- 12 Mayıs 2017
- 988
- 467
- 53
Bence bu kadar beklemek hata bakın eğer ki hastalığın başlangıcı olsa derim ki biraz tedavi olun aslında başında olsada insan aynı halt bu hastalık çünkü yıllarca ilaç terapi bi yerde bırakınca yine hortluyor o yüzden bebek çocuk istiyosaniz herseye kulak tıkayin evet zorluğu çok fazla valla zorlanıyoruz agliyoruz hastanelere gidip geliyoruz kaygilaniyoruz kendimize zehir ediyoruz ama napalım yapmak bişey yok dua etmekten başka Allaha siginmaktan başka o yüzden her ne olursa olsun bu lanet hastalık yüzünden bebek çocuk annelikden vazgeçmeyin çünkü öyle de boylede bu hastalık tam olarak defolup terketmiyor bizi ilacı bırakınca aynı olunuyor o yüzden hiç düşünmeden çocuk ozleminden vazgeçmeyin....Merhabalar bende hamileligimde panik ataklar gecirdim bende anksiyete kaygi bozukluğu da vardı esimin yanimdan gitmesini hic istemezdim cok kötü bir hamilelik gecirdim evde yanliz kalamazdim surekli karnimi tutarak yürürdum 7.aydan itibaren ilac kullandim sezaryan dogum yapmak zorubda kaldim.simdi sradan 7sene geçti kizima kardes istiyorum ama cesaret edemiyorum cok ilac kullandim panik atagim duzeldi ama hamilelikte yeniden tetikleye bilirde tetiklemeyebilrde dedi doktorum.ne yapacagimi bilmiyorum kizim kardes istiyor 36 yaşına girdim yasimda geçiyor cesaret edemiyorum korkuyorum(