Masallah cnm.daha iyi.olursunuz ins bizim icinde iyi olacaksa bende istiyorum.ilaca baslamak rabbim.yardimcimiz olsun , 1 hafta sonra etkisini gordun.yani ins bizdede etkili olurAllah hepimizden razı olsun canım.. Ben prozac şurup kullanıyorum küçük ölçek alıyorum..Psikiyatri doktorum mutlaka etkisini göreceksin çok daha iyi olacaksın merak etme dedi.. Doğum uzmanlarından da onay alınca gönül rahatlığıyla kullanabiliyorum.. Ben geçtiğimiz haftasonu stresten kanama geçirdim erken doğum riskine karşı ekstra ilaç kullanıyorum şu anda.. Bende senin gibiydim bebeğime sevinemedim onu sevemedim hatta tekme attığında sinirleniyodum ve bu beni vicdan azabına sokuyordu.. Kızım 1,5 yaşında onunla ilgilenemiyordum kendimi düşünmekten ve bu da ayrı bir vicdan azabı yaratıyordu bende.. Çevremdekilerde ellerinden birşey gelmediği için son dönemlerde artık kızıp bağırıyorlardı bana.. Fakat çok şükür şu an benim bile inanamadığım bir sakinlik umursamazlık var üzerimde ne olursa olsun artık diyorum herşeye.. İnşallah böyle devam eder.. İnşallah sende şifa bulursun..
Zaten terapide bütün bildiklerimizi söylüyorlar is uygulamada bizimde en büyük sıkıntımız uygulamayı başarmak zaten Allahın izniyle şu bildiklerimizi bi uygulasak bi umursamaz vurdumduymaz olsak kurtulucaz en hassas düşünceli duygusal merhamet vicdan sahibi olanlar bence bu hastalığa yakalanıyor çünkü tam kafa beyin hastalığıhayır kullanmıyorum terapi alıyorum ama kötü düşünceler aklımdan gitmiyo çünkü terapistin dediklerin, yapamıyorum ona bile üşeniyorum :/
Valla doktora gidip artık ilaç istediğimi söyleyeceğim sanırım. İdare edemiyorum. Çok sinirliyim. Çocuklara bağırıyorum. Oturup ağlamak istiyorum.banyoda bile içim sıkılıyor. 2 dakikada çıkarıyorum. Off sen bize güç kuvvet ver Allahım.Ağzına sağlık zaten şu ilaç için asla kullanmam kullanmayin ilacın faydası olsaydı vs.diye konusanlara ayrı bi sinir oluyorum hiçbirimiz keyfiyen bu durumda değiliz ben suan ilaç kullanmiyorum ama kullanmicam demiyorum gidisata göre dayanabildigim sürece Allahın izniyle dayanicam olmasa ilaca baslicam zaten hamilelikten öncede 3yil kullandım önce Rabbimin izniyle sonrada biraz ilaç desteğiyle duzeldim herşey önce Allah'tan dua ile sabır ile doktor ilaç destegiylede bi şekil düzeliyoruz
Valla doktora gidip artık ilaç istediğimi söyleyeceğim sanırım. İdare edemiyorum. Çok sinirliyim. Çocuklara bağırıyorum. Oturup ağlamak istiyorum.banyoda bile içim sıkılıyor. 2 dakikada çikiyorum.Off sen bize güç kuvvet ver Allahım.
Valla doktora gidip artık ilaç istediğimi söyleyeceğim sanırım. İdare edemiyorum. Çok sinirliyim. Çocuklara bağırıyorum. Oturup ağlamak istiyorum.banyoda bile içim sıkılıyor. 2 dakikada çıkarıyorum. Off sen bize güç kuvvet ver Allahım.[/QUOT
Bende öyleyim oğluma sinirleniyorum bagiriyorum sonra oturup agliyorum bagirdim diye kendime kızıyorum hergün mutlaka oturup agliyorum geçmişe gelmise böyle bi tuhafim içim sıkılıyor bunaliyor nefes alamiyorum bu sefer korku başlıyor af af af Allahım amin hepimize şifa versin inşallah Allah hepimize güç kuvvet versin hem karnimizdaki bebekler için hemde diğer yavrularimiz için inşallah daha iyi oluruz
Bu belirtilerin yanında kaygı,korku felan hissediyormusun ya da için sıkılıyomu, kalbin heyacanlanmış gibi çarpıyomu..?Kızlar vücudum sallanıyor sanki boşluğa basıyor gibiyim psikolojik olabilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?