Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Masallah cnm.daha iyi.olursunuz ins bizim icinde iyi olacaksa bende istiyorum.ilaca baslamak rabbim.yardimcimiz olsun , 1 hafta sonra etkisini gordun.yani ins bizdede etkili olur

Kızlar nasılsınız nasıl oldunuz ya pzrtsi kontrolüm var ben bi iyi bi kötüyüm içim bi tuhaf böyle anlatamıyorum hani mutsuz olacağım hiçbişey yok ama ağlayasim var bi kaç gündür ayrı bi doluyum oğluma bakıyorum 2 3 gündür çok moralim bozuluyor ona bakınca üzülüp Ağlıyorum hergün yeni biseyle gözümü açıyorum evden olan soğuma hamilelik tek başınalik ara ara gelen anksiyete panik ataklar sizler nasılsınız ilaç kullanmaya başlayan varmı yeniden

bende de aynı durumlar ve fazlası mevcut kontrolümü kaybedicem korkusu gitmiyo biri geciyo biri başlıyo takıntılarım başladı çok kötü oluyorum

Aynen ya hergün bişey çıkıyo diyorum ay iyi şu geçti bakıyorum başka bi korkum yada sağlık ile ilgili bi takintim başlıyor sen ilaç kullanmiyorsun dimi

hayır kullanmıyorum terapi alıyorum ama kötü düşünceler aklımdan gitmiyo çünkü terapistin dediklerin, yapamıyorum ona bile üşeniyorum :/

hayır kullanmıyorum terapi alıyorum ama kötü düşünceler aklımdan gitmiyo çünkü terapistin dediklerin, yapamıyorum ona bile üşeniyorum :/
Zaten terapide bütün bildiklerimizi söylüyorlar is uygulamada bizimde en büyük sıkıntımız uygulamayı başarmak zaten Allahın izniyle şu bildiklerimizi bi uygulasak bi umursamaz vurdumduymaz olsak kurtulucaz en hassas düşünceli duygusal merhamet vicdan sahibi olanlar bence bu hastalığa yakalanıyor çünkü tam kafa beyin hastalığı

Bende az önce psikiyatri den geldim lustral ve solıon diye bi ilaç verdi her zaman ki gibi korktum ve araştırdım ilaçları googdan yorumları okuyunca içmekten vazgeçtim solıan ya da rustral kullanan var mı aranızda

Benden sana tavsiye ilaca baslicakken yada başlamayı düşünüyorsan arastirma yorumlara bakma çünkü yan etkisini olmasa dahi biz psikolojik yasiyoruz

En basiti vitamin ilacı geçen gün ya etkisini okudum olmayan yan etkileri beynimde kendime yasattim ilacı bıraktım kadın dogumcum demedigini birakmadi o yüzden okumayin bence

Sen kullandın mı ilaç ben panik atak olduğum olası ilaç kullanmıyorum kullanmam gerektiğini biliyorum aslında korkulacak da bişey Yok aslında ama kendımi anlatamıyorum bunu ne tuhaf ki kendim doğruluğuna inandığım şeyi kendime anlatamamam karışık anksiyete ve depresif teşhisi var bende sürekli gittiğim doktorum ialçlarını 2 haftaya kendini toparlarsın tabi ilaçların reçetelerine bakarak değil dedi

Ben 3yil kullandım çok şükür duzeldim hatta aksamki ilacimi birakmistim sadece sabah 1tane selectra iciyodum şansa kazayla hamile kaldım doktor ilacimi kesti şimdide doktor selectraya baslaticakti benim es problemim var kulaktan çok duymuş bebeğe zararı var diye bide doktorda dedi garanti veremem bebekte bişey olur olmaz diye esimde karşı çıktı şimdi mücadele ediyorum kendimle

Herkese merhaba. Asıl grup burdaymış bende sizin gibiyim. Kendinizi yanliz hissetmeyin 21.hafta yoğun kaygi ve panik. Allahım yardım etsin hepimize.

Ben yaklaşık 13 gündür prozac şurup kullanıyorum küçük ölçek alıyorum.. Ve kendimi daha iyi hissediyorum 2 tane doğum doktoruna danıştım ikiside kullanabilirsin bir sıkıntı olmaz dedi 30 haftalık gebeyim.. Hanımlar eğer siz sağlıklı ve dirayetli olursanız çocuklarınıza çok daha faydalı olursunuz.. o nedenle terapistlerinizin dediklerini harfiyen uymaya gayret göstermelisiniz buna rağmen bir sonuç alamıyorsanız ilaç kullanmaktan korkmayın.. Çünkü biz birer anne ve anne adaylarıyız.. Biz ne kadar sağlıklı olursak çocuklarımıza o denli faydalı olabiliriz.. Lütfen birşeyleri uygulamaktan vazgeçmeyin..

Ağzına sağlık zaten şu ilaç için asla kullanmam kullanmayin ilacın faydası olsaydı vs.diye konusanlara ayrı bi sinir oluyorum hiçbirimiz keyfiyen bu durumda değiliz ben suan ilaç kullanmiyorum ama kullanmicam demiyorum gidisata göre dayanabildigim sürece Allahın izniyle dayanicam olmasa ilaca baslicam zaten hamilelikten öncede 3yil kullandım önce Rabbimin izniyle sonrada biraz ilaç desteğiyle duzeldim herşey önce Allah'tan dua ile sabır ile doktor ilaç destegiylede bi şekil düzeliyoruz

Valla doktora gidip artık ilaç istediğimi söyleyeceğim sanırım. İdare edemiyorum. Çok sinirliyim. Çocuklara bağırıyorum. Oturup ağlamak istiyorum.banyoda bile içim sıkılıyor. 2 dakikada çıkarıyorum. Off sen bize güç kuvvet ver Allahım.

seninde oluyormu.haftamiz aynı galiba. Birden kasigima oturuyor bebek. Rahatsız ediyor. O bile beni huzursuz ediyor. Bu benim 3. Çocuğum. Ama sanki ilk gibi hamileligim anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…