Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

nasıl oldun canım seninle haftalarımız aynı

nasıl oldun canım seninle haftalarımız aynı
Hala ayniyim üstüne bide çarpıntı eklendi perşembe günü psikiyatr randevum var bakalım gidicem Allahın izniyle çok çabaladim kendiliğinden geçer diye ama hergün baska bişey eklendi çarpıntı korkudan yemek yiyemiyorum nefesim kesilicek korkusuyla yani anlicagin durum böyle sen nasıl oldun

ben daha iyiyim benim hastaneye gidince şikayetim artıyor yoğun hastane korkusu yaşıyorum çarpıntılar gebelikte normal diyorlar korkunun üstüne gitmek daha iyi oluyormuş diyorlar canım

ben daha iyiyim benim hastaneye gidince şikayetim artıyor yoğun hastane korkusu yaşıyorum çarpıntılar gebelikte normal diyorlar korkunun üstüne gitmek daha iyi oluyormuş diyorlar canım
Ben bugun psikiyatre gittim ve doktor bana bütün açıklığıyla oluşabilecek zararları anlattı ve karar sizin dedi tedavi için ve eşimlede konuştu eşime dedi ben bebekte bi sorun olmucaginin garantisini veremem dedi herşey olabilir dedi bebekte işte eşim karşı çıkınca dedi ilaç veremem şimdi çünkü ikinizde aynı fikirde değilsiniz dedi psikolog ilede konuşun dedi yani durum bu ama benim sorunum oturduğum yerde kuruntu yapıyorum eve girmek istemiyorum hiçbişey istemiyorum yemek yiyesim yok çok kafam bulanık sizce nasıl yapayım eşimle konuşuyorum diyo sen o bebeğin günahına nasıl giriceksin

Canim bisuru ilac kullanip doqum yapanlar var bak yorumlari faaln bi oku bence ilacin zarari yok saqlikli doqmuslar hepside yani.Tabi sen bilirsin yinede sonucta senin kurduqun kuruntular kendini strese sokman bebeqe ilactam daha cok zarar verir.

Geçmiş olsun,Burada birçok arkadaşımız ilaç kullandı zararı olsa doktorlar neden yazsınki? Bence başka doktorlarada danış sen iyi olacaksinki bebeğinde iyi olsun

Geçmiş olsun,Burada birçok arkadaşımız ilaç kullandı zararı olsa doktorlar neden yazsınki? Bence başka doktorlarada danış sen iyi olacaksinki bebeğinde iyi olsun
Peki bişey sorucam hamilelikte kullanıp gerçekten iyi olan olmusmudur ya ben eşime anlatamıyorum anlamıyo beni diyo ki ilaç düzeltmez boşuna deyip duruyor

Canim bisuru ilac kullanip doqum yapanlar var bak yorumlari faaln bi oku bence ilacin zarari yok saqlikli doqmuslar hepside yani.Tabi sen bilirsin yinede sonucta senin kurduqun kuruntular kendini strese sokman bebeqe ilactam daha cok zarar verir.
Eşimle bugün yine konusucam bana diyoki üstüne git takma ya sanki elimde olan bişey beni bugün dahada strese soktu eşim bu anlayissizligiyla

Peki bişey sorucam hamilelikte kullanıp gerçekten iyi olan olmusmudur ya ben eşime anlatamıyorum anlamıyo beni diyo ki ilaç düzeltmez boşuna deyip duruyor
E yaşamayan bilemiyor,eşimde benim ağlamalarıma hayretler ediyordu ne rahatlar ya. İyi olmuşlardır tabiki geçmiş sayfalara bak oku,eşine okut. Bence kimse kendi çocuğuna bilerek zarar verecek birşey yapmaz. Ben hamileyken kullanmadim şimdi bin pişmanım lohusalık berbat geçti 3 ay oldu doğuralı halada düzelmedim. Keşke kullansaydim

Şuanda kullaniyomusun peki

Şuanda kullaniyomusun peki
Hayir ama başlicam sanırsam. Korkutmak istemiyorum ama lohusalık hamilelikten çook daha zor,oyüzden başla diyorum şimdiden ki o dönemler daha rahat geçsin. dreamy07 whatsaptan görüşüyorum arkadaşım o kullandı hamileyken,söylerim geldiğinde oda yazar sende rahatlarsın

Çok sevinirim canım ihtiyacım var birileriyle derdimi paylasmaya

Canom biz ilac kullandik hem hamileyken hem lohusa iken suan iyiyiz cok sukur,dr a gittinmi , kacinci haftadasin.
Ya bende bisey sorabilirmiyim suan 26.haftadayim bende 14.haftamdan beri surekli birilerinin ölduqunu dusunup dusunup aklima kotu kotu seyler qetirip uzuldum Allah korusun bu bebeqimin zekaisni falan etkiler diye cok korkuyorum olurmu ole bisey ne bileyim qitmedimde doktora hic

Hamilelikte insan hassas oluyor zaten,bizler daha da hassas oluyoruz.Benim 9 ay Ne saçma düşüncelerle geçti çok şükür kızımın zekasında problem yok,birde bunları düşünüp iyice strese koymayın kendinizi.

Ya ben biseyler duydum canim iste birisi birisinin ölüm haberini almis cocuqu zihinsel enqelli doqmus falan simdi bununduydumya takinti oldu acaba biri olecekmi yada ölmus qibi dusunup dusunup kafaya taktim tovbe tovbe hamileliqimin tadininbile cikaramiyorum inanki bak biktimmmm

Bende öyle tadını çıkartamadım,normal düşünemiyoruz maalesef hep ondan öyle birşey yok hamileliğimde kaç kez sinir krizi geçirdim eşimin ailesi yüzünden. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…