slm arkadaslar bende bu hastalıktan müzdaribim yaklasık 9 ay önce aniden mide bulantısıyla basladı sonrasında carpıntı uykusuzluk nefes alamama bogazım dügüm oluyodu resmen nefes alamıyodum günde 3-4 kez acile gidiyodum ölüyorum diye panik bozuklugu oldugumu ögrenmem 1 ayı buldu bu 1 ay boyunca gitmedigim doktor kalmadı kardiyolog iç hastalakları vs en son psikiyatriye yönlendirildim 6 ay ilaç tedavisi gördüm ve iyileştim sandım ve ilacları bıraktım su an 1 haftadır tekrarlayan korkularım basladı bas agrısıyla geldi bu sefer ölüyorum sanıyorum su anda kötü bi hastalık gecirdigimi düşünüyorum Allahım yardım et ne olur arkadaslar ne yapmalıyım su anda lütfen yardımcı olun kendimi iyi hissetmiyorummm
öncelikle herkese geçmiş olsun..bende panik atak hastasıyım ve 2 buçuk senedir bende var bu illet bazen başedebiliyorum bu hastalıkla ama bazende olmuyor..biraz sıkıntım ve stresim olsun tekrarlıyor,nefes alamıyor hissi.ölücem bayılıcam tıtreme uyuşma çok kötüü tarif edilmez bişey ve daha önce psikaytriye gittim bana antideprsan ilaç verdi hiç bi işe yaramadı sadece uyuştum..hep dua ediyorum allaha beni bundan kurtar diye vee dün internette tesadüf dr.ofelya cabral'ı gördüm bir günde panik atağa son tedavisi var.katıldığı tv programlarını izledim netten ve ben kliniğine gitmeye karar verdim panik atak hastası olan arkadaşlara tavsiyem netten dr ofelya cabral'ı izleyin bilgilerine bakın derim sağlıcakla kalın....
slm arkadaslar bende bu hastalıktan müzdaribim yaklasık 9 ay önce aniden mide bulantısıyla basladı sonrasında carpıntı uykusuzluk nefes alamama bogazım dügüm oluyodu resmen nefes alamıyodum günde 3-4 kez acile gidiyodum ölüyorum diye panik bozuklugu oldugumu ögrenmem 1 ayı buldu bu 1 ay boyunca gitmedigim doktor kalmadı kardiyolog iç hastalakları vs en son psikiyatriye yönlendirildim 6 ay ilaç tedavisi gördüm ve iyileştim sandım ve ilacları bıraktım su an 1 haftadır tekrarlayan korkularım basladı bas agrısıyla geldi bu sefer ölüyorum sanıyorum su anda kötü bi hastalık gecirdigimi düşünüyorum Allahım yardım et ne olur arkadaslar ne yapmalıyım su anda lütfen yardımcı olun kendimi iyi hissetmiyorummm
arkadaşlar ben son 1 haftadır abuk subuk herşeye ağlar duruma geldim
niye böle oldu anlamıyorum. normal şartlarda gamsız kedersiz biriyimdir. çok elzem durumlarda ağlarım o da herkesin ortasında değil tutarım kendimi yalnızken boşaltırım sinirlerimi. ama son günlerde inanılmaz saçmalamaya başladım. bunları yazarken bile boğazım tıkanıyo gözlerim doluyo. çok alakasız bi durum.
geçtiğimiz hafta iş değiştirdim. çok rahat ve çok sevildiğim bi yerden çok kuralları olan hakikaten zorlu bi işe başladım. beraberinde heryerimde sivilceler çıkmaya başladı ki normalde porselen gibidir cildim.
yaşadığım strese bağlıyorum ama gitgide artıyo bu ağlama olayı.
napıcam bilmiyorum.
arkadaşlar bende doktora gitmeyi düşünüyorum ilk bebeğimi doğduktan sonra kaybettimşimdi bir kızım daha var ama aradan 4 yıl geçmesine rağmen toparlayamadım bir türlü şimdi kızımbiraz hasta olsa ateşi çıksa alim ayaklarım titriyo kendimden geçiyorum :sinifsinif:
Kızlar öncelikle psikiyatrınızı ve psikoloğunuzu iyi seçmelisiniz, rahatlatıcı değil tedavi edici ilaç uygulandığında hastalığınız geçer, ama siz kafanıza "ilaçlar beni kötü yapıyor, hiç bir işe yaramıyor" diye kazırsanız zaten hastalığınızı kafanızda yok etmemiş olursunuz dolayısıyla geçmez. Bu tarz sorunları olan arkadaşlar lütfen benimle iletişime geçsinler.
Dr. Gizem :)
tr_lelli ben duydum canım ankarada dr ofelya cabralın kliniği var tesadüf netten gördüm sitesine girdim gidenlerin çok memnun olduğunu okudum türkiyenin her yerinden yurt dışından hastaları var kliniği aradım bilgi aldım katıldığı tv programlarını izledim kızlar yardım edin dr ofelya cabral'ı hiçmi duymadınız randevu aldım haftaya gidicem bişey olmazsa...psikayatriyede gittim ilaç kullandım geçmedi salak gibi oldum resmen 2 sene önceki gibi değilim ama stresim biraz biriksin hafiften yokluyo ve tedavi olmadan geçmeyen bir illet....
tr_lelli ben duydum canım ankarada dr ofelya cabralın kliniği var tesadüf netten gördüm sitesine girdim gidenlerin çok memnun olduğunu okudum türkiyenin her yerinden yurt dışından hastaları var kliniği aradım bilgi aldım katıldığı tv programlarını izledim kızlar yardım edin dr ofelya cabral'ı hiçmi duymadınız randevu aldım haftaya gidicem bişey olmazsa...psikayatriyede gittim ilaç kullandım geçmedi salak gibi oldum resmen 2 sene önceki gibi değilim ama stresim biraz biriksin hafiften yokluyo ve tedavi olmadan geçmeyen bir illet....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?