Panik Atak sorunu olanlar....

Öncelikle geçmiş olsun bana sorarsanız bu konuyu drnuzla görüşmelisiniz en sağlıklı bilgiyi o verecektir size.

tabiki çok kısa sürede iyileşen hatta ilaçsız atlatanlarda var. ilacı keserken birden sakın kesme. azaltarak kesmen gerekiyor doktoruna danışmadan kafana göre bırakma iyim diye. bu sefer ilaca karşı yoksunluk çekersin daha kötü olabilirsin.

Öncelikle geçmiş olsun bana sorarsanız bu konuyu drnuzla görüşmelisiniz en sağlıklı bilgiyi o verecektir size.
merhaba sizin kullandığınız ilacı kullanmadım ama bende 1 yıl kullanmam gerekirken sanırım 7 ay kullandım bende hamile kalmak istiyordum o yüzden bıraktım birden.birden bırakmayın siz ben zorluk çektim biraz.doktorunuza sorun ona göre bırakmaya başlayın.

yanlış kişiye cevap yazmışım k.bakmayın.

merhaba sizin kullandığınız ilacı kullanmadım ama bende 1 yıl kullanmam gerekirken sanırım 7 ay kullandım bende hamile kalmak istiyordum o yüzden bıraktım birden.birden bırakmayın siz ben zorluk çektim biraz.doktorunuza sorun ona göre bırakmaya başlayın.

ben cnm panik atak geçirdim atlattım ve iyiyim.sadece çok üzülmücem üzülünce yine olabiliyor fakat ben artık kendi kendimin doktoru oldum.herşey size bağlı siz istemezsiniz o size gelmez

merhaba.ben bu hastalıkla ilk kez 9 sene önce tanıştım ama anlamadım bunun bi hastalık olduğunu.ara ara yokladı ama takmadım.2010 yılında bi gece çok kötü oldum ve ilaç içmeye başladım drden habersiz iyi oldum diye kafama göre 3 ay içip bıraktım.2013e kadar arada bi atak gelse de kendim üstesinden geldim tam bu zamanlarda babam rahatsızlandı iyice hastalığım arttı ve paxil ve atarax kulllanmaya başladım babam vefat edince de efexor 75 mg ve anafranil 25 mg kullanmaya başladım hala içiyorum ve 2 buçuk yıldır tek başıma dışarı bile çıkamıyorum tek duam kimseye muhtaç olmamak 3 buçuk aydır da evliyim emdr terapisi ve bioenerji terapileri alıyorum inşallah fayda sağlar

Herkese çok geçmiş olsun öncelikle...Ben de 9yıldır paksil kullanıyorum..Sanki 4 yıldır daha iyiyim , nedeni ise atak geçiricek gibi olduğumda sadece beynimin bana oyun oynadığını düşünerek geçiştirmeye çalışıyorum...Ama maalesef ilaç bende bağımlılık yaptığı için içmezsem çok stres ve kaygı yaşıyorummm

Çok geçmiş olsun bioenerjinin eğer sağlam yer olursa çok etkili olduğunu biliyorum umarım sizde fayda görürsünüz mutluluklar dilerim hayırlı uğurlunolsun inşallah bu sıkıntıdan tamamen kurtulur hayatınızı rahat sürdürürsünüz

Sizede çok geçmiş olsun keşke terapi vs bişeyle ilaç bağımlılığından kurtulmaya çalışsanız bana dua çok fayda etti bir sene kullansam ilaçtan alacağım etkîyi bir anda sağlıyor diyebilirim...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

çok tşk ederim inş etkili olur inşallah bu hastalıktan herkes kurtulur psikolojik hastalık gerçekten diğer hastalara benezemiyo

çok tşk ederim inş etkili olur inşallah bu hastalıktan herkes kurtulur psikolojik hastalık gerçekten diğer hastalara benezemiyo
Aynen öyle canım malesef anlatsan anlaşılmıyor yaşamayanda bilmiyor Rabbim hepimîzîn yardımcısı olsun yinede bi hastalığımızın olmadığını bilmek rahatlatıcı diye düşünüyorum evet bu hastalık bize beynimizin oyunu bunu sık sık kendimize hatırlatmamız lazım înşallah en kısa zamanda rahat nefes aldığımız günlere döneriz hepimiz

Bendede şizofren olma korkusu var.napsam geçmiyor

Canım bunun için bi psikologla görüşmelisin uzman yardımı almadan bazı korkularla tek başına mücadele etmek yetmiyor bazen ve sonrasında da o korku büyüyor daha içinden çıkılmaz bi hâl alıyor

Öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.kesinlikle çok haklısınız ilaç bağımlılığı maalesef yanlış.Çok dua ederim önce Allah ıma sığınırım, ancak ilerlemesinden korktuğum için ilaca devam ediyorum.Çok kötü duygular atak lar yaşattığı için bu hastalık geçmişimde baş eder miyim evet ...Nitekim gücüm yok .Tekrar yüzleşmeye...

kesinlikle arkadaşıma katılıyorum ben ilaçsız mücadele ettim bi süre ama olmadı şimdiki aklım olsa giderdim hemen

cnm bence psikoloğa da git orda terapi al biraz olsun rahatlıyosun.asla şizofren olma durumu yok bizimki sadece stresten kaynaklanan duygu değişimleri

cnm bence psikoloğa da git orda terapi al biraz olsun rahatlıyosun.asla şizofren olma durumu yok bizimki sadece stresten kaynaklanan duygu değişimleri
Canım çok pahalı terapiler şuan o kadar durumum yok doktorda ilaçla geçebilecek düzeyde hastalığın dedi.tabi terapi alsam daha çabuk iyileşebilirim.yarın terapi kitabı alcam okuyup rahatlarım belki.inşallah delirmeden ölürüm tek duam bu

Evet canım haklısın terapi ücretleri insanı çaresiz bırakıyor çoğu zaman ama sana şunu söyleyebilirim bu hastalığın en büyük oyunlarından biride bu delireceğinden kontrolünü kaybedeceğinden korkuyor insan kesinlikle ne delirtir ne öldürür öncelikle bunu tekrarla kendine evet panik atak kötü yaşayana çok zor bi hastalık ama ne öldürür be delirtir ve tüm araştırmalarında sonuç olarak söylenen tedavisi mümkün olan bi hastalık İnşallah Rabbim hepimize onunla başedecek gücü versin o kitaplarında etkisi olur canın oku
Acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…