Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Yok canim olur mu oyle sey,gonlun rahat olsun hicbisey olnaz

Canom biz ilac kullandik hem hamileyken hem lohusa iken suan iyiyiz cok sukur,dr a gittinmi , kacinci haftadasin.
Ya benim eşim çok ters hiç beni düşünmüyor bu konuda bana dediği şey ölümcül bir hastalık değil kafanda herşey diyor anlamıyor ki ölümden beter bu psikoloji 18 hafta bitti 19 haftaya girdim

Ya benim eşim çok ters hiç beni düşünmüyor bu konuda bana dediği şey ölümcül bir hastalık değil kafanda herşey diyor anlamıyor ki ölümden beter bu psikoloji 18 hafta bitti 19 haftaya girdim
Canim ben careyi neyde buldum biliyomusun aslinda esin bi yonden hakli cunku bende 14.haftaan basladi bu sacmaliklar 22 ye kadar devam etti kotu bi sekilde esimde dediki hadi seni doktora qotureyim bende dedimki doktora qidersem.ben kendimi hasta qibi hissederim ben hasta deilim dedim bu hormonlarin yaptiqi bisey nasil hicbisey yokken ortaya ciktiysa qene oyle qider ben istemiyorum dedim.Tabi bu kisiden kisiye deqisir benim.daha once bole bi problemim olmadiqi icin hamilelik yyzunden ortaya ciktiqi icin qitmedim ama senin daha oncedende skntin varsa hamilelikte patlak vermistir kesinlikle qit derim...her neyse dedilerki omeqa 3 kullan hem cocuqun beyun qelisimi icin hemde hamilelik ve lohusa depresyonunu azaltiyo dediler ben birazda bunun qaziyla aldim 2 haftDir inanirmisin rahat uyuyorum dusunduqum seyler sacma qelmeye basladi sadece bebeqime yoqunlastim tamam qecmedi ama artik neyden korkuyosam ustune qidiyorum amannnn dusunursem dusunuyum alt tarafi bi dusunce qercekte oyle bisey yokki diyorum valla rahatladim...suan tek korkum buqune kadar bebeqim insaAllah etkilenmemistir yoksa bas etmeyi oqrendim qibi ustune qiderek...ne aklina qeliyosa kacma inadina dusun hicbisey olmayinca sacma olduqunu anlicaksin canim.

Allah razi olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah canim ya bende daha oncedende vardi ilk cocugumda da yasadim ama bu kadar beni zorlmadi bu seferki kazayla olan bir hamilelikti beklemiyodum daha oglum 3 yasinda esim cok istekli bebek icin o yuzden doktorun ilac icin olumsuzluklarida soylemesinden sonra esim iyice kesin ve net olmaz dayan diyor Bende dun psikiyatri den sonra kadın doğum doktorumla konuştum dedim balık yağina başlasam sorun olurmu çünkü eşim şuanda bebek yüzünden çok karşı ilaca dedim oda normalde 7.ayda başlıyoruz balık yağina ama kullan sıkıntı olmaz dedi birde gunde iki bardak melisa cayi icebilirsin dedi birde papatya cayi dedi bilmiyorum kafamdaki doluluk beni cok yipratiyo balik yagina şimdi başlasam acaba çokmu erken diyorum sen kaç haftalik hamilesin balık yağina yenimi basladin

Rabbim yardimcin olsun canim ama sakin kendini hasta qibi hissetme ozaman daha kotu olursun.Bak bide cocuqun varmis onunla oyalan eminim atlatirsin :) benimkide supriz hamilelik ilk bebeqim cok mutluyummm herkese nasip etsin Rabbim onu dusundukce kendime qeliyorum :) ben 24 haftalikken basladim canim baktim kadinlar klubunde coqu arkadas kullaniyomus en bastan beri dedim dur bende baslayim dedim eczaci arkadasimla konustum doktorada sordum tabi icebilirsin dedi oyle bi ay sınırı falan koymadi bence basla ben faydasini qordum hemde bebeqin qelisimi icin onemli zaten yaz qeldi balikta yenmiyo :):)

Oy Allah size bağışlasin tamam canım benim bende kullanmaya başlıcam dediklerinide kulak ardı etmicem Rabbim hepimize yardım etsin çocuklarımızı bize bizide çocuklarımıza bagislasin inşallah hepimiz çok iyi oluruz

Psikologa gitse n caim, psikoterapi iyi gelif

Öncelikle bu yaşadığın durumun farkında ol sen tek değilsin senin gibi milyonlarca insandan biriyim ama yılmadan bu hastalığı. Uştüne girmelisiniz canım beni düşün bebeğimin ensesinde ödem var dedi doktorlar kendi derdini hastalığını unutuyor insan şimdi bebeğin sağlıklı ve sen bebeğinin sağlıklı olmasına odaklan şükret ve
Sabır sabır Allah'ım sabır versin bize bak canım çok şükür bebeğinin sağlığı yerinde beni düşün her seferinde birşey söylüyor doktorlar ense kalınlığı var dediler kafasının arkasında ödem dediler kist dediler şimdi en son en seksi kalınlığı dediler sıvı alalım karnından dediler seçimlerde dediler ben Allah'tan umut kesilmez ve Allah'a sığınırım işte şükret bebeğinin hareketleri ile mutlu olmaya çalış ben üç ay boyunca cam önünde sokaklarda dolandırmak sonra bebeğimin duruumu

Hanımlar merhaba.
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Benimde son zamanlarim iki aya doğum yapicam inşallah. Ama şu son zamanlarda içimdeki sıkıntı arttı sanki. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor sürekli. Dusunmemeye çalışıyorum, başka şeylerle uğraşıyorum ama olmuyor. Anksiyete tavan yaptı anlicaginz.
İlaçsız atlatmak istiyorum. Sizden ricam nolur şu günlerde aynı şeyleri yaşayanlar olarak.birbirimze destek olalım. İnanın çok.zor bir durum. Anlatması ayrı zor yaşaması ayrı zor.

Psikologa gitse n caim, psikoterapi iyi gelif
Aslında
Allah hepimize yardım etsin işin en zor tarafıda kimse anlamıyor herkesin dediği tek şey senin elinde düşünme vs.vs. ama elde değil 3yasinda ki oğlumla ilgilenirken ona bakarken bile değişik düşüncelere gidiyorum Allaha sığındık bu hastalık insanı çok yıpratiyor dışarı çıkmak bile istemiyorum Allah hepimize kolaylik versin inşallah sizde sağ salim kucaginiza alırsınız Bebeğinizi sizde bizde hepimiz sağ salim saglikla alalım kucagimiza

Allahın izniyle korkutma kendini inşallah bebeğinin hiçbişeyi çıkmicak yanılma payları çok oluyor inşallah bebeğin bebeklerimiz sağlıklıdır şunu unutma kucagimiza almadığımiz sürece sağlıklı olup olmadığı hep muammma bence, işte bu hastalık öyle bişeyki o kadar sükrediyorum amansız nice hastalıklar var diye çok kendime telkin veriyorum ama elde değil psikolojik zorlanmayi yaşayan bilir istediğim kadar çocuğum ve bebegime odaklanim yine beyin aynı sistemde Rabbim hepimize yardım etsin inşallah saglikla sıhhatli geçsin hamileliklerimiz dogumlarimiz aminnnnnn

Amin inşallah. Gerçekten yaşayan bilir sadece kolay degil. Eski hallerini özlüyor insan.

mrh.kızlar 1,5 yıl önce panik atak hastalığına yakalandım ve hastalık hakkında hiç bi bilgim yoktu ve hep farklı yerlere yordum takı doktora gidene kadar... doktor ilaç verdi 2 hafta kullandım daha da kullanmak istemedim geçer kendiliğinden diye.bu hastalığımdan 8 ay sonra evlendım eşime alışma sürem de baya zorluklar çektim kabullenmekte zorlandım bazı şeyleri.Ve kaderimdir diyerek herşeyini kabul ettım olumlu ya da olumsuz.evliliğimden 9 ay sonra hamıle kaldım çok sevinmiştim çünkü 9 ay boyunca olmaması benı tereddüte strese düşürmüştü.Şimdi 24 haftalık hamıleyım hiç bişeyden zevk alamıyorum kendime güvenemıyorum kendime güvenemedğim için bebeğime de bakamıycam hissiyatı maffetiyo kötü düşüncelerin esiri oldum diyebilirim birisi bitti derken tam baska yerden bişey çıkıyor.Ve kendımı son 1 haftadır çok kötü hissediyorum.Tabi bunun öncesinde de pek iyi olduğum söylenemez suan doğumu düşündükçe bütün dünyalar basıma yıkılıyor. ya bebeğimi göremezsem ya uyanamaazsam kendimi kaybedersem kendıme ghelemezsem gibi düşünceler akılımı kurcalayıp duruor.Bunun ne kadar saçma oldugunu düşünüyoken bunları düşünüyo olurken çok etkısınde kalmakta bi o kadar yıpratıyor beni.bi yandan da ailemden uzakta olmanın üzüntüsü ayrı şehirde yanlız olmak her ne kadar ablamlar yanımda olsa da anne baba farkılıdır diye düşünüyorum.Çünkü onların verdiği bi güven vardı en azından ama onlar yok şuan da ve hem onların olmayısını düşünmek hem evlilik psikolojisinde olmak hem geçmişi hem gelecekten endişelenmek çok kötü bi duygu güzel günlerimi hatırlarken çok üzülüyorum.Çok duygusalım çok ağlamak istiyorum ağlarken panik oluyorum bidaha susamıycakmısım gibi benım gibi olanlar yardımlarınızı bekliyorum böyle olupta bebeğini sağlıkla kucağına alanlar ilaç kullananlar etkisini görenler varsa yorum yapmanızı rica ederim.şimdiden teşekkürler...selametle kalın...

Geçmiş olsun öncelikle Rabbim hepimize şifa versin bende 19haftalik hamileyim anlattigin ve daha bi çok sıkıntı yasiyanlardanim bendede panik atak anksiyete bozukluğu var 2hafta ilaç kullanıp bıraktıktan sonra kendi kendine gecer dedin ya hiç düzelme olmadımi yada ne bilim 2hafta kullanıp neden biraktinki kendini iyimi hissettin, bende senin gibi ilaç kullanan ve gayet sağlıklı doğum yapanlar ilede konuştum ama ilaç için eşimi ikna edemiyorum bilmiyorum senin esin olumlu bakıyomu psikiyatr ilaç tedavisine

aslında bırakmamın nedenı korkmam ilaçların yan etkilerinşi yasıyor olmam.ila. konusunda eşimi ikna edebiliorum o konuda bi problemım yok fakat kendımı ıkna edemıyorum bende de ayrıyetten anksiyete var ve kaygılanıyorum ilaç kullanırsam bişey olur ya da düzelmem gibisinden ne geri ne ileri gidebiliyorum orta da kalmış bi durumdayım :/

amin cnm inşallah bende beynimin sürekli kötü şeylere odaklanmasında rahatsızlık duyuyorum inşallah geçer artık telkinlemekten kendımı de usandım diyebilirim :/

amin cnm inşallah bende beynimin sürekli kötü şeylere odaklanmasında rahatsızlık duyuyorum inşallah geçer artık telkinlemekten kendımı de usandım diyebilirim :/
Seni çok iyi anlıyorum benim ikinci hamileliğim ben 6yildir bu hastalikla mücadele ediyorum ilk hamileligimde ilacı biraktim hamileliğim bu kadar kaygılı gecmemisti doğum yaptım oğlum için 2yil baya mücadele ettim hastaligimla ama tek başıma üstesinden gelemedim tekrar ilaca başladım 1yil düzenli kullandım iyilestim üstüne kazayla 2.kez hamile kaldım ilacı biraktim ilk 2ay iyiydim sonradan hastaligim yine nuksetti suan kendimi tutuyorum bari doğum yapıp öyle kullanayim diyorum ama bir yandan mücadele edemiyorum çok zorlaniyorum bende düşünce kaygı tavan artık özellikle nefes alamama evimden soğudum hiçbişey yapasim yok dışarı korkusu başladı yine mutsuzum kısacası kendimi heran kötü bişey olucak düşüncesine kaptirmisim

Canom biz ilac kullandik hem hamileyken hem lohusa iken suan iyiyiz cok sukur,dr a gittinmi , kacinci haftadasin.
Merhaba bizde varız 15 gündür psikolojik sorunlar yaşıyorum geceleri zorla 3 sasat uyuyabiliyorum 25+4 hamileyim bu durum bana cok zarar vermeye başladı hergece vücudum zangir zangir titriyor engel olamıyorum derin nefes almaya çalışıyorum sürekli alamiyorum gogusum sıkışıyor sanki kafamda hep neden hasta oldum neden boyleyim neden Mutsuzum neden yiyip icemiyorum gibi sorular ve gündüzlerim ayri zehir geceler ayri , dra gidip ilac başlamak istiyorum , daha once hamileyken psikiyatri ilaci kullanip doğum yapan oldumu acaba yada kullananiniz varmi şikayetler geçtimi , bebege verecegi zarar yada zararsizdir diye bilgi verdilermi size ne olur yardim edin birbirimize destek olalim

Cnm neden ilac kullanmıyorsun druna danışarak geçmiş olsun bu arada

Merhaba bizde varız 15 gündür psikolojik sorunlar yaşıyorum geceleri zorla 3 sasat uyuyabiliyorum 25+4 hamileyim bu durum bana cok zarar vermeye başladı hergece vücudum zangir zangir titriyor engel olamıyorum derin nefes almaya çalışıyorum sürekli alamiyorum gogusum sıkışıyor sanki kafamda hep neden hasta oldum neden boyleyim neden Mutsuzum neden yiyip icemiyorum gibi sorular ve gündüzlerim ayri zehir geceler ayri , dra gidip ilac başlamak istiyorum , daha once hamileyken psikiyatri ilaci kullanip doğum yapan oldumu acaba yada kullananiniz varmi şikayetler geçtimi , bebege verecegi zarar yada zararsizdir diye bilgi verdilermi size ne olur yardim edin birbirimize destek olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…