Siz kolay atlatmis olabilirsiniz ama hic anlattiginiz gibi kolay vedalasilmiyabiliyor hatta ilac alirkende geciriyordum gece hastanelerde sahilde arabinin icinde esimle uyuyup sabah ettigim gunler oldu cok denedim kendim atlatmayi ama olmadi ofelya hanim sayesinde suan ilacimi birakmak uzereyim.o kadar duzeldimku panik atakli kim varsa yardim etmek istiyorun haberdar etmek istiyotum gidin arkdaslar gidin ofelya hanima, ben pskiyatislere emdr terapisine ve psikologlara verdigim paranin 10 da 1 ni verdim ama helal olsun karsiligini aldim.Arkadaşlar insan bir kere korkmaya görsün her zaman olacak şüphesiyle yaşıyor kime gidersen git doktorlara git ilaç veriyorlar ilacın etkisi geçtikten sonra beyninden geçirdikten sonra tekrar o korku başlıyor benim başıma da geldi tek başıma kalınca sadece Rabbime sığındım ondan yardım diledim bir hafta sonra başka bir kişiliğimle korkusuzca hayata atıldım. Panik atağımı da böylece atmış oldum. Darısı tüm panik atak geçiren kardeşlerime olsun unutmayın ki her şey sizde bitiyor.
Merhabalar benden 6 yildir panikatak hastasiyim ilaçtan tutunda terapiye kadar tedaviye cvp verwmedim şuan iki yillik evliyim ve anne olmak istiyorum fakat nobetlerden çok korkuyorum bu sureci yasayip hamileyken atlatabilen kozlar varmi önerileriniz nelerdir
Evet banada olmuştu mide bulantisi sonrasindada kusma eğer atlatamazsan psikyatra gitmeni öneririm ıspanak tere maydanoz kürü kullan tavsiye ederim ibrahim saraçoğlunun sitesinde var Allah yardımcımız olsıunmerhaba benim panik bozukluğum var. sürekli midem bulanıyor bir kaç aydır. sebbini bi türlü bulamadık.sizce panikten olabilir mi? panik bozukluk da yeni çıktı zaten.
Gebelikte bazılarinin atağının nüksettiğini duymuştum ilaç kullananlarda var ama bebeğini sağlıkla kucağina alacağını düşün :) belki iyi gelir geçmiş olsunPanik atagi olup hamile olanlar varmi arkadaşlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?