- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
- 318
aynen bende oyle yapıyorum ne olacak kı sankı dıyorum mıdem bulanıcak ve gecıcek hıc bısey olmıcak dıyorum onceden hayatta arabaya bınemezdım tedavı oldum we 5-6 aydır tekrar cıktı hastalık sınır stres ıste boyle tekrar ettırıyormus esım askerden ızne gelcegı zman boyle olmustum tabı hem heycan hemde aılesıyle sorunlarımız wardı hastanelık oldum tabı ordakı doktor yasın kucuk ıkıde bır sna serum takamayız kızım boyle olmaz dedı bnde panık atak wardı sanırım tekrarlıyo dedım o da sımdı anlasıldı dedı yenıden psıkyatrste gt ddı tmm ddm ama sanmıorum . .. yavas yavas panık atakla yasamayı ogrendım kendımı zorlayıp uzerıne gıdıyorum ama benı cok rahatsız edıyor mıde bulantısı heycanlansanm korksam uzulsem sewınsem hemen mıdem bulanıyo yada toplulukta oldugumdaa ne olacak bılmıyorum . . . ama bende artık zorluyorum kendımı mecburum cunku dıyorum sımdı mıdem bulanıcak ama gecıcek hıc bısey olmıckkk bazen uzerıne gıtsemde olmuyorr ama eskıden hıc uzerıne gıdemezdım ewden cıkamazdım korkudan sımdı ole deılım allah herkese yardım etsın panık atak cok kotu bısey ne zman ne olacagı bellı olmuyo cok sınsı bı hastalık yaa en ufak bıseyde patlak werıyor . .tamamen beyınle alakalı bısey (
Öncelikle herkese geçmiş olsun,allah şifalar versin.
Yaklaşık 2 yıldır bende de ciddi psikolojik sıkıntılar var
ama panik atak mı bilmiyorum,sizlerin fikrini almak istedim.
Diğer topiklerden takip edenler hatırlar belki eşimin ailesi
ve eltimden hayatımda duymadığım şeyler yaşadım
detaya girmeyim.Beni o kadar kötü etkiledi ki size tarif
edemem içimdeki hayalkırıklığını.Özgüvenim sarsıldı tamamen.
Mimarlık mezunuyum ve çok iyi bir işim var bekarken çok fazla
iltifat alırdım güzelliğimle.Ama bu kadar aşağılanmak hor
görülmek mahvetti beni.Kendimi çok çirkin bakımsız
çekilmez buluyorum.En son saçımda gördüğüm belki de
birçok kişinin takmadığı birkaç beyaz tel dünyanın sonu
oldu.Hemen yaşlanıcam çirkinleşicem yüzüme bakılmıycak
ölücem diye düşünüyorum,bazen niye yaşıyorum ki diyorum
zaten ölücem.ve her mutlu anı kendime de eşime de zehir ediyorum
aklıma saçımdaki aklar geliyor çıldıracak gibi oluyorum hep ölümü
hatırlıyorum.rabbimin gücüne gider yapma diye kızıyorum kendime
işin var evliliğin dünya tatlısı bir kızın.ama olmuyor.sabırla okuyup yorum
yapanlar hakkını helal etsin tşk ediyorum:çok üzgünüm:
Canım söylediklerinin aynısını bende yasadım ve hala yasıyorum su iki gündür sürekli bas agrısı ve mide bulantısı cekiyorum korkuyorum bna ne oluyo diye bu hastalık böyle bişey işte aniden geliveriyo sen ilaç falan kullanıyomusun??
hayrr ben su anda bsey kullanmıorum sadce uzun yola gdceksem mıde bulantısı hapı ıcıyorum onla alkalı olmadıgını bılıorum ama yınedee kusmamak ıcın ıcıyorum az once geldım tatılden zonguldaktan arabada su bıle ıcmeedım mıdem bulanır kusarım dıe hc bsey yemedım su anda ılac kullanmıorm 4-5 sene once tedawı olurken kullanmıstım ılac
haklısın cnm acile gittiğimde doktor tekrar destek al dedı ama kım bılır ne zman gıderım bılmıyorum esımde su an askerde hazıranın 28ınde ızne gelmıstı zehır oldu ılk gunlerımız bu ıllet yuzunden
Damla merhaba lütfen böyle düşünme çünkü sen direncini kaybedersen her şey daha kötü oluyor,burayada biraz umut olmak için geldim çünkü ne kötü zamanlar geçirdim bi ben bir de Allah bilir,mutlaka doktora itmelisin gittiğin bir doktor varsa ve iyi gelmiyorsa başka yerleri dene,referansla git.Bu arada bir arkadaşımda bahsetmiş guatr da bu hastalığın sebebi olabiliyor ona da baktırın lütfen tekrar geçmiş olsun
var ama başka şehir olurmumerhaba kızlar bende panik atak hastasıyım ..artık kendimi önemsemiyorum annem bundan 5 yıl önce geçirmişit norolog uzmanı bir doktorda tedavi oldu ..şimdi tekrar başladı annemde yine doktoruna gidiyor ama bu sefer sık sık olmaya başladı benide üzüyor bu sefer bende rahatsızlanıyorum...bursada otuyoruz bildiğiniz iyi bir uzman psikiyatri uzmanı varmı yada bu hastalığına iyi gelen doktorda tedavi olan annemim doktorunu değiştirmek istiyoruz..terapide almasını istiyorum..araştırıoyoruz ..sizinde bilgilerinizi istiyorum..Annemin hastalığının ilerlemesinden korkuyorum bizler genciz atlatırız ama o 52 yaşında daha onun ole boş boş bakmasına yüzüme sayanamıyorum...konuşmuyorda artık bizlerle hayattan koptu sanki ben annemi geri istiyorum yaaa..mafoldumben
benimde eşim panikatak hastası. Bunun tek çözümü psikiyatri olduğunu söylüyorlar. birsürü ilaç verid doktor ama ilaçlar başka yönden kötü yapıyor. ama bi radyo programında duydum bir tane bitki varmış onu kullanan panik atak hastalığından kesin kurtuluyormuş ismini öğrencem inş. doğrudur..
arkadaslar nfret ettım bu hastalıktan nefret . . onun yuzunden calısamıorum onceden yazdgım gıbı mıdem bulanıyor sosyal ılısklerımı engellıyo yanıı calsmak ıstyorum ama cesaret edemıyorum fılan ıste saglık ocagnda aıle hekımlgmden ılac yazmasnı ıstedım anlattım durumu yazdı . . citoles 10 mg lık 1 hafta bynca yarım ıcıcem snra tam sabahları ııcıcem tabı sgortann karsıladgı bı yer bulrsam gdcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?