- 31 Mayıs 2017
- 38
- 2
- 1
- 31
Kendini birazcık telkin etmeye çalış.. Biliyorum birileri şöyle yap böyle yap dediği zaman pek işe yaramıyor ama sana ne yaparsan iyi geliyor onları bulup üzerlerine gitmelisin.. ilacı iyi olucam bunuda atlatıcam diyerek iç.. Allah şifa versin hepimize inşallah..2 ay oldu çok zor günler geçirdim kimse yoktu yanımda şimdi ilaca başladım sağolsun ailem yanıma geldi şükür ama ben kendimi hasta etmişim düzelmiyorum
Bende deneyecegim kızlar. Doktora gideceğim. Az sonra. Ilac versin diye . Ama baksanıza haberlere öyle şeyler.oluyorki insanın kaygilanmamasi mumkunmuKendini birazcık telkin etmeye çalış.. Biliyorum birileri şöyle yap böyle yap dediği zaman pek işe yaramıyor ama sana ne yaparsan iyi geliyor onları bulup üzerlerine gitmelisin.. ilacı iyi olucam bunuda atlatıcam diyerek iç.. Allah şifa versin hepimize inşallah..
Sakın negatif şeyler izleme bu ara.. Tartışmalardan uzak dur.. Seni oyalayıcı şeyler bulmaya çalış el işi vs..Doktora da durumunu açık ve net bir şekilde anlat.. Üstesinden gelemediğini bu şekilde bebeğine daha çok zarar verdiğini hissettiğini söyle.. Umarım hakkında hayırlısı olur..Bende deneyecegim kızlar. Doktora gideceğim. Az sonra. Ilac versin diye . Ama baksanıza haberlere öyle şeyler.oluyorki insanın kaygilanmamasi mumkunmu
İnşallah. Teşekkür ederim.Sakın negatif şeyler izleme bu ara.. Tartışmalardan uzak dur.. Seni oyalayıcı şeyler bulmaya çalış el işi vs..Doktora da durumunu açık ve net bir şekilde anlat.. Üstesinden gelemediğini bu şekilde bebeğine daha çok zarar verdiğini hissettiğini söyle.. Umarım hakkında hayırlısı olur..
Kendini birazcık telkin etmeye çalış.. Biliyorum birileri şöyle yap böyle yap dediği zaman pek işe yaramıyor ama sana ne yaparsan iyi geliyor onları bulup üzerlerine gitmelisin.. ilacı iyi olucam bunuda atlatıcam diyerek iç.. Allah şifa versin hepimize inşallah..
gittin mi cnm doktora?Bende deneyecegim kızlar. Doktora gideceğim. Az sonra. Ilac versin diye . Ama baksanıza haberlere öyle şeyler.oluyorki insanın kaygilanmamasi mumkunmu
Evet gittim. Aslında güzel basacikiyorsun dedi. Ama madem çok huzursuzsun seni biraz rahatlatalim ama antidepresan la değil dedi. Nörodol diye bi damla verdi.sabah akşam 3 er tane. Huzursuz olmazsam içmeyecegim. Kadın dogumcuma sordum zor durumda iç dedi. Çok ilaç kullanmaya karşı ☺. Ama ilacın içeriğini okudum okadar etkisi varki kullanıp kullanmamakta kararsız kaldımgittin mi cnm doktora?
Gittin mi canım doktora inşallah istediğin şekilde bir yol çizmişsinizdir..İnşallah. Teşekkür ederim.
Evet gittim. Aslında güzel basacikiyorsun dedi. Ama madem çok huzursuzsun seni biraz rahatlatalim ama antidepresan la değil dedi. Nörodol diye bi damla verdi.sabah akşam 3 er tane. Huzursuz olmazsam içmeyecegim. Kadın dogumcuma sordum zordurumda iç dedi. Çok ilaç kullanmaya karşı ☺. Ama ilacın içeriğini okudum okadar etkisi varki kullanıp kullanmamakta kararsız kaldımGittin mi canım doktora inşallah istediğin şekilde bir yol çizmişsinizdir..
Önce birkaç gün dene.. yan etkileri ortaya çıkarsa brakırsın.. Ama kullanmadan bilemezsin..Evet gittim. Aslında güzel basacikiyorsun dedi. Ama madem çok huzursuzsun seni biraz rahatlatalim ama antidepresan la değil dedi. Nörodol diye bi damla verdi.sabah akşam 3 er tane. Huzursuz olmazsam içmeyecegim. Kadın dogumcuma sordum zordurumda iç dedi. Çok ilaç kullanmaya karşı ☺. Ama ilacın içeriğini okudum okadar etkisi varki kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım
Sizin durumunuz birazda fiziksel zannedersem bi doktora görünmenizde fayda var..hepinize günaydın allah öncelikle allamım şu hayırlı günlerde hepimize şifa cersin şafi ismiyle... arda çok çarpıntım oluyor hata geçen 190 atı kalbim durduk yere ve acilde serum taktılar şimdide çok nefes darlığım oluyor daha 20 haftada başladı normalim bu nefes darlığı bilmiyorum hergün baş ağrısı çekiyorum tanyonum normal kalbimde daralrtı oluyor sizde oluyormu bu sıkıntılar
Ama doktora gidiyor baksana. Fiziksel olsa anlamazlarmi. Eğer tiroit yoksa, kan seviyesi yada vitamin çok çok düşük değilse ve kalpte bişey yoksa sıkıntı yok. Tamamen psikolojik olma ihtimali fazlaSizin durumunuz birazda fiziksel zannedersem bi doktora görünmenizde fayda var..
Ben 2m çocuğumu yaptığımda 4 aylıkken başladı. Acile gidip diazem vurdur serum taktir. 6 aylık olduğunda artık idare edemedim antidepresan ve kalp ilacına başlamıştım. Bi türlü atlatamadım. Şimdi hamile kalınca bıraktım ilacı. Aslında bakarsan içmek istemiyorum. Ama rahatlamak için elimin altında bi ilaç olması güzel. Ve zararsız.Sende benim gibisin☺bende dün doktora gittim kadın dogumcumla baya konuştuk dedi sabret dayan 3 4 ay sonra bebeğini kucağına alıp illa baslatirsa doktorun baslarsin dedi ama en azından bebeğin bi doğsun dedi bakalim Allah hepimize yardım etsin
Benimkide istemiyor. Hatta zorunlu olmadıkça kullanma dedi. Bende zorluyorum kullanmamak icinBende kullandim 3yil ama hamileyken hiç kullanmadım bunda hamile kalınca ilacı kestim ama bu kadın dogumcum ilaca sıcak bakmıyor iste diyo biraz dayan doğsun basla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?