herkese mrh kendimi çok kötü hissediyorum birtürlü kafamdan ölümü çıkartamıyorum ve korkuyorum bu durumda olmak beni çok üzüyor ne yapacağımı bilemiyorum ne olur banayardımcı olun
sizde ne kadar zamandan beri var bu korku ilaç kullanıyomusunuz? bende çok yeni oldu 2hafta oluyo olalı ilk fiziksel olarak rahatsızlık verdi bana şimdi takıntı ve korku duyuyorum hep düşünüyorum ilaçta almıyorum ama bol bol dua ediyorum bende namazlarımı kılıyorum kuran okuyorum iyi geliyo bana fakat bazı zamanda bunalıyorum bu düşüncelerden çünkü okadar farklı geliyo bana herşeyki tat alamıyorum hayattan çaresiz bekliyorum ..cnm bazen bende de oluyo özellikle kapalı yerde kalınca ve akşamları.. ve sevdiklerimi kaybedince çoğaldı.. ama o düşünce aklıma geldimi kendimi motive etmeye çalışıyorum.. evet ölümde var ve ölücezde.. rabbim hayırlısını versin.. diyorum.. sora soruyorum allah için napıyorum pekii.. biraz dua ediyorum ve başka güzel şeyler düşünmeye zorluyorum kendimi... kendimi toprağın altında hayal ediyorum. nefesim daralıyo.. kalkıyorum derin nefes alıyorum balkona çıkıyorum... soradüşünüyorum.ölüm geldimi. anlamıyorsun bile gitmek istemesende gidiyorsun... ve gerisi allaha kalmış.. korksamda korkmasamda.. allah için ibadetimi yapmaya bol bol dua etmeye kötü düşünmemeye.. herşeyi boşvermeye çalışıyorum. hatırlıyorum.. ecel geldimi kapıya.. baş ağrısı bahane....
sizde ne kadar zamandan beri var bu korku ilaç kullanıyomusunuz? bende çok yeni oldu 2hafta oluyo olalı ilk fiziksel olarak rahatsızlık verdi bana şimdi takıntı ve korku duyuyorum hep düşünüyorum ilaçta almıyorum ama bol bol dua ediyorum bende namazlarımı kılıyorum kuran okuyorum iyi geliyo bana fakat bazı zamanda bunalıyorum bu düşüncelerden çünkü okadar farklı geliyo bana herşeyki tat alamıyorum hayattan çaresiz bekliyorum ..
kızlar karşıdan karşıya geçerken ödüm patlıo üst geçitten geçerken aşağı bakamıyorm başım ddöönüyo nerde ysa beyin emarı çekecektim ağlayarak ve titreyerek çıktım kapalı yerde asla kalamam ben panik atakmıyım aynı zamanda çok heyecanlı bi kızım çarpıntı tutar ellerim titreer
merhaba arkadaşlar iki günden beri içimde çok feci derecede sıkıntı var sanki içim yanıyomuş gibi hissediyorum ve kendimi kötü hissediyorum 3 günden beri ilaçta alıyorum ama geçmiyo sadece rahatlatıp uyutuyo ama sıkıntı özellikle düşününce geliyo boğazıma kadar yakıyo beni ne yapmalıyım bundan nasıl kurtulabilirim bilen varsa söylesin ne olur:44:
ilk çarpıntı ve nefes darlığıyla problemim başladı sonra doktora gittim ilaç yazdı ilk ilacı kullanmadım sonra bu olyı kafama çok taktım hep ölümü düşündüm ve sonra içime sıkıntı olmaya başladı patlayacak hissi veriyodu bana sonra ilaç aldım gece daha kötü oldum acile gittim sakinleştiriciden sonra rahatladım bugün biraz daha iyiyim ama kafama takılan şeyler var acaba tiroitimde sorun olabilirmi çünkü belirtiler onada uyuyoilaç 3 günde etki göstermez ortalama 10 günden sonra farkedilir rahatlama....hatta başladığın ilk günlerde sıkıntında artış bile gözlenebilir o yüzden bazı uzmanlar ilaca başlarken 1 gün arayla içip sonra hergün alınmasını önerebiliyorlar....
sıkıntına gelince durup dururken mi oldu?tetikleyen bi durum mu gelişti?nasıl bi sıkıntı fiziksel belirtiler de veriyormu(çarpıntı-nefes prob.-terleme-....)
geçmiş olsun....yine yardımcı olmaya çalışırım
ilk çarpıntı ve nefes darlığıyla problemim başladı sonra doktora gittim ilaç yazdı ilk ilacı kullanmadım sonra bu olyı kafama çok taktım hep ölümü düşündüm ve sonra içime sıkıntı olmaya başladı patlayacak hissi veriyodu bana sonra ilaç aldım gece daha kötü oldum acile gittim sakinleştiriciden sonra rahatladım bugün biraz daha iyiyim ama kafama takılan şeyler var acaba tiroitimde sorun olabilirmi çünkü belirtiler onada uyuyo
merhaba arkadaşlar iki günden beri içimde çok feci derecede sıkıntı var sanki içim yanıyomuş gibi hissediyorum ve kendimi kötü hissediyorum 3 günden beri ilaçta alıyorum ama geçmiyo sadece rahatlatıp uyutuyo ama sıkıntı özellikle düşününce geliyo boğazıma kadar yakıyo beni ne yapmalıyım bundan nasıl kurtulabilirim bilen varsa söylesin ne olur:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?