Evet evet tatli seylerde cok hareket ediyoda nebiliyim sureklimi hareket eder acaba diye dusunuyorum.cunku bazi arkadaslarim hic yerinde durmuyo diyolar en bastan beri bende ister istemez evham yaptim :) cunku benim belirli saatlerde oyle arada bir yer deistirme war tekme falan yok :)Bide aklında bulunsun çikolata tatlı yediğinde çok hareket ediyorlar sende bi dene bak
Ben 21 hafta 5 gün deyim. Hareketleri fazla. Kasigimda devamlı tekme oluyor. Bebek kasigimda oturuyor. Biraz rahatsiz ediyor beni ama. O yuzden kasigimda cok hareket. çocukları Yanima alıp onlara gösteriyorum. Keyif alıyorlar.Bebeklerinizin hareketleri nasil kizlar ? Benimkimi.cok sakin anlamiuorumki tekme yok sadece ordan oraya kayiyo arada bi canim sklyo bu haftalarda hareketli olmasi qerek deilmi .s
Çocuk uyuyordur arada. Hep oynasınmi :))Evet evet tatli seylerde cok hareket ediyoda nebiliyim sureklimi hareket eder acaba diye dusunuyorum.cunku bazi arkadaslarim hic yerinde durmuyo diyolar en bastan beri bende ister istemez evham yaptim :) cunku benim belirli saatlerde oyle arada bir yer deistirme war tekme falan yok :)
Alla alla benim.hissetmemem normal deil ozaman .s.s ya iste korkuyorum diyorumki acaba benim bu sacma sapan dusuncem cocuqun beynini falan etkiledide ondanmi hareketi az diyeBen 21 hafta 5 gün deyim. Hareketleri fazla. Kasigimda devamlı tekme oluyor. Bebek kasigimda oturuyor. Biraz rahatsiz ediyor beni ama. O yuzden kasigimda cok hareket. çocukları Yanima alıp onlara gösteriyorum. Keyif alıyorlar.
Ama Bedenlerimiz ve haftalarimiz aynı değil. Problem etme. Seninki büyük. Yeri yoktur oynayacak . Düşünme. Hiç hareket etmezse kork. Kaçıncı cocugunAlla alla benim.hissetmemem normal deil ozaman .s.s ya iste korkuyorum diyorumki acaba benim bu sacma sapan dusuncem cocuqun beynini falan etkiledide ondanmi hareketi az diye
Bu ilk cocuqum canim.yani hareket warda tekme deil ordan oraya kayma falan quclu deil boyle yavas yavas :):) bilmiyorum ya ole coxuqun zekais beyni herseyden etkilenirmikiAma Bedenlerimiz ve haftalarimiz aynı değil. Problem etme. Seninki büyük. Yeri yoktur oynayacak . Düşünme. Hiç hareket etmezse kork. Kaçıncı cocugun
Yoktur bişey takma kafana. Düşünme. Baya azaltmissin günleri. Hayırlısı ile kucağımıza alırız insallahBu ilk cocuqum canim.yani hareket warda tekme deil ordan oraya kayma falan quclu deil boyle yavas yavas :):) bilmiyorum ya ole coxuqun zekais beyni herseyden etkilenirmiki
Saqol canim amin insaAllah bilmiyorum.bu konu kafami cok karistiriyo ahyatkm dort dortlukken aptal aptal seyleri kendime dert ettim su 30 haftami yeminederim hep uzuntu stres korku kotu dusunceler hep oyle qecirdimYoktur bişey takma kafana. Düşünme. Baya azaltmissin günleri. Hayırlısı ile kucağımıza alırız insallah
Onun bebeği hastaymistir. Olurmu öyle şey. Yorma kafanı bunla. Önemli olan senin sonuçların. Ben sadece kendimi kafaya takiyorum. Bebekle ilgili bi korkum yok. Tek korkum kendim. Bende 22 deyim işte. Benimde hep korku ile geçiyor. Artık böyle gider bu. İlaçta kullanmıyoruz. Kendimizi de iyi edemiyoruz idare edeceğiz.Saqol canim amin insaAllah bilmiyorum.bu konu kafami cok karistiriyo ahyatkm dort dortlukken aptal aptal seyleri kendime dert ettim su 30 haftami yeminederim hep uzuntu stres korku kotu dusunceler hep oyle qecirdimAma bana anlatilanlar canimimskyo iste birisi hamileyken birinin olum haberini almista bebeqi zihinsel.engelli olmusta falan
InsaAllah saqlikla doqarlar canim ne deyim Allah'a emanetiz heoimizOnun bebeği hastaymistir. Olurmu öyle şey. Yorma kafanı bunla. Önemli olan senin sonuçların. Ben sadece kendimi kafaya takiyorum. Bebekle ilgili bi korkum yok. Tek korkum kendim. Bende 22 deyim işte. Benimde hep korku ile geçiyor. Artık böyle gider bu. İlaçta kullanmıyoruz. Kendimizi de iyi edemiyoruz idare edeceğiz.
Amin inşallah.InsaAllah saqlikla doqarlar canim ne deyim Allah'a emanetiz heoimizkimseye korktuqunu yasatmasin Rabbim o saqlikli doqsun daha bisey istemuyom.benn
Risperdal kullanabileceğimi söylemişti bana kullandım mı hayır,wicdanım el vermedi kullanmaya açıkcası Doğum yaptım bebeğim 2 aylık olmak üzere dayanmaya çalışıyorum başka da yol yok zaten emzirirken hiç izin wermezlerMerhaba ben de ankaradayım dediğiniz gibi hiç önerene rastlamadım burda ama yazınızı görünce Hikmet beyi aradım o da önermediğini söyledi
Yok canim hic zor deil hatta ben tekrar tekrar icebilirdim okadar hosuma qitmisti tadi icemeyenler icin icine limon skyolar sende tatli sevmiyosan limon isteyebilrisin :)Kızlar bu şeker yüklemesi zor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?