Öncelikle geçmiş olsun bana sorarsanız bu konuyu drnuzla görüşmelisiniz en sağlıklı bilgiyi o verecektir size.Arkadaslar birsorum olacak. Bende panik atak ve anksiyete tedavisi goruyorum 6 aydir sulinex xr 150 mg kullaniyorum doktorlar en az 9 ayda kesilmeli dedigi icin ilaci kesemiyorum ama artik hamilelik dusunmek istiyorum kendimi de gayet iyi hissediyorum cok sukur aranizda 9 ay olmadan ilacini kesen var mi ? Herhangi bir sorun yasadiniz mi?
tabiki çok kısa sürede iyileşen hatta ilaçsız atlatanlarda var. ilacı keserken birden sakın kesme. azaltarak kesmen gerekiyor doktoruna danışmadan kafana göre bırakma iyim diye. bu sefer ilaca karşı yoksunluk çekersin daha kötü olabilirsin.Arkadaslar birsorum olacak. Bende panik atak ve anksiyete tedavisi goruyorum 6 aydir sulinex xr 150 mg kullaniyorum doktorlar en az 9 ayda kesilmeli dedigi icin ilaci kesemiyorum ama artik hamilelik dusunmek istiyorum kendimi de gayet iyi hissediyorum cok sukur aranizda 9 ay olmadan ilacini kesen var mi ? Herhangi bir sorun yasadiniz mi?
merhaba sizin kullandığınız ilacı kullanmadım ama bende 1 yıl kullanmam gerekirken sanırım 7 ay kullandım bende hamile kalmak istiyordum o yüzden bıraktım birden.birden bırakmayın siz ben zorluk çektim biraz.doktorunuza sorun ona göre bırakmaya başlayın.Öncelikle geçmiş olsun bana sorarsanız bu konuyu drnuzla görüşmelisiniz en sağlıklı bilgiyi o verecektir size.
yanlış kişiye cevap yazmışım k.bakmayın.merhaba sizin kullandığınız ilacı kullanmadım ama bende 1 yıl kullanmam gerekirken sanırım 7 ay kullandım bende hamile kalmak istiyordum o yüzden bıraktım birden.birden bırakmayın siz ben zorluk çektim biraz.doktorunuza sorun ona göre bırakmaya başlayın.
merhaba sizin kullandığınız ilacı kullanmadım ama bende 1 yıl kullanmam gerekirken sanırım 7 ay kullandım bende hamile kalmak istiyordum o yüzden bıraktım birden.birden bırakmayın siz ben zorluk çektim biraz.doktorunuza sorun ona göre bırakmaya başlayın.Arkadaslar birsorum olacak. Bende panik atak ve anksiyete tedavisi goruyorum 6 aydir sulinex xr 150 mg kullaniyorum doktorlar en az 9 ayda kesilmeli dedigi icin ilaci kesemiyorum ama artik hamilelik dusunmek istiyorum kendimi de gayet iyi hissediyorum cok sukur aranizda 9 ay olmadan ilacini kesen var mi ? Herhangi bir sorun yasadiniz mi?
ben cnm panik atak geçirdim atlattım ve iyiyim.sadece çok üzülmücem üzülünce yine olabiliyor fakat ben artık kendi kendimin doktoru oldum.herşey size bağlı siz istemezsiniz o size gelmezPanik atak geçirpte bundan kurtulmayı başaran varmı yardımcı olabilirmi artık doyasıya nefes almak hayatı herşeyi normal yaşamaya devam etmek istiyorum hayatımı her anlamda çok olumsuz etkiliyor belli etmemeye çalışırken daha çok yoruluyorum tavsiyelere ihtiyacım var
Çok geçmiş olsun bioenerjinin eğer sağlam yer olursa çok etkili olduğunu biliyorum umarım sizde fayda görürsünüz mutluluklar dilerim hayırlı uğurlunolsun inşallah bu sıkıntıdan tamamen kurtulur hayatınızı rahat sürdürürsünüzmerhaba.ben bu hastalıkla ilk kez 9 sene önce tanıştım ama anlamadım bunun bi hastalık olduğunu.ara ara yokladı ama takmadım.2010 yılında bi gece çok kötü oldum ve ilaç içmeye başladım drden habersiz iyi oldum diye kafama göre 3 ay içip bıraktım.2013e kadar arada bi atak gelse de kendim üstesinden geldim tam bu zamanlarda babam rahatsızlandı iyice hastalığım arttı ve paxil ve atarax kulllanmaya başladım babam vefat edince de efexor 75 mg ve anafranil 25 mg kullanmaya başladım hala içiyorum ve 2 buçuk yıldır tek başıma dışarı bile çıkamıyorum tek duam kimseye muhtaç olmamak3 buçuk aydır da evliyim emdr terapisi ve bioenerji terapileri alıyorum inşallah fayda sağlar
Sizede çok geçmiş olsun keşke terapi vs bişeyle ilaç bağımlılığından kurtulmaya çalışsanız bana dua çok fayda etti bir sene kullansam ilaçtan alacağım etkîyi bir anda sağlıyor diyebilirim...Herkese çok geçmiş olsun öncelikle...Ben de 9yıldır paksil kullanıyorum..Sanki 4 yıldır daha iyiyim , nedeni ise atak geçiricek gibi olduğumda sadece beynimin bana oyun oynadığını düşünerek geçiştirmeye çalışıyorum...Ama maalesef ilaç bende bağımlılık yaptığı için içmezsem çok stres ve kaygı yaşıyorummm
çok tşk ederim inş etkili olur inşallah bu hastalıktan herkes kurtulur psikolojik hastalık gerçekten diğer hastalara benezemiyoÇok geçmiş olsun bioenerjinin eğer sağlam yer olursa çok etkili olduğunu biliyorum umarım sizde fayda görürsünüz mutluluklar dilerim hayırlı uğurlunolsun inşallah bu sıkıntıdan tamamen kurtulur hayatınızı rahat sürdürürsünüz
Aynen öyle canım malesef anlatsan anlaşılmıyor yaşamayanda bilmiyor Rabbim hepimîzîn yardımcısı olsun yinede bi hastalığımızın olmadığını bilmek rahatlatıcı diye düşünüyorum evet bu hastalık bize beynimizin oyunu bunu sık sık kendimize hatırlatmamız lazım înşallah en kısa zamanda rahat nefes aldığımız günlere döneriz hepimizçok tşk ederim inş etkili olur inşallah bu hastalıktan herkes kurtulur psikolojik hastalık gerçekten diğer hastalara benezemiyo
Bendede şizofren olma korkusu var.napsam geçmiyorAynen öyle canım malesef anlatsan anlaşılmıyor yaşamayanda bilmiyor Rabbim hepimîzîn yardımcısı olsun yinede bi hastalığımızın olmadığını bilmek rahatlatıcı diye düşünüyorum evet bu hastalık bize beynimizin oyunu bunu sık sık kendimize hatırlatmamız lazım înşallah en kısa zamanda rahat nefes aldığımız günlere döneriz hepimiz
Canım bunun için bi psikologla görüşmelisin uzman yardımı almadan bazı korkularla tek başına mücadele etmek yetmiyor bazen ve sonrasında da o korku büyüyor daha içinden çıkılmaz bi hâl alıyorBendede şizofren olma korkusu var.napsam geçmiyor
Sizede çok geçmiş olsun keşke terapi vs bişeyle ilaç bağımlılığından kurtulmaya çalışsanız bana dua çok fayda etti bir sene kullansam ilaçtan alacağım etkîyi bir anda sağlıyor diyebilirim...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.kesinlikle çok haklısınız ilaç bağımlılığı maalesef yanlış.Çok dua ederim önce Allah ıma sığınırım, ancak ilerlemesinden korktuğum için ilaca devam ediyorum.Çok kötü duygular atak lar yaşattığı için bu hastalık geçmişimde baş eder miyim evet ...Nitekim gücüm yok .Tekrar yüzleşmeye...Sizede çok geçmiş olsun keşke terapi vs bişeyle ilaç bağımlılığından kurtulmaya çalışsanız bana dua çok fayda etti bir sene kullansam ilaçtan alacağım etkîyi bir anda sağlıyor diyebilirim...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
kesinlikle arkadaşıma katılıyorum ben ilaçsız mücadele ettim bi süre ama olmadı şimdiki aklım olsa giderdim hemenCanım bunun için bi psikologla görüşmelisin uzman yardımı almadan bazı korkularla tek başına mücadele etmek yetmiyor bazen ve sonrasında da o korku büyüyor daha içinden çıkılmaz bi hâl alıyor
cnm bence psikoloğa da git orda terapi al biraz olsun rahatlıyosun.asla şizofren olma durumu yok bizimki sadece stresten kaynaklanan duygu değişimleriBendede şizofren olma korkusu var.napsam geçmiyor
Canım çok pahalı terapiler şuan o kadar durumum yokcnm bence psikoloğa da git orda terapi al biraz olsun rahatlıyosun.asla şizofren olma durumu yok bizimki sadece stresten kaynaklanan duygu değişimleri
Evet canım haklısın terapi ücretleri insanı çaresiz bırakıyor çoğu zaman ama sana şunu söyleyebilirim bu hastalığın en büyük oyunlarından biride bu delireceğinden kontrolünü kaybedeceğinden korkuyor insan kesinlikle ne delirtir ne öldürür öncelikle bunu tekrarla kendine evet panik atak kötü yaşayana çok zor bi hastalık ama ne öldürür be delirtir ve tüm araştırmalarında sonuç olarak söylenen tedavisi mümkün olan bi hastalık İnşallah Rabbim hepimize onunla başedecek gücü versin o kitaplarında etkisi olur canın okuCanım çok pahalı terapiler şuan o kadar durumum yokdoktorda ilaçla geçebilecek düzeyde hastalığın dedi.tabi terapi alsam daha çabuk iyileşebilirim.yarın terapi kitabı alcam okuyup rahatlarım belki.inşallah delirmeden ölürüm tek duam bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?