Damla merhaba lütfen böyle düşünme çünkü sen direncini kaybedersen her şey daha kötü oluyor,burayada biraz umut olmak için geldim çünkü ne kötü zamanlar geçirdim bi ben bir de Allah bilir,mutlaka doktora itmelisin gittiğin bir doktor varsa ve iyi gelmiyorsa başka yerleri dene,referansla git.Bu arada bir arkadaşımda bahsetmiş guatr da bu hastalığın sebebi olabiliyor ona da baktırın lütfen tekrar geçmiş olsunArkadaşlar panik atak gitmiyor.Benim çekip gidesim var.Bu seferki ataklarım çok sık olmaya başladı.Vücudum dayanmıyor....
SELAM
aranızda paxil kullanıp cinsel isteksizlik yaşayan varmı?1 yıldır kullanıyorum panik atak için verdi dr.um....şu an bırakma aşamasındayım ama sanrım yan etkisi olarak cinsel isteksizlik yaşıyorum....:kedi:
bikaç ay sonra nişanlanıcam ve yıl sonunda evlilik planlarımız var ama bu durumdan dolayı endişelerim var....ilacı bırakınca normale dönermi herşey yoksa kalıcımıdır?eyvahedigeldismile
canım ben paxil kullanıyorum 3 yıldır ama böle bi sorun yok bende
SELAM
aranızda paxil kullanıp cinsel isteksizlik yaşayan varmı?1 yıldır kullanıyorum panik atak için verdi dr.um....şu an bırakma aşamasındayım ama sanrım yan etkisi olarak cinsel isteksizlik yaşıyorum....:kedi:
bikaç ay sonra nişanlanıcam ve yıl sonunda evlilik planlarımız var ama bu durumdan dolayı endişelerim var....ilacı bırakınca normale dönermi herşey yoksa kalıcımıdır?eyvahedigeldismile
bende de bişi var ama ne olduğunu anlamıyorum.sürekli kalbimle nefes alışımla nabız sayımla ilgileniyorum.kalbim sanki atmayı unutacakmış gibi geliyor.oturup sayıyorum.kalbimle ne zaman ilgilensem kendimi daha bir beter hissediyroum.uzun zamandır böyleyim.evhamlı dedim kendime ama ne bileyim.grip ilacı aldım tansiyonum çıktı bi ara 15/9 a.o gün bugün gebersemde ilaç almıyorum.yatarken sol tarafıma yatamıyorum bişi olcak diye.gece daha fazla oluyor kalbimi dinlemeye başlarsam uykuya bile dalsam ektrasistol denen geç kalp atımı ve derin nefes almayla uyanıyorum.bi ara çok sıktı.işteyken yemek yaparken çok sık oluyordu bu ekstrasistollerim.panik atak yaşayan arkadaşlar doktorda alıyormuş soluğu ben korkuyorum gitmeye..hastalıktan korkuyorum her türlüsünden.biara kalbim çok hızlı çarpıyo diye dinlerdim kendimi şimdi çok yavaş diye düşünüp sürekli nabız sayıyorum.unutur hayatın koşturmacasına dalarsam herşey yolunda.ama aklıma düşmeye görsün.bu nedir panik atak mıdır?nefret ediyorum bundan ama yaşıyorum işte elimde değil.allahtan bi kaç gündür biraz azalttım aklıma gelince başka bişeye yönelmeye çalışıyorum.öfff ya öfff kimseciklere anlatamıyorum eşime bile bahsetmedim.
arkadaşlar sadece etkisine inanan arkadaslar icin yazıyorum, inanmayan yorum yazmasın
inşirah suresi ve duha suresini, anlamlarına da bakarak günde birkac kez okuyun
sizi rahatlatacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?