panik değilde sadece atak olabilsek ne güzel olcek
geçmiş olsun canım bütün söylediklerin abartısız dogru hatta az bile bende 3 sene kullandım cipram ve zanax çok memnundum ilaçlarımdan ama denin kullandıgın ilacı kullananlar genelde aynı şeyleri söylüyor ama tam düzeldim derken hamile kaldım ilaçları bıraktım yine aynıyım çok kötü bir illet rabbim kimseye vermesin geçmiş olsun canım
canım cok geçmiş olsun bende seninle aynı durumdayım bende evlendım alılemden ayrı bi şehre geldim hiç bişeyım yoktu sadece psıkologlar konusuyor ya öyle sandım icime atıp rahatsız olmayayım konuşayım dedim.psıkıyatra gıttım bana ıkı soru sordu ve hiç bilgi vermeden iki ilac verdi,aklıma hiçbişry gelmedi kullandım ıkıncı gun aynı anlattıklarını yaşadım bana bi bilgi verilmedigi icin ne oldugunu anlamadım eşime haklkını helal et ben ölüyorum galiba dedim ve 1 hafta her gece sabahlara kadar acillerde süründüm doktorlar yapılacak bişey yok psıkolojık boşuna bekleme evine git rahatladıgında gecer dediler.ama gecmedi başımı kaldıramaz oldum her dkk ölecegim diye beklemeye başladım o an herkes kendini bukadar dinleme abartma filan diyordu ama o kadar vucudunda olup biten herşeyi duyuyosunki o an herşeyın sesi kulagına geliyor korkuyyosun ister istemez bundan once duymuyodun şimdi bu sesler ne vucudumda noluyo diyosun.ondan sonra 2 hafta ilaç içmedim kendime gelemedim başka bi doktora gıttım cipraleks ve xanax verdi.iyi geldi ama dozu yükselltıgınde bıtıyodum tekara başa donuyorum sanıordum.3 ay oldu cıpraleksı kullanalı 1 kez atak gecirdim AALHA sukur bidaha olmadı ama butun aksıyeteleri yasıyorum bunlar cok kotu..beynımde bı basınc var patlıcakmış gibi norolojıye gıttım gecenlerde doktor kendini mahvetmişsın dedı boyunda ve belde düzleşme oluşmuş stresten butun sınırler gerilmiş.oda bı antıdepresan verdı bırsuru ilac ama kullanmaya korkuyorum.bide bebek istiyodum gfecti diyorum ama arada kalbim hızlı hızlı atınca herşeyı unutuyorum cok kotu oluyorum herkese AALHacil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?