Panik Atak sorunu olanlar....

Malesef Bursa için bir öneri veremeyeceğim size

ancak yardım edebileceğim bir şey varsa her konuda burdan yardımcı olmaya çalışabilir

Uzun suredir ilac almiyorum baska bir rahatsizligim var panik atagi 2. Plana atmak zorunda kaldim.ataklarim fazlalasti geceleri kalp atislarimi sayiyorum kendimi sakinlestiriyorum ve geciriyorum.ama yoruldum belli etmemeye calisiyorum kimseye.ameliyatliyim yine olucam.olum korkusu bi taraftan bilincli olup durmak bitaraftan gecirdigim rahatsizlik ameliyatlar bitaraftan iyice yordu.beni anlayanlara ihtiyacim var

Kendimi iyi hissettigimde bende burdan yardimci olmaya calisiyordum.suan buna ihtiyacim var sanirim.

Yakamoz bursada çekirge devlet hastanesindeki psikiyatri Dr.lari çok ilgililer
Ve gerçekten birebir hastalarıyla ilgileniyorlar terapi de alabiliyorsun hem ilaçhem terapi uygun görürlerse yatis verip bizzat takip ediyorlar bende de 6 yildir panik atak var sürekli ilaç kullandim ve 3 aydir kullanmiyorum çünkü bebek düşünüyorum mecbur kalmasam birakmazdim ataklarim azalmisti simdilik iyiyim bakalim zaman neyi gösterecek

Canım öncelikle başın sağolsun allah rahmet eylesin. Bu tarz olaylar insanlarla çok büyük derin yaralar bırakıyor elbet. Panik atağı atlatman için sana bir kaç tavsiye vereceğim. Öncelikle kendine "benim öyle bir şeyim yok, ben iyiym" mesajları verme. Çünkü panik atak anında daha fazla tedirginliğe yol açar böyle basit akıl oyunları. Tam tersine "bu hastalık bende var ve onu yeneceğim, her zman rahat edeceğim" gibi kendini telkin et. İlaçsız en çok bunlar işe yarıytor emin ol.

Başka bir problem için gittiğim psikoloğumun eşinin uzmanlık alanı panik atak. açıkçası ben kendisi ile değil eşi ile terapilere gitmiştim ve çok memnun kalmıştım. Çok ilgili ve işlerinde iyiler. ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Psikolog Uğur Dalan yazarak veya www.panikatak.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Merhabalar ben 18 yaşından beri bu panik atakla uğraşıyordum abimde 16 yaşından beri normalde hayat dolu biriyim ama arada çok üstüne geliniyor annem çok baskı yapıyor üstümde herseyime karışıyor sen yapamazsın edemezsin özgüven gidiyor olayları büyütüyor 19 yasında babamı kaybettim ani kalp spazmindan sonra olum korkusu başladı bende bu 5 ay surdu sonra dansa yazildim 4 sene mutluydum kurtulmuştur hatta dansta yükseldim eğitmen oldum su anda ama annem her gittiğimiz yerde beni azarliyor önce her kez otursun sen otur yemeğe hemen başlama onu ole giyme saçın olmamış seninle dalga geçiyorlar seni kullanıyorlar filan bir yere arkadaşıma gitsem ama ilaç atmasinlar yemeğine içkine sen kultursuzsin safsin kanarsin kafaya takıyor tenkit ediyor hep beni arkadaşları da bir olup onlarda beni tenkit ediyor etrafın hep ilaç kullanan insanlarlarla dolu cocuklugumdan beri beni abimi korkutarak yetiştirdi çünkü ben hic bir ise yaramiyorum anneme gore gene atakların başladı korkularim nasıl basa cikacam yardımcı olursanız çok sevinirim delirmekten korkuyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun. bende yaşadığın aynı şeyleri dedem ve babannemin ardı ardına vefatından sonra yaşadım. En önemli şey kendi kendini sakinleştirebilmen.Ben cok sükür atlattım sayılır. Ancak cok stresli ve ya cok üzüntülü olaylar yasaığımda tekrar atak yasayabiliyorum. Seni sakinleştirecek, dinlendirecek kafanı dağıtmanı sağlayacak müzikler dinleyebilirsin. Klasik müzik gbi. 6 ay ilaç tedavisinin yanında doktorumun tavsiyesi üzerine klasik müzik dinleyip aklımdan tamamen kötü şeyleri çıkartarak güzel şeyler hayal ederek atakları atlatailirisn demişti. Uyguladım ve etkisini gördüm deneyebilirsin.

Bende panik atak hastasıyım arkadaşlar.Doktorum bana çalıştığım için uyku yapmayan hafif bir ilaç verdi eczanelerden reçetesiz alınabilen ve yan etkisi minimum olan citoles. Ama tavsiye etmem . Hiç bir psikoloji hastalık ilaçlarını beyne etki eden insanı uyuşturan ilacı tavsiye etmem. 1 ay kullandım ve yaşayan ölü gibi gezdim. 4 gündür ilacı içmiyorum beynim serotonin hormonunu 1 aydır fazla salgıladığı için bıraktığım andan itibaren üst derece sinir ve baş ağrısı oluştu.bu hastalık öyle bir illetki sizi her akşam acile götürür. Ve serum bağımlısı yapar. Siz siz olun aynanın karşısına geçin ve ben iyiyim deyin. İlaçlar boş , kendi doktorunuz olun...

iş yerinde 2.30 saat önce yemek yemiş olmama rames başımda büyükbir basınç ve ağrıı ellerim buz kesiyor insanları sesi boğuk gelmeye başlıyor . satış danışmanlığı yapıyorum sizce panik atak mı

Sizce online psikoterapi gercek terapi gibi ise yarar mi? Bircok psikoterapi merkezi bu hizmeti veriyor. diye bir siteyi tvde gördüm. Bircok farkli sehirden psikolog/ psikiyatrist/doktor/diyetisyen var. ben de bu sistemi denemek istiyorum.bu konudaki tecrubelerinjzi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Panik atak geçirpte bundan kurtulmayı başaran varmı yardımcı olabilirmi artık doyasıya nefes almak hayatı herşeyi normal yaşamaya devam etmek istiyorum hayatımı her anlamda çok olumsuz etkiliyor belli etmemeye çalışırken daha çok yoruluyorum tavsiyelere ihtiyacım var

Başınız sağolsun. 2000 yılında çok şiddetli şekilde panik atak ile tanıştım. Ne yazık ki beyinde kendinin hal edebileceğin bir durum değil. Beynin ruhun sana ölüyorsun diyor duymamazlıktan gelmek imkansız. Doğru ilaç ile üstesinden gelirsin. Ben seroxat kullandım hala kullanıyorum. Çünkü annem kanser babamı senin gibi gözümün önünde kaybettim. İlaçsız başa çıkamazsın. Kendine eziyet etmenin manası yok ki. İlla ilaç kullanmak istemiyorum diyorsan bitkisel deneye bilirsin. Benim ataklarımın 2 saat sürdüğünü bilirim. Ta ki doğru antidepresanı bulana dek. Ne yazık ki tam alıştım atak bunlar diyorsun farklı bir şekilde geliyor. Kendine beynine atak geldiğinde bu bir atak sakin kal diye biliyorsan belki bir süre sonra sen beynine hükmedersin. Umarım edersin. İlaç almakda ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Ama ben artık kendi adıma o tarafı düşünmüyorum. Onca yükün altında ruhumuzun haykırışı olduğunu demişti psikiatrim bana. Evet panik atak ve anksiyete korku oluyor yanı sıra. Ben kendimi hep psikolojik olsunda gerçek olmasın diye avuturdum. Geçmiş olsun.

Arkadaslar birsorum olacak. Bende panik atak ve anksiyete tedavisi goruyorum 6 aydir sulinex xr 150 mg kullaniyorum doktorlar en az 9 ayda kesilmeli dedigi icin ilaci kesemiyorum ama artik hamilelik dusunmek istiyorum kendimi de gayet iyi hissediyorum cok sukur aranizda 9 ay olmadan ilacini kesen var mi ? Herhangi bir sorun yasadiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…