- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
InsaAllah etkilenmemistir canimetkilenmez korkma yaa. İnşallah sağlıkla aliriz
Ben kendime bişey olacak korkuyorum, sen bebeğe bişey oldumu diyeInsaAllah etkilenmemistir canimAptal aptal dusunerek bebewimide uzdum simdide az hareket ediyo falan hep ona baqliyorum acaba beyninde bisey warda ondanmi az hareket ediyo duye
Canim walla o kalp carpmasida zor hic yasamadim oyle bisey benimki sadece dusunce yani...sonra unutuyorum tekrar dusunuyorum falan. .ne diyelim saq salim bitseydi su hamilelik Rabbim'in izniyle :) hiccc boyle bi insan deilken nerden ciktiysa bu anlamiyorummmmBen kendime bişey olacak korkuyorum, sen bebeğe bişey oldumu diyehepimizin sorunu farklı. Az önce tansiyon holteri çıkartmaya gittim hastaneye girdim kalbim hızlandı nefesim daraldı. Ne anormal bişey yaa
Bedenine zarar vermiyorsa kötü düşünce gelince yat dinlen. Hiç bişey olmaz. Biz kendimizde olan değişiklikten ölecez. İnsan yaptığı hicbirseyden zevk almazmi. Ne dışarı çıkmak ne başka bişey. Korkudan hiçbirsey yapasım yokCanim walla o kalp carpmasida zor hic yasamadim oyle bisey benimki sadece dusunce yani...sonra unutuyorum tekrar dusunuyorum falan. .ne diyelim saq salim bitseydi su hamilelik Rabbim'in izniyle :) hiccc boyle bi insan deilken nerden ciktiysa bu anlamiyorummmm
Hikmet Özbek değilmi? başka biri değildir sanırım.Acaba ankda hiç ilaç öneren yokmuRisperdal kullanabileceğimi söylemişti bana kullandım mı hayır,wicdanım el vermedi kullanmaya açıkcası Doğum yaptım bebeğim 2 aylık olmak üzere dayanmaya çalışıyorum başka da yol yok zaten emzirirken hiç izin wermezler
Ben kullanmadım henüz ama bu damla veriyorlar birde pasiflora . Rahatlamak için kullanabilirsin. Ben başlamadım ama damlayı düşünüyorum.Kızlar emin olun panik Ataklı hamile olmak zor bende öle bebeği dinliyorum hareket ediyor mu yaşıyor mu acaba neler neler valla daha kan vermekten al nts kadar korkuyorum doktor ultrason bakıyo bı an önce baksın kalkiyom diye dua ediyorum bebeğimi hamileliği yasayamiyirum iç sıkıntısı dışarı korkusu doğurup 3 ay sabredin hap alcam hemen
Sende ben gibi kullanmaya korkuyorsun galiba. Ben oğlum 6 aylikken başlamıştım ilaca sütten kestim. Sütüm azdı ama. 3.5 yıl kullandım hamile kalınca kestim. Bakiyorum da boşa kesmişim çocuğu sütten. Hiç iyilesmemeisim.meger beni iyi gösteren ilacmisDoğum yapıp bebek 3 ay emsin yeter cnm pasiflora bende duydum artık son anına kadar dayncam çok kötü olursam icicem
AynıyızBen pasiflora zamanında kullandim sadece aptallastirip sersemletiyo 1saat sonra kaygı tavan bi şekilde devam ediyo bence insan Allahın izniyle dayanabildigi kadar dayanicak baktiki artık hayatı gerçekten zorlaştırıyor ilaç kullanicak yoksa damla şurup bitkisel dahi olsa o anlık bize aslında kalıcı çözümler lazım bende yine dünden beri kaygilarda korkulardayim kalbim sanki kulagimda oluyo bazen ugultu sesinden
Bende yapamıyorum dediklerini. Yapacağım zaman düşünüyorum acaba bişey olurmu diye. Sonra zaten gidince mutlaka sıkılıyorumMesela dışarı korkusu insanda neden olur ya böyle oğlumu alıp avmye bi yere gitmeye korkuyorum sanki bayilicam fenalık geciricem vallahi millet hamile kalmak için hayatını adıyor Rabbim bize vermiş biz huzurla yasayamiyoruz bile ah bu hastalik
Sen ilacmi kullaniyosunVala kaç sene oldu ben bulamadım cnm bulan varsa bravo bende çıkamıyorum kötü olcam die 5 dk yola bile gelemiyorum düşün yürüyerek yeri geliyor hamile iken daha korkuyom hap alınca iyi oluyorum
Bide hastane korkusu oldu bende. Sabah tansiyon cihazını bırakmaya gittim içime korku girdi. Kalbim carpti. Şimdi hasta ziyaretine geldim yine nefesim daraldı. Korku gordi. Allahım sen büyüksünBende ilaç kullaniyoken hamile kaldım hemen kestim şimdi yine mücadele ediyorum anksiyete panik atak ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?