Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ya bilmiyorum hemen kendimi çıkarıyorum bulunduğum ortamdan ama o nefes darlığı kalp sıkışması bu sefer korku yapıyo bana kendimi toparlayana kadar çok yoruluyorum Allahım yardım etsin bize ilaç kullanip duzelmeyenleri okuyunca yine vazgeciyorum psikiyatriden bu sefer böyle nasıl olucak diyorum daha 27haftadayim:(

Sizin yazdiklarinizi görünce dedim yalnız değilsin aslı peki nasil üstesinden geliyorsunuz ben sıkıntıdan bu sefer nefes alamamaya başladım nefesim sanki ayrıca çok kesiliyo bi kaç gündür sizce nedendir 27.haftama girdim bugun
Benimde aynı canım.ayni haftamız. Sanki ortam sıcak geliyo gibi nefes alısim değişiyor. Aslında zor oluyor ama önce aynı şeyi yaşadım diyorum bişey olmadı diyorum. Geçiyor paniğim. Bi dene canım. Önce geçti yine geçecek başarabilirim de. Korkuya izin verme

Öyle yapıyorum serra1982 ama o anki korkuyla üstümden atmak zor oluyor kendi kendime telkin ediyodum sanki bugün daha kötüyüm ne bilim ya Rabbim yardım etsin vallahi hiç bu kadar yorulmamistim bedenen ruhen :(

Öyle yapıyorum serra1982 ama o anki korkuyla üstümden atmak zor oluyor kendi kendime telkin ediyodum sanki bugün daha kötüyüm ne bilim ya Rabbim yardım etsin vallahi hiç bu kadar yorulmamistim bedenen ruhen :KK43:
Ben diyorum ama inan zor oluyor.doktora gitmemek için zor tuttum kendimi bayılcam zannettim. Ellerimin canı kesildi. Ayağım titredi. Sonra düşündüm işte Gececek

Bende öyle diyorum ama geçene kadar beni benden alıyor o anki stres sıkıntı huzursuzluk rahatsızlık nasıl anlatsam özellikle 2gundur böyleyim ya bundan önce daha çok üstesinden geliyodum

Bende öyle diyorum ama geçene kadar beni benden alıyor o anki stres sıkıntı huzursuzluk rahatsızlık nasıl anlatsam özellikle 2gundur böyleyim ya bundan önce daha çok üstesinden geliyodum
Git gide şiddetleniyor dimi. Şikayetler öncekine göre daha farklı bu yüzden huzursuzluk ve korku artıyor. Aynıyız hep aynı. Zor geliyor banada. İçimde hep korku. Hep savaşıyorum kendimle.bazen üstesinden geliyorum. Bazen gelemiyorum. Allahım Yardımcımız olsun

Git gide şiddetleniyor dimi. Şikayetler öncekine göre daha farklı bu yüzden huzursuzluk ve korku artıyor. Aynıyız hep aynı. Zor geliyor banada. İçimde hep korku. Hep savaşıyorum kendimle.bazen üstesinden geliyorum. Bazen gelemiyorum. Allahım Yardımcımız olsun
Aynen işte bende öyleyim amin amin amin Rabbim yardım etsin hepimize azalicagi yerde dahada zorlamaya başladı bakalım pzrtsi kontrolde inşallah bebek sağlıklı gelismisdirde biraz icim rahatlar bu kadar kaygı korku nefessizlikten yemek yiyememe hepsi üst üste :(

Aynen işte bende öyleyim amin amin amin Rabbim yardım etsin hepimize azalicagi yerde dahada zorlamaya başladı bakalım pzrtsi kontrolde inşallah bebek sağlıklı gelismisdirde biraz icim rahatlar bu kadar kaygı korku nefessizlikten yemek yiyememe hepsi üst üste :KK43:
Hayırlı guzel haberler inşallah

sıçaklardan rahat olun iyi düşünün iyi olsun doktor ibrahim bilgeni izleyin innanın çok iyi gelecek

Kızlar tam karnınızın ve bebeğinizin iyice büyüdüğü zamanlardasınız. Bir de sıcaklara denk geldi o da çokca etkiliyor malesef. Hele ki 2013 temmuz ağustos döneminde bende sizin haftanızdaydım ve nefes almaya bile halim kalmıyodu inanın. O an resmen bayılmaya ramak kalmış gibiydim. Üstüne üstlük burnumdaki tıkanıklık doğuma kadar geçmedi ve iki katı panikliyodum. Gece birden uyanıyodum fırlıyodum yerimden sonrada kalbim başlıyodu küt küt.. son üç ay büyüme yönüyle çok hızlı bir artış oluyor ayrıca doğuma hazırlık süreçleri oluyor. Bunlarda vücudu yoruyor haliyle ve o sıkıntıyla ataklar daha güçlü gelmeye başlıyor.

ben bugün resmen darlıyordum nefssizlikten uzanınca oluyor ama bunun normal bir durum olduğunu düşünüp rahatlatıyorum kedimi ay ibrahim bilgen yazın yutuptan izleyin adam resmen terpi yapıyor özelikle kaygı bozukluğu için sürekli izleyin kuran okuyun tesbih çekin allaha sığının düşünün o taşıyamıyacağımız yükü vermez sürekli okuyun geçen doktor dedi memelketin uarısından çoğu panik atak :)

ben bugün resmen darlıyordum nefssizlikten uzanınca oluyor ama bunun normal bir durum olduğunu düşünüp rahatlatıyorum kedimi ay ibrahim bilgen yazın yutuptan izleyin adam resmen terpi yapıyor özelikle kaygı bozukluğu için sürekli izleyin kuran okuyun tesbih çekin allaha sığının düşünün o taşıyamıyacağımız yükü vermez sürekli okuyun geçen doktor dedi memelketin uarısından çoğu panik atak :)
Çok doğru ya, aslında psikolojik hasta olup kabullenemeyenler de var, farkında olmayanlar da.. benim internetim cepte sınırlı o yüzden izleyemedim bi türlü. Köye gittiğimizde bakıcam inşallah. Uzanınca insan kendini daha çok dinliyo sanırım çünkü bnmde uzandıgımda daha cok oluyo belirtilerim

Ben ölçmüyorum canım, ölçünce daha da kötü oluyor. İlk acilde yattığımda 160a çıkıyordu, sonrasında evde ölçtüğümde 130larda oluyodu. Şimdi aynı durumu tekrar yaşamamak için direniyorum. Resmen konuşuyorum kendi kendime. Geçiceksin, geldiysen geldin nasılsa birazdan gidiceksin o yüzden takıl orda öyle felan saçma sapan konuşuyorum bazen ya :))

Ben ölçmüyorum canım, ölçünce daha da kötü oluyor. İlk acilde yattığımda 160a çıkıyordu, sonrasında evde ölçtüğümde 130larda oluyodu. Şimdi aynı durumu tekrar yaşamamak için direniyorum. Resmen konuşuyorum kendi kendime. Geçiceksin, geldiysen geldin nasılsa birazdan gidiceksin o yüzden takıl orda öyle felan saçma sapan konuşuyorum bazen ya :))
buğün çok sıçak 120 atıyor kalbim birazda stres eklenince çok rahatsız ediyor yorgunluk ta cabası beni bugün rahatsız ediyor bu çarpıntı

ayrıca ne kadar süre sonra geçiyor çarpıntın

Whatsapa bakar gibi buraya bakar oldum o derece 2 3 gündür sıkıntı yaşıyorum bir umut kim ne yazmış benim gibi olan çözüm bulan varmı diye kızlar ya beni nefes darlığı çok zorluyor özellikle sanki çok şişkinlik oluyor sürekli bi doluluk var acaba benim panik atak anksiyetedenmi bu kadar şiddetli nefes darlığı yaşıyorum yoksa siz hamilelerde de varmı özellikle bişey yedikten sonra içtikten sonra nefes almak zorluyor beni

Artık esneyerek nefes almaya çalışmaktan ağzım ağrıyor gözyaşları içinde kalıyorum nefes darlığı yaşayan varmı böyle şiddetli 27haftalik hamileyim daha

Kalbiniz 130 atarken hızlı nefes alıp verme oluyormu. Ben öyle olunca duramıyorum rahat. Doktorda alıyorum soluğu:)

buğün çok sıçak 120 atıyor kalbim birazda stres eklenince çok rahatsız ediyor yorgunluk ta cabası beni bugün rahatsız ediyor bu çarpıntı
ayrıca ne kadar süre sonra geçiyor çarpıntın
Şuan yatağa girdim ve birden başladı yine. Üfff.. ne kadar sürede geçtiği belli olmuyor ki kuzum, bazen inadına yatıp uyumaya çalışıyorum ama dalamadığım için kaç saat yatarsam yatayım hissediyorum devam ediyor yani. Bazen başka şeye kendimi vermeye çalışıyorum ya da mesela burda sizinde aynı olduğunuzu görüyorum o zaman daha kısa sürüyor. Tabi tekrar geliyor orası ayrı. Sizinde mi böyle?

Back
X