Panik Atak sorunu olanlar....

SELAM

aranızda paxil kullanıp cinsel isteksizlik yaşayan varmı?1 yıldır kullanıyorum panik atak için verdi dr.um....şu an bırakma aşamasındayım ama sanrım yan etkisi olarak cinsel isteksizlik yaşıyorum....:kedi:

bikaç ay sonra nişanlanıcam ve yıl sonunda evlilik planlarımız var ama bu durumdan dolayı endişelerim var....ilacı bırakınca normale dönermi herşey yoksa kalıcımıdır?eyvahedigeldismile

Merhaba,öncelikle herkese geçmiş olsun bende 3 sene panik atak illeti ile hayatımda bir sürü olumsuzluk yaşadım,önceleri ne olduğunu anlamamıştım kalple ilgili bir sorunum vars sandım ,ama öyle olmadığı anlaşıldı zaten en kötüsü tanı koyme süreci neyse bir şekilde panik atak hastası oldğumu anladım,önceleri kendim hallederim ilaç kullanmam diye düşündüm ama gün geçtikçe ilerledi ve yaşam kalitem iyice bozuldu,bu durumda sizin gibi hisseden inanlarla konuşmak iyi geliyor yalnız olmadığınızı ve bunu atlatan insanlar olduğunu bilmek çok güzel,ben hastalıkla ilgili bir sürü kitap okudum çünkü neyke savaştığımı bilmem gerekiyordu, ve ilaç kullanmaya başladım Lustral bir ay içinde her şey yavaş yavaş kaybolmaya başladı,öncelikle kendi doktorunuz kendinizsiniz bunu sakın unutmayın daha sonra mutlaka doktor+ilaç,şuan çok şükür çok iyiyim hiçbir sorunum yok yan etkiler zamanla azalıyor,bunları çok kafaya takmayın kilo almakmış cinsel isteksizlikmiş bunlar normale dönüyor ayrıca arkadaşım ben ilaç kullanıyorum cinsellikle ilgili sorunlarım olur diye düşünme lütfen önce düşünce gücü kendine inan,her şey geçecek:) sevgiler

Arkadaşlar panik atak gitmiyor.Benim çekip gidesim var.Bu seferki ataklarım çok sık olmaya başladı.Vücudum dayanmıyor....
Damla merhaba lütfen böyle düşünme çünkü sen direncini kaybedersen her şey daha kötü oluyor,burayada biraz umut olmak için geldim çünkü ne kötü zamanlar geçirdim bi ben bir de Allah bilir,mutlaka doktora itmelisin gittiğin bir doktor varsa ve iyi gelmiyorsa başka yerleri dene,referansla git.Bu arada bir arkadaşımda bahsetmiş guatr da bu hastalığın sebebi olabiliyor ona da baktırın lütfen tekrar geçmiş olsun

canım ben paxil kullanıyorum 3 yıldır ama böle bi sorun yok bende

of bu illet bende çocuklukta başlamıştı stres yapıyorum yaa bu ara çok yaşadım bende kimseye söleyemiyodum kendimin deliriyor olduğunu yada allahla aramızda bişey olduğunu düşündüm hep yarın dr gitcem galiba(((((((((

ilacı bırakınca normale döneceksiniz
en fazla 14. Günde
tüm hastalarda gördüğüm yan etki

bazen kendimi deliriyor gibi hissediyorum saatlerce ağlıyorum intihar etmeyi düşünüyorum. bu illet mahvetti hayatımı

Arakadaşlar gerçekden hepimizin bunları yaşamış olması birbirimizi anlamaya yeticek eminim ben hepinizi çok iyi anlıyorum..
Ama antidepresansız yenilmiyo malesef..
illa o meredi kullanıcaksın öle böle diil yıllarca ve gerçekten tam bitti artık geçti diyorsun sinsice yakalıyor ansızın bi yerde bende tedavi gördüm tedavimde tam anlamıyla bitmiş değil sadece kendini eve kapatmayın asla ve sizi üzecek şeylerden insanlardan uzak durun tetikliyor..

selam arkadaslar bu siteye yeni kayit oldum ve simdiden faydalanmaya basladim.
sevgili Elmacik, arkadaslar gercekten guzel tavsiyelerden bulunmuslar, ben de senin kadar agir olmasa da bu tip sorunlar yasiyorum arada. Panik atak kesinlikle insanin kendini dinlemesiyle ve sorunlari buyutmesiyle gelisen bi hastalik, aslinda cogu psikolojik problem insanin manevi olarak kendini yeterince doyurmamasindan kaynaklaniyor.
Dua gercekten en buyuk kurtaricimiz, cok dua et, inan ki insanin sevdiklerini kaybetmesinin ne demek oldugunu cok ii biliyorum . 2 senede 2 halam birden vefat etti, belki evlenmeseydim kucuk halami goremeyecektim bile vefatindan once( yaklasik 2 yildir evliyim), trafik kazasinda vefat etti o halam ben evlendikten ve Amerikaya geldikten 3 ay sonra ramazan bayraminda. Diger halam da bu sene Ramazan ayinda vefat etti.
Yurt disinda olunca insanin eli kolu da bagli oluyor. Buna ek olarak esimle iletisim problemi ve baska problemler de yasiyoruz. Ama inan O'na siginmasam kafayi yiyebilirim, insana cok agir gelebilio yasadiklari ama duanin gucuyle ayakta kalabiliyo insan sadece baska hic bi seyin degil.
Allah acil sifalar versin kardesim. Bana da dua ederseniz sevinirim arkadaslar..

elmacık, başın sağ olsun ve de geçmiş olsun. geçecek.bir, zaman ilaç. iki vücudun direncini dengeli beslenmeyle güçlendirmek ilaç. üç, ölümü severek kabul edebilmen de en güzel ilacın sanırım. bir derdin var korku ile dokuza katlanıyor. dokuz derdin olsa korkmasan, bire inecektir. bende buna benzer şeyler yaşadım. etrafındaki sevdiklerinin seni anlamasıda çok iyi geliyor.

Benim 2 gündür ataklarım olmaya başladı tekrar zaten 1 yıldır ilaç kullanıyorum..
Sadece son 2 aydır felan yarım alıyorum 1 gün arayla ama biraz moralim bozulunca ataklarım sıklaşıyor
2 Gündür ataklar geliyordu sabah ve akşam ve bu sabah tansiyonum 16-7 idi hiç tansiyon sorunum yokken ve elimde titreme oluyor acaba panikatağa bağlı çarpıntılara bağlı bi tansiyon yükselmesimidir?
hemşire bir muayine ol dedi ama ben üzerinde durmadım.. sizde de benzeri şeyler oluyor mu?

kızlar esimde de panik atak basladı. 1 aydır cekiyoruz. benim hamileliğim sürecinde basladı bu aralar baya kötü. kalbi sıkısıyori nefes alamıyor doktora gittik hiç bir sey cıkmadı. ölüm korkusu sardı

Tam yendim derken tekrar ataklarım başladı..
Nasıl kurtulucaz bu meretten yaa

arkadaşlar ben son 1 haftadır abuk subuk herşeye ağlar duruma geldim
niye böle oldu anlamıyorum. normal şartlarda gamsız kedersiz biriyimdir. çok elzem durumlarda ağlarım o da herkesin ortasında değil tutarım kendimi yalnızken boşaltırım sinirlerimi. ama son günlerde inanılmaz saçmalamaya başladım. bunları yazarken bile boğazım tıkanıyo gözlerim doluyo. çok alakasız bi durum.
geçtiğimiz hafta iş değiştirdim. çok rahat ve çok sevildiğim bi yerden çok kuralları olan hakikaten zorlu bi işe başladım. beraberinde heryerimde sivilceler çıkmaya başladı ki normalde porselen gibidir cildim.
yaşadığım strese bağlıyorum ama gitgide artıyo bu ağlama olayı.
napıcam bilmiyorum.

canım beni anlattmışsın bi yandan sevindim benle aynı şeyi yaşadığına bende bu konuda kendimin delirdiğini sanıyordum o an canım boğazıma düğümleniyor orda kalıyor sanki yüzüm bembeyaaz olup üşüyorum beynim dönüyor bazen soğukk nefes almak için cama cıkıyorum rabbime dua edşyorum bana biraz daha süre ver yaşam için diye gözüm kararıyo hızlı nefesten sürekli kalbimi dinlyorum kalbime ağrı girse hayatım kararıyo
genelde bende durup duruken deil bi hastalıktan başlıyo bazen miğdemde kalp atışı hissediyorum nebilim bi sürü manyakca düşünce çocukkende kalbimi dinleyerek uyurdum uykularım kacardı heyecanlanırdımki kalbimin atışını hissedim offfff

arkadaşlar sadece etkisine inanan arkadaslar icin yazıyorum, inanmayan yorum yazmasın
inşirah suresi ve duha suresini, anlamlarına da bakarak günde birkac kez okuyun
sizi rahatlatacaktır

arkadaşlar sadece etkisine inanan arkadaslar icin yazıyorum, inanmayan yorum yazmasın
inşirah suresi ve duha suresini, anlamlarına da bakarak günde birkac kez okuyun
sizi rahatlatacaktır

çok teşekkürler...İnşirah suresini bende çok sık okuyorum hakikaten çok rahatlatıyo...Duha yıda okucam...birde ben Ayetel kürsi ylede çok rahatlıyorum...

herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum panik atak gibi rahatsızlıklarda kullandığımız ilaçlar adetimizi geciktirebilir mi yani düzeni bozabilir mia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…