Panik Atak sorunu olanlar....

Arkadaşlar insan bir kere korkmaya görsün her zaman olacak şüphesiyle yaşıyor kime gidersen git doktorlara git ilaç veriyorlar ilacın etkisi geçtikten sonra beyninden geçirdikten sonra tekrar o korku başlıyor benim başıma da geldi tek başıma kalınca sadece Rabbime sığındım ondan yardım diledim bir hafta sonra başka bir kişiliğimle korkusuzca hayata atıldım. Panik atağımı da böylece atmış oldum. Darısı tüm panik atak geçiren kardeşlerime olsun unutmayın ki her şey sizde bitiyor.

Siz kolay atlatmis olabilirsiniz ama hic anlattiginiz gibi kolay vedalasilmiyabiliyor hatta ilac alirkende geciriyordum gece hastanelerde sahilde arabinin icinde esimle uyuyup sabah ettigim gunler oldu cok denedim kendim atlatmayi ama olmadi ofelya hanim sayesinde suan ilacimi birakmak uzereyim.o kadar duzeldimku panik atakli kim varsa yardim etmek istiyorun haberdar etmek istiyotum gidin arkdaslar gidin ofelya hanima, ben pskiyatislere emdr terapisine ve psikologlara verdigim paranin 10 da 1 ni verdim ama helal olsun karsiligini aldim.

ben kolay atlatmadım sadece kendimi buldum.ofelya hanımada cok tesekkürler bende benim gibi olanlara yardımcı olabilirim.tabiiki isteyen olursa ama sunu unutmayın hersey sizsiniz ve anlatabileceginiz bir dost ve yasayan bilir.

merhaba bnde 2 sene önce panik atak hastalığı başladı.. 1.5 yıl paxil kullandım 1 ay önce bıraktım cnkü bebek düşünüyorum.. çok zor bi hastalık yine ara ara kalp atışlarım hızlanıyo midem barsaklarım gurul gurul hareketlenio midem bulanıo , dünde oldu ama napim ömür boyu ilaç kullancak halim yokya... derin nefes alıyorum agızdan veriyorum .. poşete üflüyorum kalbim hızlanınca vs.. şimdide bileğimde sinir sıkışması çıktı hangi bi derde üzüleceğimi şaşırdım Allah hepimize yardım etsin...

geceleri kalktığım da sanki üzerime birileri geliyormuş gibi hissediyorum. Sonra kalbim sıkışıp öleceğimi sanıyorum doktora gittim bana anti depresan verdi. Ama hala durumum düzelmedi benim gibi olan arkadaşlar varsa onlarla yazışabilirmiyim beni anlayanlarla konuşmak istiyorum :)

Merhabalar benden 6 yildir panikatak hastasiyim ilaçtan tutunda terapiye kadar tedaviye cvp verwmedim şuan iki yillik evliyim ve anne olmak istiyorum fakat nobetlerden çok korkuyorum bu sureci yasayip hamileyken atlatabilen kozlar varmi önerileriniz nelerdir

Ankarada bu konuda ünlü bir doktor var. Youtubeda da videoları var. Eft ile panik atağı kısa sürede ortadan kaldıran bir doktor. Kendisi de yanlış hatırlamıyorsam 18 yıl civarı panik atak hastasıymış ama sonra bu yöntemi bulmuş.
Hem kendisi iyileşmiş hem de hastalarını iyileştiriyor. Araştırmalısınız.

Bendede ataklar sıklasti cunki ilaclari kullanamiyorum uzun suredir.kendim atlatiyorum.bugun bir kitap okudum allah de otesini birak 2 cikmis tavsiye ediyorum bir nebzede olsa icim rahatladi.bu vesveseden kurtulmak icin iyi geldi.okuduklarimi yapabilirsem daha kolay atlaticam diye dusunuyorum.bir arkadas inanca baglamisti inancin zayif olmasina.bu kitapta ise inanci kuvvetli temiz kalplilerin bu seye yakalandiklarini okudum.mutlu olmadim desem yalan olur.gecicek insallah bunlar.

Evet oftelya hanimi biliyorum kendisiyle maillestim fakat bende agorofobi oldugu için yolculuk yapamiyorum çok istedim ama gidemedim. İlginiz için tesekkur ederim

Bende duydum o doktoru.bana uzak .oraya gitmek bile ayri bir sorun benim icin.gidebileceklere tavsiye ediyorum cok kisiden duydum cunki

merhaba benim panik bozukluğum var. sürekli midem bulanıyor bir kaç aydır. sebbini bi türlü bulamadık.sizce panikten olabilir mi? panik bozukluk da yeni çıktı zaten.

Kızlar bende anksiyete bozukluğu var Allah yardimcisi olsun bu illete yakalananların her hafta ayri bişey yaşiyorum şimdide gözlerimde kararma var sanki bulanık görüyorum acaba kaygı bozukluğundan mi bilemedim ilaç kullanmıyorum 5 aydir ıspanak tere kürü yapıyorum ibrahim saraçoğlunun sizede tavsiye ederim

merhaba benim panik bozukluğum var. sürekli midem bulanıyor bir kaç aydır. sebbini bi türlü bulamadık.sizce panikten olabilir mi? panik bozukluk da yeni çıktı zaten.
Evet banada olmuştu mide bulantisi sonrasindada kusma eğer atlatamazsan psikyatra gitmeni öneririm ıspanak tere maydanoz kürü kullan tavsiye ederim ibrahim saraçoğlunun sitesinde var Allah yardımcımız olsıun

Eski Panik ataklı bir uzman psikolog olarak, terapi ve ilaçla tedaviyi birlikte almanız gerekmektedir. Çünkü Panik atak maalesef ilaçsız tedavisi mümkün olmayan bir rahatsızlıktır. Sadece ilaç kullanımı sorunun bastırılmasına yol açacağından bir süre sonra ataklarınız yeniden başlar. O yüzden terapiye de başlamanız ve devam etmeniz gerekmektedir.

Gittigim psikologun ilaclari iyi geldi.fakat konusma namina bisey yok iki cumle zor kuruyoruz ondan baskasinada gitmek istemiyorum en basa donmek istemiyorum.

Gittiğiniz psikiyatristin terapist olmasına dikkat ediniz. eğer psikiyatristiniz ve psikologunuz ayrı ise psikologunuza bu şikayetinizi belirtiniz. çünkü terapide tıkanma noktaları vardır ancak bir süredir verim alınmıyorsa terapi ilerlemiyor demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…