geciriyorum ve cok korkuyorum bu hastalıktan tamamen kurtulma gibi bi şansımız yokmuu??

Kızlarr panikatak 1 günde geçer mi kim demiş bunu..
Doktorum uzun tedavi süresi gerektiren bir hastalık bu dedi
Tedavini yarıda bırakırsan hatta başa dönersin dedi sil baştan..

tr_lelli ben duydum canım ankarada dr ofelya cabralın kliniği var tesadüf netten gördüm sitesine girdim gidenlerin çok memnun olduğunu okudum türkiyenin her yerinden yurt dışından hastaları var kliniği aradım bilgi aldım katıldığı tv programlarını izledim kızlar yardım edin dr ofelya cabral'ı hiçmi duymadınız randevu aldım haftaya gidicem bişey olmazsa...psikayatriyede gittim ilaç kullandım geçmedi salak gibi oldum resmen 2 sene önceki gibi değilim ama stresim biraz biriksin hafiften yokluyo ve tedavi olmadan geçmeyen bir illet....

Bende araştırim bi bakim 1.5 senedir ilaç kullanıyorum ben ve zaman zaman belli aralıklala paniklerim oluyor doktorum bi anda geçmez dedi uzun zaman lazım..

araştır canım ve fikrini paylaş olurmu bu doktorda 20 sene çekmiş bu hastalığı ve amerikada iyi olmuş bu tedaviyle ve türkiyeye getirmiş kendisi anlatıyo yurt dışında bir günde panik atağa son tedavisine gittim ben çok iyi oldum ve türkiyede neden olmasın diye düşünerek çalışmalara başlamış eşiyle birlikte ve 4-5 senedir türkiyede var aslında biz bilmiyormuşuz..

Ahhhh canım ancak bizi burdaki arkadaşlar anlar..
Yaşayan bilir..
O anı o an nasıl bişidir ölmekle yaşamak arasındaki o son nefes...
Sanki yeniden doğmuş gibi oluyordum atak sonrasında..
Yaşamayan anlamıyor..
Kurtuluruz inşallah

inşallah..3 haziranda randevum var ofelya cabral'ın kliniğinde gidicem bakalım neler olucak ama gidenlerin yorumlarını okuduktan sonra iyi olacağıma inanıyorum tabii ALLAH'ın izniyle..

canım öncelikle geçmiş olsun.seans ücretleriyle ilgili bilgin varmı

teşekkür ederin canım.evet ücreti biliyorum ama sen kliniği arayıp daha detaylı bilgi alabilirsin internetten numarayı bulursun kolaylıkla..sendedemi var bu sorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…