Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Benim sakinligim baskasina bakma:)) Ama inşallah atlaticaz en azından doğum yapana kadar atlatsak yeter bize şu hamileliği huzurla geçirelim de böyle birbirimize umut ede ede gecicek bu günlerde; )
Öyle valla. 3 4 gündür arada sıkıntı geliyo kişeliyorum :) zor oluyor korku giriyor ama ne yapayım idare ediyorum

Öyle valla. 3 4 gündür arada sıkıntı geliyo kişeliyorum :) zor oluyor korku giriyor ama ne yapayım idare ediyorum
Aynen bende valla dayan aslı diyorum burdaki konuşmaları aklıma getiriyorum kendi kendime telkin vere vere atlatmaya çalışıyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin

Bnm birde dışarı korkum var yarın aşı günüm iğneden çok korkuyorum ama bebeği duydum ya bunlar bosmus dedim yani bişe olcak beebge diye

Kizlar bende panik atak hastasiyim. Yani dr oyle demisti. Bazen nefes alamiyorum hemen heycana kapiliyorum kendimi sakinlestirmeye calisiyorum artik alistim biraz sakinlesebiliyorum onceden kriz geciriyodum. Mesela asansore binemiyorum. Biri ustumden kapiyi kitlese panik oluyorum. Pencereden asagi bakamiyorum. Hemen heycanlanip uzuldugumde nefes darligi yasiyorum ani hareketlerde bulunmaya basliyorum... simdi size sorum su. Burnumdan hic nefes alamadim hep agzimdan nefes aliyorum zaten burnum hep tikali. Normal dogum olacak muhtemelen benm dogumum bi sorun olmazsa. Tek merak ettigim yine o an o heycan gelirse ve ben nefes alamazsam ne yapicam ? Bayilmaktanda cok korkuyorum hic bayilmadim tansiyonm dustugu zmanlar bile dislerimi sıkıp direndim bayilmamak icin.. dogum ani nefes alamazsam veya dayanamaz bayilirsam bebegime bisey olmaz dimi ? Hemen elim ayagm titriyo nefessiz kalinca aglama geliyo sekilden sekle giriyorum. O an ne yaparim diyede dusunuyorum. Benm gibi olup normal dogum yapan oldu mu? Acikcasi kendimde normal istiyorum sezeryanda beni bayiltirlar cnku dumduz yatarken nefes alamam ki ben.. kesin ölürüm.

Resmen beni anlamışsın bizim panik atak grubu var bı ark normal dogurdu o an aklına bişe gelmiyor diyo normalde kan bile aldiramiyorum ama normal doğum daha basit felan diyo onunda var panik atak

Kizlar bende panik atak hastasiyim. Yani dr oyle demisti. Bazen nefes alamiyorum hemen heycana kapiliyorum kendimi sakinlestirmeye calisiyorum artik alistim biraz sakinlesebiliyorum onceden kriz geciriyodum. Mesela asansore binemiyorum. Biri ustumden kapiyi kitlese panik oluyorum. Pencereden asagi bakamiyorum. Hemen heycanlanip uzuldugumde nefes darligi yasiyorum ani hareketlerde bulunmaya basliyorum... simdi size sorum su. Burnumdan hic nefes alamadim hep agzimdan nefes aliyorum zaten burnum hep tikali. Normal dogum olacak muhtemelen benm dogumum bi sorun olmazsa. Tek merak ettigim yine o an o heycan gelirse ve ben nefes alamazsam ne yapicam ? Bayilmaktanda cok korkuyorum hic bayilmadim tansiyonm dustugu zmanlar bile dislerimi sıkıp direndim bayilmamak icin.. dogum ani nefes alamazsam veya dayanamaz bayilirsam bebegime bisey olmaz dimi ? Hemen elim ayagm titriyo nefessiz kalinca aglama geliyo sekilden sekle giriyorum. O an ne yaparim diyede dusunuyorum. Benm gibi olup normal dogum yapan oldu mu? Acikcasi kendimde normal istiyorum sezeryanda beni bayiltirlar cnku dumduz yatarken nefes alamam ki ben.. kesin ölürüm.
Geçmiş olsun canım.. bende aynı durumdayım. İlk hamileliğimde 6.ayda başlamıştı daralmalarım. Göbek cıktıkca bunalıyodum, doğumu düşünüp nefessiz kalıyodum felan ama o son 2 hafta varya artık o kadar istiyosunki doğumun başlamasını. Gün geçtikce nefesi felan bırakıp doğmasına odaklanıyorsın. Doğumda ise aklının ucundan bile geçmiyo o nefessizlik. Bende sürekli çarpıntı yaşıyorum şuan bile var. 8 ay daha nasıl geçicek, doğumda nasıl olcak bu çarpıntı diyorum. Hamile değilken azalmıştı ama şimdi yine başladı. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla...

Geçmiş olsun canım.. bende aynı durumdayım. İlk hamileliğimde 6.ayda başlamıştı daralmalarım. Göbek cıktıkca bunalıyodum, doğumu düşünüp nefessiz kalıyodum felan ama o son 2 hafta varya artık o kadar istiyosunki doğumun başlamasını. Gün geçtikce nefesi felan bırakıp doğmasına odaklanıyorsın. Doğumda ise aklının ucundan bile geçmiyo o nefessizlik. Bende sürekli çarpıntı yaşıyorum şuan bile var. 8 ay daha nasıl geçicek, doğumda nasıl olcak bu çarpıntı diyorum. Hamile değilken azalmıştı ama şimdi yine başladı. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla...
Tam ben. İlaçları bırakınca bu haftaya kadar hep bu şikayeti yaşadım. Hayırlı ile azalttık. Kolay değil valla. Seninde daha var. Allah Yardımcımız olsun

Tam ben. İlaçları bırakınca bu haftaya kadar hep bu şikayeti yaşadım. Hayırlı ile azalttık. Kolay değil valla. Seninde daha var. Allah Yardımcımız olsun
Senin mesajını her okuduğumda gülümsüyorum ya :) 25 ekim 2013 muhtemel doğumlu olan ve panik + anksiyete yüzünden gebeliği mahvolmuş biriydim, şimdi tarih tekrar ediyor gibi :) gerçekten çok zor bir durum, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Şu sinir bozucu çarpıntı olur olmaz başlamasa diğer belirtilerle bi nebze başa çıkabilcem bende.

Yaklaşık 3 hafta oldu kullanalı son iki gündür uyku uyuyamamakla tekrarladı ve içimdeki sıkıntıdan uyuyamıorm.Allah ım yardım etsin bizlere.geçicekmi peki bende rahatlayabilecekmiyim.doğuma en az 5 hafta var nasıl bu halde doğum yapcam dayanıcam bilemiorm sinirlerim harap olmuş vaziyette[/QUOTE
Cnm merhaba bende seninle aynı durumdayım umarım görüp cvp yazarsın lustral kaç hafta sonra tedavi etti seni Doğuma rahatlamış mı girdin lustrali yükselttinmi benim 19. Gün bugün daha iyiyim ama yine endişelerim ve takıntılarım var :(

merhaba.Doktrum bana da lustral yazdı 50 mg henüz kullanmadım yan etkileri nelerdir ne zaman geçiyor ve rahatlama sağlıyor mu

merhaba.Doktrum bana da lustral yazdı 50 mg henüz kullanmadım yan etkileri nelerdir ne zaman geçiyor ve rahatlama sağlıyor mu
Cnm geçmiş olsun hamilesin sanırım ,ilk 1 hafta 10 gün yan etkileri oladabiliyor olmayadabiliyor ama hemen tedavi etmiyor bilgin olsun bnm bugün 19. Günüm hala tedavi etmedi drum 75 mg.a yükseltecek sanırım

Cnm bence icme panik atak grubunda bayan içti 50 lustral bebeğin kalp sorunu var doktor ona bağlamış bence dayan biraz

Cnm bence icme panik atak grubunda bayan içti 50 lustral bebeğin kalp sorunu var doktor ona bağlamış bence dayan biraz
Dayan demeyle olsa keşke zaten bizde bile bile bebeklerimizi riske atmak istermiyiz o kadar kalp sorunu olan bebeğin annesi antidepresanmı kullanmış yani böyle bakarsak bütün ilaçların yan etkisi var ki zaten Allah'a sığınmaktan başka çaremiz yok ne yazık ki kullandık...

Ben senin için dedim emin ol bende anlıyorum şuanda bende panik atagim evden çıkamıyorum idare tmeye çalışıyorum karar senin yani

bu gün şeker yüklemesi yapıldu doktoum yoku açlık 81 yüklemden 1 saat sonra 153 2 saat sonra 109 üç saat sonra 54 çıktı sonra ben asistana 54 düşük değilmi dedim yok dedi

Back
X