Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhaba bizde varız 15 gündür psikolojik sorunlar yaşıyorum geceleri zorla 3 sasat uyuyabiliyorum 25+4 hamileyim bu durum bana cok zarar vermeye başladı hergece vücudum zangir zangir titriyor engel olamıyorum derin nefes almaya çalışıyorum sürekli alamiyorum gogusum sıkışıyor sanki kafamda hep neden hasta oldum neden boyleyim neden Mutsuzum neden yiyip icemiyorum gibi sorular ve gündüzlerim ayri zehir geceler ayri , dra gidip ilac başlamak istiyorum , daha once hamileyken psikiyatri ilaci kullanip doğum yapan oldumu acaba yada kullananiniz varmi şikayetler geçtimi , bebege verecegi zarar yada zararsizdir diye bilgi verdilermi size ne olur yardim edin birbirimize destek olalim

Canim cok gecmis olsun peki dogum yaptinmi bebegin nasil bende ilaca başlayacağım lustrale bir yan etkisi oluyor mu bebege

Cnm neden ilac kullanmıyorsun druna danışarak geçmiş olsun bu arada
Psikiyatri eşim ile gittik doktor eşim ilede konuştu çünkü ilaç tedavisine karnimda bebek olduğu için tek karar veremeyiz dedi ilacın garantisini veremeyiz bebek üzerinde olumsuz sonuçlar doğurabilir dedi yani sonuçta fetuse gecebilicek zararları olabilirde dedi eşim bu yüzden ilaca hayir dedi doktor dedi esin hayir diyor sen ilaca evet diyosun şimdi ben ilaç versem daha sonra bebekte olumsuz birsey olsa bu sefer sen ve esin arasında olumsuzluk çıkar dedi biraz daha düşün dedi bana yada esine yine psikolog eşliğinde konuşun dedi o yüzden şuanda iki arada bi derede kaldim

Benimde en merak ettiğim hani hamilelikte hormonlar degisiyor ya dahada anksiyete panik atak cogaliyor peki ilaca başlanıyor ya sıkıntılarınız tamamen geçiyormu hamilelikte hormonlar düzene girip sanki eskisi gibi oluyomusunuz beni buda korkutuyo diyorum ilaç hormonlarimdan dolayi acaba fayda saglarmi diye

Merhaba yalnız değilsiniz.. 1,5 yaşında bir kızım var ve aynı zamanda 28 haftalık hamileyim.. Yaklaşık 2 aydır çok sıkıntılı günler geçiriyorum.. Psikologa gidiyorum terapi görüyorum son zamanlarda sıkıntı ve ataklarım arttığı içinde psikiyatriye yönlendirdi doktorum ilaç kullanıyorum porzac.. iyi geleceğini söyledi ama 15-20 güne tesir eder dedi bugün daha 3. Günüm.. Yalnız kalamıyorum bu yüzden kayınvalideme yerleştik 3 haftadır burda kalıyorum.. Günlerim bir iyi bir kötü artık bende şaşırdım ne yapacağımı.. Doğum doktoruma danıştık ilaç için.. Çok etkili bir ilaç ama bazı durumlarda annenin sağlığı çok daha önemli stres bebeğe çok daha zarar verir iyi olmaya bak dedi.. sadece doğuma yaklaşırken ilaç dozu hakkında konuşacağız o kadar..

Allah şifa versin sizede hepimizede geçmiş olsun çok etkili bir ilaç derken kötü anlamdami bende psikiyatr gittiğimde selectraya baslaticakti esimden dolayi baslayamadik peki doktor dedimi bebeğe zararı olurmu diye

Allah şifa versin sizede hepimizede geçmiş olsun çok etkili bir ilaç derken kötü anlamdami bende psikiyatr gittiğimde selectraya baslaticakti esimden dolayi baslayamadik peki doktor dedimi bebeğe zararı olurmu diye
Psikiyatri doktoruma durumumu anlattıktan sonra zaten gebelikte kullanılan ilaçlar olduğunu ve 6 aylık hamile olduğum için daha iyi kullanabileceğimi söyledi.. doğum doktoruma danıştım etkili bir ilaç dedi yani bebeğe zararı var demedi.. anne kimi zaman daha önemli stres daha çok zarar verir bebeğe dedi..

Anladım insallah sag salim bebeklerimizi kucagimiza aliriz saglikla insallah bende 19haftaflik hamileyim benimde sıkıntılarım var çok aradayim

Anladım insallah sag salim bebeklerimizi kucagimiza aliriz saglikla insallah bende 19haftaflik hamileyim benimde sıkıntılarım var çok aradayim
Özelden yazdım size.. Durumunuzu anlatırsanız belki bir yararım dokunur.. ya da bazen konuşmak bile iyi geliyor..

amin allahım yardımcımız olsun

Çok geçmiş olsun sizede bende oyleyim kendi kendime mucadele ediyorum ama olmuyor sanirim tamamen iyi hissedemiyorum kendimi hic birgun iyiyim birgun kotu , peki ilacin bebege etkisi olurmuymus anlattimi drunuz bu arada cok sagolun cvp yazdiginiz icin yanliz olmadigimi farkettim rabbim sifa versin hepimize ...

2 tane doğum uzmanına sordum canım ikiside kullan dedi.. 6,5 aylık hamileyim bebek organ gelişimini tamamladığı için sıkıntı olmaz dediler.. İlaç 15-20 güne tesir eder dediler ama benim bugün 7. Günüm kendimi daha iyi hissediyorum sanki.. Olaylara daha umursamaz bakıyorum.. Önce kendim diyorum.. Ufak ataklarım sıkıntılarım geldiğinde başa çıkabiliyorum.. Elinizde böyle bir imkan varsa lütfen geciktirmeyin emin olun Anne sağlığı kimi zaman çok daha önemli.. Siz sağlıklı olun ki bebeğiniz de sağlıklı olsun..

2 tane doğum uzmanına sordum canım ikiside kullan dedi.. 6,5 aylık hamileyim bebek organ gelişimini tamamladığı için sıkıntı olmaz dediler.. İlaç 15-20 güne tesir eder dediler ama benim bugün 7. Günüm kendimi daha iyi hissediyorum sanki.. Olaylara daha umursamaz bakıyorum.. Önce kendim diyorum.. Ufak ataklarım sıkıntılarım geldiğinde başa çıkabiliyorum.. Elinizde böyle bir imkan varsa lütfen geciktirmeyin emin olun Anne sağlığı kimi zaman çok daha önemli.. Siz sağlıklı olun ki bebeğiniz de sağlıklı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…