Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kalbiniz 130 atarken hızlı nefes alıp verme oluyormu. Ben öyle olunca duramıyorum rahat. Doktorda alıyorum soluğu:)
Olmaz mı ya, tam da şuan yavaş alsam azalır mı diye denemeye çalışıyodum ama öyle yapınca da daralıyorum birden derin mefes alıyorum o zaman seyret paniği de çarpıntıyıda :))

Artık esneyerek nefes almaya çalışmaktan ağzım ağrıyor gözyaşları içinde kalıyorum nefes darlığı yaşayan varmı böyle şiddetli 27haftalik hamileyim daha
Bir önceki sayfada mı ne yazmıştım canım. Aynı durumu ilk hamileliğimde yaşamıştım. Karnım büyüdükçe nefes darlığı çekiyodum. Şimdide azcık yesem şişiyo midem, daha 8+2yim ama şimdiden 6 aylık gibi görünüyo karnım. O yüzden adam akıllı nefes alamıyorum gibi oluyo, yemek yesem çatlıcakmışım gibi geliyo felan..

Benim kalbim hizlaninca panik yapıp soluğu doktorda alıyorum. Geçenlerde iki kere acile gittim. Şimdi dinlemiyorum. Rahatlatmaya çalışıyorum. Gece uykuya dalmak çok zor. Kalbimi dinleyince hizlaniyor. O yüzden telefonla oynuyorum onla oynarken uyuyorum kalıyorum. Başka türlü uyuyamıyorum kendimi dinlemekten

Bende öyle yatağa tlfnla giriyorum, eşim çok kızıyor. Anlatıyorum anlamıyor daha da strese sokuyor. Şuan tüm dikkatimi vermeye çalışıyorum buraya geçsin diye ama başladıktan sonra zor oluyor.

Bende öyle yatağa tlfnla giriyorum, eşim çok kızıyor. Anlatıyorum anlamıyor daha da strese sokuyor. Şuan tüm dikkatimi vermeye çalışıyorum buraya geçsin diye ama başladıktan sonra zor oluyor.
Ben de yattım şimdi. Okey oynayacağım. Yok mu takıldığın oyun felan.esim bişey demiyor bana. O oglus la yatiyo ben kızla :)) telefonla gözüm yorulup uyurum artık napayim.

Ben de yattım şimdi. Okey oynayacağım. Yok mu takıldığın oyun felan.esim bişey demiyor bana. O oglus la yatiyo ben kızla :)) telefonla gözüm yorulup uyurum artık napayim.
Al benden de o kadar :) suan takıldıgım bi oyun yok ama indireyim bari :) burdaki oyun bölümünde takılıyorum hep :)

nefes darlı
Whatsapa bakar gibi buraya bakar oldum o derece 2 3 gündür sıkıntı yaşıyorum bir umut kim ne yazmış benim gibi olan çözüm bulan varmı diye kızlar ya beni nefes darlığı çok zorluyor özellikle sanki çok şişkinlik oluyor sürekli bi doluluk var acaba benim panik atak anksiyetedenmi bu kadar şiddetli nefes darlığı yaşıyorum yoksa siz hamilelerde de varmı özellikle bişey yedikten sonra içtikten sonra nefes almak zorluyor beni
nefes darlığı tammen gebeliğe bağlı

Şuan yatağa girdim ve birden başladı yine. Üfff.. ne kadar sürede geçtiği belli olmuyor ki kuzum, bazen inadına yatıp uyumaya çalışıyorum ama dalamadığım için kaç saat yatarsam yatayım hissediyorum devam ediyor yani. Bazen başka şeye kendimi vermeye çalışıyorum ya da mesela burda sizinde aynı olduğunuzu görüyorum o zaman daha kısa sürüyor. Tabi tekrar geliyor orası ayrı. Sizinde mi böyle?
ben çok iyiydim taki düne kadar nefes darlığı mahfediyor gebelikten biliyorum yanlız çarpıntı bugün başladı şimdi biraz daha iyiyim nefes darlığı ile kalktım uykudan arpıntım geçi sanki

Artık esneyerek nefes almaya çalışmaktan ağzım ağrıyor gözyaşları içinde kalıyorum nefes darlığı yaşayan varmı böyle şiddetli 27haftalik hamileyim daha
28 haftam dayım ve nefes darlığından oturarak yatıyorum nekadar uyuyabilirsem işte

Şuan yatağa girdim ve birden başladı yine. Üfff.. ne kadar sürede geçtiği belli olmuyor ki kuzum, bazen inadına yatıp uyumaya çalışıyorum ama dalamadığım için kaç saat yatarsam yatayım hissediyorum devam ediyor yani. Bazen başka şeye kendimi vermeye çalışıyorum ya da mesela burda sizinde aynı olduğunuzu görüyorum o zaman daha kısa sürüyor. Tabi tekrar geliyor orası ayrı. Sizinde mi böyle?
ben çok iyiydim öyle kedimi hiç dinlemiyordum taki birkaç günöncesine kadr benim biraz stresten oluyor ataktan ziyade yol yürüyemiyorum ayakta duramıyorum uzanınca daha çok olyor nefes darlığı ben şaşırdım nasıl geçecek bu 12 hafta allah hepimizin yardımcısı olsun yanlız ben gerçekten bu hastalıkla yaşamayı öğrendim pskoloğum sayesinde önceki gibi değilim hamdolsun ilaç kulanmak için çok direndim yanlız çok sıkışınca pasiflora içiyorum

ben çok iyiydim taki düne kadar nefes darlığı mahfediyor gebelikten biliyorum yanlız çarpıntı bugün başladı şimdi biraz daha iyiyim nefes darlığı ile kalktım uykudan arpıntım geçi sanki

ben çok iyiydim öyle kedimi hiç dinlemiyordum taki birkaç günöncesine kadr benim biraz stresten oluyor ataktan ziyade yol yürüyemiyorum ayakta duramıyorum uzanınca daha çok olyor nefes darlığı ben şaşırdım nasıl geçecek bu 12 hafta allah hepimizin yardımcısı olsun yanlız ben gerçekten bu hastalıkla yaşamayı öğrendim pskoloğum sayesinde önceki gibi değilim hamdolsun ilaç kulanmak için çok direndim yanlız çok sıkışınca pasiflora içiyorum
Bende ilaç kullanamama yüzünden direndim, şuan 27 yaşındayım en az 12 senedir böyleyim. Cocuk yaşta ilgilenen olsa bu derece olmazdım. Öyle şeyler yaşadım ki ailevi yönden. Şimdi biraz daha iyiyim birkaç sene öncesine göre ama işte bazen psikolojim o ladar zayıflıyor ki taktım mı takıyorum söz geçmiyo beynime. Size baktıkça yaşadığınız zorlukları görüyorum fakat yolun sonuna yaklaşıyosunuz ne güzel. Benim daha çok var. Şimdilerde en ufak bir harekette nefes nefese kalmanız, çabuk yorulmanız hepsi normal. İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla atlatırız hepimiz.

Hiii bi de siz hayırlısıyla doğum yaptığınızda ben buralarda tek başıma mı kalıcamm :) deli gibi kendi kendime yazar çizerim :))

28 haftam dayım ve nefes darlığından oturarak yatıyorum nekadar uyuyabilirsem işte
Bende bide nefes alamayınca panik oluyo birden böyle korku geliyo bana sanki nefessiz kalıcam kendimi hemen dogrultup bişeyler yapmaya calisiyorum nefes almak için bi sağa bi sola yani o anki paniği anlatamam biliyorum Allahın izniyle gecicek ama kendimi o an sakinlestiremiyorum:(

Bende bide nefes alamayınca panik oluyo birden böyle korku geliyo bana sanki nefessiz kalıcam kendimi hemen dogrultup bişeyler yapmaya calisiyorum nefes almak için bi sağa bi sola yani o anki paniği anlatamam biliyorum Allahın izniyle gecicek ama kendimi o an sakinlestiremiyorum:KK43:
kontrolüm var korkudan dışarı çıkamıyorum nasıl sıcak hamile olmayanlar bile dayanmıyor allah yardımcımız olsun

kontrolüm var korkudan dışarı çıkamıyorum nasıl sıcak hamile olmayanlar bile dayanmıyor allah yardımcımız olsun
Ay sendedemi var bendede dışarı fobisi başladı yine daha çıkmadan kafamda kuruyorum strese giriyorum amin amin amin Allah hepimize yardım etsin aklı olan yazın bilinçli hamile kalmaz:/

Kaç haftalık hamilesin
9.haftamdayım daha. Yolun başı.. ilkinde hamilelik yerinde sadece anksiyete ve panik yaşadım. Bu kez hamileliğimin tadını alayım istiyorum ama malesef çarpıntısıydı nefesiydi derken pekte başarılı olamıyorum. Şükür bugünüme..

Back
X