Hayırlı olsun Allah kucağına almayida nasip etsin insallah , seninki hamilelik kaygısı ah ah keşke bizdede bu kadar basit olsaKızlar merhaba, bende gebeliğimi bu hafta yeni öğrendim, Allah nasip ederse devam eder ve kucağıma alırım, bundan önce 3 kere kimyasal gebeliğim oldu, keseyi görmeedn adet kanamasıyla düştü, doktor tahllil yaptı 3 gende heterozigot cıktı, sımdı kan sulandırıcı ıgne hap vıtamın vs kulanıyorum.
Bende bunun dısında panık atakta va galıba , tanısı konmus bır rahatsızlık degıl ama ben hıssedıyorum, bu kadar ilaç içiyorum bişey olurmu korkusu, acaba ilaçların dozu fazlamı korkusu, doktor verdı sonuct ama sureklı kafada sorgulama ve srguladıkca kendınden emın olamama, bas etmek cıdden zor,
panık atakta heralde genel olarak kafaada kurma porblemı var, siznasıl basedıyorsunuz? :) bu sadece verıdgım bır ornek ben her konuda kafama baya takıyorum..
Hayırlı olsun Allah kucağına almayida nasip etsin insallah , seninki hamilelik kaygısı ah ah keşke bizdede bu kadar basit olsaeğer böyle takmaya devam edersen sende bize dönersin haberin olsun bence fazla düşünme bak sonra böyle panik atak anksiyete derken bize arkadaş olursun
Maltofer hap şeklinde canım.. demir ilacı ile kan ilacı aynı şeyler miKızlar hangi demir hapını kullandınız ya da kullanıyorsunuz?
Canım bende 27haftalik gebeym şimdiye kadar hiç ilaç kullanamadm yan etkisinden korkup çok halsiz olmama rağmen bir türlü doktorun verdiği ilaçları içemëdim.. hadi birsey olursa duygusu.. Bu hafta da demir diğerm düşmüş şikayetler de artınca mecbur eşim evde iken içmeye başladım birsey olursa beni acile görürsün diye onun eve gelmesini bekledim kullanmak için:Kızlar merhaba, bende gebeliğimi bu hafta yeni öğrendim, Allah nasip ederse devam eder ve kucağıma alırım, bundan önce 3 kere kimyasal gebeliğim oldu, keseyi görmeedn adet kanamasıyla düştü, doktor tahllil yaptı 3 gende heterozigot cıktı, sımdı kan sulandırıcı ıgne hap vıtamın vs kulanıyorum.
Bende bunun dısında panık atakta va galıba , tanısı konmus bır rahatsızlık degıl ama ben hıssedıyorum, bu kadar ilaç içiyorum bişey olurmu korkusu, acaba ilaçların dozu fazlamı korkusu, doktor verdı sonuct ama sureklı kafada sorgulama ve srguladıkca kendınden emın olamama, bas etmek cıdden zor,
panık atakta heralde genel olarak kafaada kurma porblemı var, siznasıl basedıyorsunuz? :) bu sadece verıdgım bır ornek ben her konuda kafama baya takıyorum..
Bana da dualarını bekliyorum canım bende buradaki arkadaşlar ve senin bebeğin için edeceğim.. çözüm Rabbim e sığınmakda dua da inşaallah geçecek güzel pozitif düşünmeye çalışacağım.. (hiç geçmeyecek gibi gelse de bu halim ,zihnim in oyunu bu olumsuz düşünceler)
Şuan ne kadarlık bebeğin canım.. cevapların için çok teşekkürler Büyük bir motivasyon oldu bana Rabbim razi olsun
32haftamdayımŞuan ne kadarlık bebeğin canım.. cevapların için çok teşekkürler Büyük bir motivasyon oldu bana Rabbim razi olsun
Merhaba arkadaşım bende aynı dertten muzdaripim gebelikten önce nadiren olurdu duamı okurdum sakinleşmeye çalışırdım geçerdi şimdi gebelik var ilaç almak falan yasak ya kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorumCanım bende 27haftalik gebeym şimdiye kadar hiç ilaç kullanamadm yan etkisinden korkup çok halsiz olmama rağmen bir türlü doktorun verdiği ilaçları içemëdim.. hadi birsey olursa duygusu.. Bu hafta da demir diğerm düşmüş şikayetler de artınca mecbur eşim evde iken içmeye başladım birsey olursa beni acile görürsün diye onun eve gelmesini bekledim kullanmak için:böyle şeyler bende de konulmuş bir tanısı yok hiç gitmedim psikiyatri ye ama panik atak diye isimlendirmiyorum ben kaygı bozukluğu
32haftalıkŞuan ne kadarlık bebeğin canım.. cevapların için çok teşekkürler Büyük bir motivasyon oldu bana Rabbim razi olsun
Başladım canım salı günü. Ferrum fort verdi sabah aç karna. Ertesi gün afedersiniz ishal şeklinde çıkmaya başladım wc.ye. öyle sık çıkmıyorum ama bugün 2 kez ve çok sancılı oldu. Dr.a da sorma şansım yok devlet hastanesi olduğundan. Bırakıyım diyorum emin olamıyorum. Zaten şuanda da midem tuhaf. Herşey batıyor. Senin midene dokunduğunda böyle sorun olmuş muydu?Ben maltofer kullanıyorum doktorum ferro sanol vermişti ama mideme çok dokundu sabahları aç karnina hap icemiyorum solusyon şeklinde maltofer şurubunu kullanıyorum sen kan ilacina başlamadınmi
Aynı şeyler canım. Herhangi bir yan etki yaşadın mı?Maltofer hap şeklinde canım.. demir ilacı ile kan ilacı aynı şeyler mi
Geçecek ben bu kış bir iç sıkıntısı çektim ki nasıl bir sıkıntı anlatamam ama gerçekten hep okudum dua ettim rahime sığındım bu gün bile bir çarpıntı bir halsizlik hiç umursamadım bile bu hastalığı iyi tanıyın zaten sonrası gelir ben diğer gebeliğimde daha beterini yaşadım öyleki artık kendimi dağlara vuracaktım VW bu durumu ben tek yaşıyorum sanıyordum bu klüp İbrahim bilgen bana çok şey katı allah hepinizin yardımcısı olsunBana da dualarını bekliyorum canım bende buradaki arkadaşlar ve senin bebeğin için edeceğim.. çözüm Rabbim e sığınmakda dua da inşaallah geçecek güzel pozitif düşünmeye çalışacağım.. (hiç geçmeyecek gibi gelse de bu halim ,zihnim in oyunu bu olumsuz düşünceler)
Hayırlı olsun gebeliğin canım :) aramıza hoşgeldin demek istemiyorum umarım bunlar sadece hormonal değişimden dolayı kaynaklanıyordur. Çünkü benzer sıkıntılar hamilelik döneminde sıkça yaşanıyor. Bizdeki panik ve anksiyete tescilledi malesef:) inşallah senin durumun ilerlemez, yinede önlemini al derim. İlerleyince tahtalar eksiliyor malum :)) bazen o kadar doluyorumki işi gırgıra vuruyorum deli gibi ya :)Kızlar merhaba, bende gebeliğimi bu hafta yeni öğrendim, Allah nasip ederse devam eder ve kucağıma alırım, bundan önce 3 kere kimyasal gebeliğim oldu, keseyi görmeedn adet kanamasıyla düştü, doktor tahllil yaptı 3 gende heterozigot cıktı, sımdı kan sulandırıcı ıgne hap vıtamın vs kulanıyorum.
Yok canım yan etki yaşamadm çok şükürBaşladım canım salı günü. Ferrum fort verdi sabah aç karna. Ertesi gün afedersiniz ishal şeklinde çıkmaya başladım wc.ye. öyle sık çıkmıyorum ama bugün 2 kez ve çok sancılı oldu. Dr.a da sorma şansım yok devlet hastanesi olduğundan. Bırakıyım diyorum emin olamıyorum. Zaten şuanda da midem tuhaf. Herşey batıyor. Senin midene dokunduğunda böyle sorun olmuş muydu?
Aynı şeyler canım. Herhangi bir yan etki yaşadın mı?
Tamam canım söylediklerini uygulayacağım inşaallah Rabbim razi olsunŞiddetle İbrahim bilgenin takip edin guruptan pskolog desteği alın kaygı yaşadığınız ada ortamı değiştirin etraftaki renklere odaklanan dışarı bskın kum ne giymiş hangi renk ona odzklanın bakın nasıl geçecek kaygınız
Canım hepsi hormonal inan hamilelikte çoğu kişi yaşıyor biz sadece durumu anormal algılayıp üzerinde çok fazla yoğunlaşYoruz. Yaşadığımız bu ic sıkıntıların gayet fıtri ve geçici olduğunu Kalbimize yerleştirsek tüm kaygılarımız dinecek ama¡¡ sürekli olumlu düşünmeye zorla canım zihnini bende öyle yapıyorum .. gün içinde zihnimë yaşadığım tüm sıkıntılar gayet doğal hamilelikten kaynaklı , geçici ve zararsiz.. hersey çok güzel olacak telkini veriyorum... zihin öyle birşey ki neyi tekrarlarsan ona odaklanıyorMerhaba arkadaşım bende aynı dertten muzdaripim gebelikten önce nadiren olurdu duamı okurdum sakinleşmeye çalışırdım geçerdi şimdi gebelik var ilaç almak falan yasak ya kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorumböyle birden içime sıkıntı geliyo kötü bişey olacak gibi sanki üstesinden gelemem gibi hissediyorum ortamımı değiştiriyorum nefes egzersizi yapıyorum ama hemen geçmiyor şaşırıp kalıyorum bu önümüzdeki 7 ay nasıl geçecek bilmiyorum lütfen bana da fikir verin yardım edin
Canım ibrahim bilge kim cahilliğimi mazur gör ben bu foruma yeni yazıyorum anksiyete sorunum var kendi kendime aşmaya çalışıyorum o an gelince elim ayağım dolanıyor herşeyden soğuyorumŞiddetle İbrahim bilgenin takip edin guruptan pskolog desteği alın kaygı yaşadığınız ada ortamı değiştirin etraftaki renklere odaklanan dışarı bskın kum ne giymiş hangi renk ona odzklanın bakın nasıl geçecek kaygınız
İnan canım yapmaya çalışıyorum doğumdan sonrasını bebeğimle mutlu olacağım zamanları düşünmeye çalışıyorum bazen başarılı oluyorum bazen ise o beni yeniyor işte o zaman elim ayağım titriyor napıcam nasıl geçecek ya geçmezse soruları başladı mı iyice beni ele alıyor zaten.. Sen ne tür bi sıkıntı yaşıyorsunCanım hepsi hormonal inan hamilelikte çoğu kişi yaşıyor biz sadece durumu anormal algılayıp üzerinde çok fazla yoğunlaşYoruz. Yaşadığımız bu ic sıkıntıların gayet fıtri ve geçici olduğunu Kalbimize yerleştirsek tüm kaygılarımız dinecek ama¡¡ sürekli olumlu düşünmeye zorla canım zihnini bende öyle yapıyorum .. gün içinde zihnimë yaşadığım tüm sıkıntılar gayet doğal hamilelikten kaynaklı , geçici ve zararsiz.. hersey çok güzel olacak telkini veriyorum... zihin öyle birşey ki neyi tekrarlarsan ona odaklanıyor
Bazen ruhsal bir bunalım gibi birsey yaşıyorum canım ne eve sığıyorum ne dışarıya acile mi gitsem diyorum ama sadece psikolojik bir sıkıntı şuram ağrıyor diye diyeceğim birsey yok .. Kendimi halsiz dizilerim takatsiz ve kafami çok farklı hissediyorum o an sanki işin içinden çıkamayacağm bir bunalım... tabi diğer takıntılarmi saymıyorum.. mesela bugün eşim köfte yaptı yemeğe ama ben yiyemëdm (en son acile gittiğimde köfteye alerjisi olan bir kız köfte yemiş ve nefes darlığı çekip acile gelmişti doktorlar bile çok korktu kıza birsey olacak diye) bana da aynısı olur diye canım ıstese ve eşim ısrar etse dahi yiymëdmİnan canım yapmaya çalışıyorum doğumdan sonrasını bebeğimle mutlu olacağım zamanları düşünmeye çalışıyorum bazen başarılı oluyorum bazen ise o beni yeniyor işte o zaman elim ayağım titriyor napıcam nasıl geçecek ya geçmezse soruları başladı mı iyice beni ele alıyor zaten.. Sen ne tür bi sıkıntı yaşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?