- 9 Ağustos 2017
- 64
- 26
- 3
- 40
çok teşekkür ederimSevindim canım senin adına inşaallah daha iyi olursun..
Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin, gönlünce olsun inşallah canım. İyi gelmesine çok sevindim. Bebiş haberini bekliyorum ben hayırlısıyla :) bu arada o tekleme seyirme gibi bişey oluyo ya, o her insanda olan bir durum fakat biz bedenimizi sürekli dinler halde olduğumuzdan hissediyoruz. Normal insanlar bunu hissetmiyor, hissetse bile önemsemediğinden tetiklenmiyor devamlı. Ben bu durumu her uzandığımda hissettiğim için temkinli davranmaya başladım ister istemez, o düşünceyle yatınca olmıcaksada oluyor zaten.bayanlar paxili bıraktım 15 gün oluyor kilo yapmıştı ayrıca uyku yapıordu sürekli işe geç kalıordum onun yerine lustral başladım paxil gebelikte kullanılamaz diyor doktorlar onun yerine sertralin içeren ilaçlar verilebilir çok zorda kalınırsa demişti ilk 3 ay zaten önermior mesele o değil hepiniz biliorsunuz bunları zaten. gebeliğimi öğrenene kadar lustral içmek istedim. ona başlayalı beri rahatladım sanki, nefes kesilmelerim yok denecek kadar az, sabah daha dinç uyanıorum. bu kadar fark edeceğini tahmin etmemiştim. acaba yıllarca paxil içmekten ilacın bendeki etkinliği mi azalmıştı acaba inşallah giderek daha iyi hissederim. gebeliği öğrenince de 9 ay dayanma gücü versin Allah hepimize o kalp teklemesi gibi olan şey bende de ara ara oluo kalbimiz gerçekteen teklemiyor bence farklı bişey o psikolojk bir şey bile olabilir çünkü gerçekten kalp teklese allah korusun ölürüz bence
Her girdiğin dr.a baştan sona durumunu anlatmakta sıkıcı ama en azından gözünle görüyosun ve gönül rahatlığıyla gidiyorsun. En güzeli kendin gidip görüşmen. O zaman da olumsuz düşüncelerin devam ederse hastane ile ilgili, ona göre bir yol çizersin.Çok teşekkür ederim canım cevabın için.. Evet canım araştırmada her gittiğinde hangi doktor denk gelirse
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım bebeğini hayırlı ugurlu olsun... ben 27.haftadamdym bende normal düşünüyorum kısmet olursa.. yapan bir arkadaşımız vardı bende daha onceden sormuştum (Omas) gördüğünde mutlaka cevap yazacaktirkızlar merhaba.36 haftalık hamıleyım bu hastalıklarla mücadele edip normal doğum yapanlar var mı aranızda ?
Ben cocukluğumdan beri bu hastalıkla yaşıyorum ve 2013te normal doğum yaptım şükürler olsun. Şuan ikinciye hamileyim, inşallah herşey yolunda gider.kızlar merhaba.36 haftalık hamıleyım bu hastalıklarla mücadele edip normal doğum yapanlar var mı aranızda ?
Ben burdayim. İsim vardi çok takip edemedim.
Çok haklısın canım söylediklerinde.. Rabbim şifa versin inşaallahmerhaba kızlar hamileliğim ilk aylarında burda biraz yazmıştım aynı şeyleri yaşıyordum ama benim panik atağım gebelikle başlamıştı daha önc bipolar bozujluk tedavisi görmüştüm ama panik atağım yoktu bir süre ilaç kullandım ativam ve prozac bir anda geçti hiç kullanmadım sonra ki aylarda sağsağlim aldım bebeğimi kucağımı hiç bir sıkıntısı yok şükürler olsun ama benim durumum geri başladı süreklipanik hali ağlama krizleri yarın 40 mız çıkıyor düzelir mi diye bekledim daha kötüye gidiyor ama durduk yere de olmadı bir kaç tavsiyede bulunucam lohusalığınız boyunca lütfen yanınıza sadece sevdiğiniz size gerçekten destek olan insanlar olsun mecbur mu kaldınız istemediğiniz birine geçin odanıza bebeğinizi emzirin uyuyun yorgunum deyin kimseyi görmek onların yanında durmak zorunda değilsiniz yarardan çok zararları oldu bana siz yapmayın sakin olsun eviniz iyileşmeden kabul etmeyin kimseyi inşşalh sağlıkla alırısnız bebişleri kucağınıza
Ben varım canım 6 yıldır mücadele ediyorum ilaç kullaniyoken hamile kaldım ilacı kestim kurban oldugum Allah normal doğumu nasip etti ikincide yine aynı hastalık ilac bırakma dönemi inşallah yine hayirlisiyla Rabbim normal doğum nasip eder bu hastalıkla mücadele ediyoruz Rabbim hepimizi bir avazda sağ salim kurtarıp kucagimiza almayi nasip etsin kizlarkızlar merhaba.36 haftalık hamıleyım bu hastalıklarla mücadele edip normal doğum yapanlar var mı aranızda ?
Logusaliktan canım o biraz dayan 15 güne geçer Allah bagislasin bebeğini sağ salim darısı başımıza bu arada zaten insanlarda anlayış olsa gelmezler sırf millet bir çay içip poposunu rahat ettirmek için geliyo yoksa ölmemişler derdimizden herkes vallahi kendi keyfi için yasiyo uyuz oluyorum çok dusunseler hamileyken bir şeyler hazırlayıp kapı calsalardi bırakıp gitselerdi doğum yaptın yap kekini tatlini hosafini çal kapıyı kapıdan bırak git logusalisin ah benim komşularım işte insan böyle olursa gelip başımın üstünde Kalsın lar çünkü dicemki kadın harbi beni düşünmüş ama diğer insan akraba Akrepler sırf rahat edip bir çay iceyim başına is olayım derdindeler ne hediye alsınlar ne gelsinler valla bazı akraba akreplermerhaba kızlar hamileliğim ilk aylarında burda biraz yazmıştım aynı şeyleri yaşıyordum ama benim panik atağım gebelikle başlamıştı daha önc bipolar bozujluk tedavisi görmüştüm ama panik atağım yoktu bir süre ilaç kullandım ativam ve prozac bir anda geçti hiç kullanmadım sonra ki aylarda sağsağlim aldım bebeğimi kucağımı hiç bir sıkıntısı yok şükürler olsun ama benim durumum geri başladı süreklipanik hali ağlama krizleri yarın 40 mız çıkıyor düzelir mi diye bekledim daha kötüye gidiyor ama durduk yere de olmadı bir kaç tavsiyede bulunucam lohusalığınız boyunca lütfen yanınıza sadece sevdiğiniz size gerçekten destek olan insanlar olsun mecbur mu kaldınız istemediğiniz birine geçin odanıza bebeğinizi emzirin uyuyun yorgunum deyin kimseyi görmek onların yanında durmak zorunda değilsiniz yarardan çok zararları oldu bana siz yapmayın sakin olsun eviniz iyileşmeden kabul etmeyin kimseyi inşşalh sağlıkla alırısnız bebişleri kucağınıza
Valla kadın tuttumda onun kadar çalıştım perdeleri iki debi at makineye Eğil kalk deterjan çıkar onlara ver valla bugün dedim doğuma gidicem daha çantam bile hazır değildi onun derdindeydimOmas şimdi iyi misin biraz? Kasılmalarım sancım var dedin, aman dikkat et canım. Doğuma da yaklaşıyosun zaten. Temizliği de kalsın boşver,sen iyi ol sadece. Benimde yapılacak birsürü işim var ama bugün kolumu kaldıramıyorum inan.
Kadın da tutsan ondan fazla yoruluyosun :)) ben bu kez çantama ne koyacağım konusunda tecrübelenince hiiiç takmıyorum. Sende de vardır bu durum illaki, sadece alışverişe çıkamadığından değildir :) bi de vakti ne zamansa o zaman oluyor doğum. Ben son 2 haftada neler denemedim neler ama tahmini doğuma 1 gün kala doğdu yinede :)) keşke dediğin gibi olsa ahhhh ahh.. Allah sağlık sıhhat versin, yuvamızı daim eylesinde napalım çekeriz, çekiyoruz bi şekilde..Valla kadın tuttumda onun kadar çalıştım perdeleri iki debi at makineye Eğil kalk deterjan çıkar onlara ver valla bugün dedim doğuma gidicem daha çantam bile hazır değildi onun derdindeydimah kızlar napıcaz biz bu anksiyeteyle panik atakla suan beynim bi tuhaf ya keşke birden düzelse beynimiz herseyimiz normal bir hayatımız olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?