panik bozuklugu yenebilmem için ilaç şartmı kızlar üç aydır yasadığım bir sorundu atlatırım sanıyordum ama olmadı otobüste yasadıgım ataktan sonra mecbur doktora gittim ilaç verdi sersem gibi olmak istemiyorummmm ne yapacagım şimdi benn
canım öncelikle geçmiş olsun ilaç içmeye hiç korkma bende senin gibi 4 ay sabrettim geçer diye ama malesef geçmiyo ben bir deri bir kemik kaldım eşim zorla doktora götürdü ilk 10 gün sersem yapıyo ama hatta sıkıntıların artıyo ama 10 günden sonra kuş gibi oluyosun dr verdiği ilaçları kullan bak nasıl rahatlıyosun boşuna bukadar sıkıntı çekmişim dicen veee prespektüsünü sakın okuma abuk subuk büssürü şey yazıyo yan etkilerinde sadece terliyosun ve esniyorsun ALLAH acil şifalar versin cümlemize
çok sağol canım inşallah bende rahatlarım son bir senede o kadar cok sey yasadımki onların etkisi sanırım toparlanmam lazım:85:
Bİr kaç hafta önce yatakta yatıyordum abimle televizyon seyrediyorduk.Bir anda bir heyecan,terleme,sanki ölüyormuşum gibi hissetttim.Hemen abime belli etmeden diğer odaya geçtim.Odanın içinde dört nala bir o tarafa bir bu tarafa voltalar attım.Sanki birazdan azrail canımı almaya gelicekmiş önümde beliricekmiş gibi düşünmeye başladım,resmen azraili bekledim etrafıma bakarak.Kaç dakika sürdü bilmiyorum.Önce üç harflerin musallat olduğunu sandım.Sonra araştırınca panik atak krizi geçirdiğimi anladım.Ama o günden sonra bir daha hiç kriz geçirmedim.Sadece arada bir nefes darlığı ölüm korkusu basıyor o kadar.
Herşey kafada başlıyor ve kriz geldiğinde "La havle vela guvvete illa billahil aliyyül azim" deyin.Allah hepimize şifa versin.
bende benim depresyonla ne işim olabilirki dedim ve baktımki ben iiyi degilim neyse yaşadıklarımı anlatmayayım...........panik bozukluk...............şimdiki ilacım............isim vermek yasak..........ve??ba 150 7 aydır kullanıyorum..........iiyiyim çok şükür................size söylemek istedigim ilaçlar sersemletmez uyutmaz...............tam tersine daha dinç ve akıllı oluyorsunuz..............yalnız neden bu aralar beni herkes sırtımdan vuruyor...............canımı veririm dedigim insanlarla küstüm.............çok üzülüyorum................insanlar acayip olmuş............ama ben kendimi biliyorum kötü düşünmüyorum ama bunlar başıma geliyor neden ki.....................iyilikten başka bişey düşünmeyen bana...................
23 yasındayım
gecrdıgım tup bebek tedavısı sonucunda ılaclar bunyeme cıddı anlamda zarar verdı
sımdı bu rahatszlıklan boguuyorum
atak gecrdımmı kotu oluyorum
ayda 1 olan ataklarım haftada 4 e cıktı
umarım atlatırım
ölum korkusu sarıor tum bedenımı
ne pıs bır hastalık allhım
rabbm herkese sıfa versınnnnn
23 yasındayım
gecrdıgım tup bebek tedavısı sonucunda ılaclar bunyeme cıddı anlamda zarar verdı
sımdı bu rahatszlıklan boguuyorum
atak gecrdımmı kotu oluyorum
ayda 1 olan ataklarım haftada 4 e cıktı
umarım atlatırım
ölum korkusu sarıor tum bedenımı
ne pıs bır hastalık allhım
rabbm herkese sıfa versınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?