sadece ilaçla mı çözümü var
terapi ya da hipnoz falan yapmıyorlar mı
slm arkadaşlar,2 yıl panik atak tedavisi gördüm 29 mayıs 2008 de ilacı kestik. inanılmaz rahatlamıştım ki 5 ay önce annemi kaybettim,bu üzüntüyle tekrar ataklar kendini göstermeye başladı.bu dönem içinde hiç ilaçta kullanmadım.doktora gititm ve acımı yaşamam gerektiğini söyledi.son günlerde kendimi iyice kötü hissetmeye başladım( başım ağrıdığı zaman beyin kanaması geçiriyorum,midem ağrıyınca kalp krizi geçiriyorum vs ) annemin yokluğunu kabullenemiyorum bir türlü...bu arada 4.5 yıllık evliyim ve çocukta istiyorum.bu halde hamile kalmak uygun olurmu.. duygularım çok karışık
paylaşımlarınızı bekliyorum...
Arada tabiki insaniz kafamiza takariz,kurariz hatta daha kötü düsünmeye baslariz.
Ama ben bu yasa kadar bu tür ilaclari 2 defa kullandim ve sonucunda dedigin gibi ölecegimi sandim..O 15 dklik tarif edemedigim kriz beni benden aldi resmen..
Sana tavsiyem ilac kullanma,senin ilaca falan ihtiyacin yok,daha dogrusu kimsenin ilaca ihtiyaci yok.Madem birde bebek düsünüyorsun ozaman katiyen agzina vurmamamn gerek..Tamamen bedeni sunni rahatlatan ve sonrasinda büyük acilar yasatan ilaclar bunlar..Ogün seni ne mutsuz ediyorsa yaz bir kagida ve okumadan kaldir,ertesi günü okudugunda anliyorsun ve sana sacma geliyor..Kitaplar oku,temiz havaya cik,güvendigin kisiler varsa sürekli onlarla konus..Kendini dinleme,dinlersen hergün yeni yeni rahatsizliklar hissedersi kendinde...
Allah acil sifalar versin..
evet haklısın bende şu anda terapiye gidiyorum bende bebek istiyorum ve doktorum yaşadıklarını yazıcaksın yazmassan atlatamazsın dedi ilaçta kullanıyrum ama pek bi fayda olmuyo
Öncelikle gecmis olsun dileklerimi iletmek isterim..
Evet Doktorun hakli,bende bir cok insana,sizi üzen ne varsa yazin ama ogün okumayin diyordum..Ertesi günü cikartip okudugunuzda,yazdiginiz seyin nekadar bos bir olay oldugunu anliyorsunuz...
Dedim ya hayatta okadar beklenmedik olaylar oluyorki,sanki tüm yük sizin omuzlarinizda.
Hani o yük kalksa rahatlayacaksiniz ama o yükü atmak icinde birsey yapmiyor insanlar..Sanki bir kurtarici gelecek,o yükü omuzlarinizdan alacak gibi bir beklentiye giriyorlar..
Sunu unutmamak lazim,
Insan kendine care olamazsa,baskasi o kisiye hic care olamaz..
Önce sen kendi kendinin Doktoru olacaksin,sonra GERCEK Doktor olan kisi yola devam etmen icin sana tavsiyeler sunacak...
Söyle bir otur düsün!
Dünya,da hergün binlerce insan kötü olaylar yasiyor,
kimisi sakat,kimisinin yatacak,kalacak sicak bir evi yok,
kimi aile fertlerini kaybediyor,
Egerki böyle bir olay yasamiyorsan ve bu sekil kötü bir yasam icinde degilsen,
Eee ozaman o sokakta yasayan,sakat olupta evden cikamayan,aile fertlerini kaybedip yalnis kalan insanlar ne yapsin?
Demekki hayat okadar,da bozuk atmamis sana,sen kendi dünyani kendin cikmazlara sokuyorsun.....
Sabirli olmak,dertlerine derman aramak, bir ilacin mucize yaratmasini beklemekten cok cok daha iyidir...Ilac okadar kötü birseyki,insani alip baska bir cikmaza sokuyor...
Bende senin gibi bir bebegim olsun istiyorum,oda bakalim nezaman dünyama girer..
merhabalar ben gruba henüz üye oldum,özellıkle bu panik atak konusunu ben 5 yıldır yaşıyorum belkı daha oncede vardı farkında değildim ama ne zaman olayın farkına vardım hayat herseyden kısıtlamaya basladı..yaşayanlar cok ıyı bılırkı o an ne beyıne hakim olmak ne bedeni sakin tutmak mumkun oluyor ve bunu baska yerlerdede yaşıycam korkusu malesef hem iş hem özel hemde sosyal hayatı bitiriyor..üzerine gitmeye çalışıyosun tama geçicek diyosun ama o sanki senle savasır gıbı baskın cıkıyor..kullanmadığım ilaç kalmadı desem yeridir bunca zaman..beynimi pozitif düşünmeye yönlendirmeye çalışsamda hayatın içinde yaşanan her olaydan etkilenip sıkıntı yaşar duruma geldım..Allah herkese sağlık versin..en değerli hazine bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?