Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

mrhb arkadaşlar normal doğumda bayılılrmıyım korkusu yaşıyorum son bir ayım kaldı panik atak yaşayıp normal doğum yapan varmı aranızda
Olmaz mı canım.. hepimiz aynı durumdsyız hatta ikinciyi doğurcaz Allahın izniyle

Omas öğleden sonra iyi hissedersem sağlık ocağına gideceğim canım bakarlar sanırım. Nişan gelince de 2 3 güne kalmaz doğum olur diyolar ama bizim ekim annelerinde 1 hafta sonra doğuma giden oldu. Mesela su gelincede en geç 24 saat içinde doğum yapılması gerekiyormuş. Ben arkadaşıma doğumda refakate gittim suyu gelmişti. Ama tam 2 günü tamamlayıpta doğdu bebeği. Demekki sabit bilgiler değil. En doğru zamanda gelsin inşallah..

Ins vermezler cnm sen epedural igne yaptirmiyacanmi ben istiom
Evet tabiki Allaha emanetiz hepimiz cnm bebekler saglikli olcak Rabbim buyuk
Amin insallah hepimizin, yok canım ya ben epidural istemiyorum ilkindede yaptirmadim bundada ne olur ne olmaz risk almak istemiyorum yine normal doğum olsun istiyorum inşallah Allahın izniyle

Amin insallah heoimiz icin, Aynen ya ben o gün dedim gidiyorum ama hala gitmedim

Bugün 4.günüm ben doğuma gitmediysem kimse korkmasın bakın kasılma sancı 3 cm açılma üstüne bide nişan evde 4 gündür ben
4 günün önceside vardı yanlış hatırlamıyorsam :) maşallah gerçekten. Eğer ilerlemem senin gibi olursa bende evde kalmayı istiyorum, hastane arabayla 2 yürüyerek 10 dk mesafede zaten:) özele gitmeye karar verirsem o da 3 4 dk sürer arabayla. Bakalım artık hayırlısı, zaman şuan geçmiyor gibi geliyor. 20den sonra akıp gidicek gibi. Tuhaf hallerdeyim:)

Öncesi zaten hep vardı valla doktor diyodu 30 haftayi bulmam doktor bile en son dedi bu seferde fazla mi tuttuk yok ben nisan için dedim 4.gün bugün nisan geleli ama hala tık yok demekki 3 cm açılma ilerlemedi inşallah seninde istediğin gibi olur ama şimdiden hastane olayını ayarla ya için rahat olur

Senin yumurcak annesini panikletti önce, sonra da gelmedi:)) içerisi daha rahat geldi galiba sonradan:) hastane konusunda devlette başladım devlette devam ediyim diye düşünüyorum sıkıntı olmadığı sürece. Özel rahat ama ilk doğumun etkisi beni mahvetti. Yine kendi dr.uma denk gelmezsem yine nöbetçiye kalacaksam hiçbir anlamı yok. Devlette ebeler giriyormuş normal doğuma, iki akrabamız orda yaptı doğumunu gayet memnun kaldılar. Bakalım artık hayırlısı

senden de Allah razı olsun cnm. evet doğuma yardımcı oluyor. başlatıyor doğumu. hatta ilişki öneren uzmanlar bile var

Bende hamilelik öncesi panik atak anksiyete hastasiydm bu ay hamile kaldim. Ara sira korkularim tereddutlerim endiselerim vs oluyor aklima tuhaf garip seyler geliyo hamilelikte acaba kullanilan antidepresan varmidir aslinda iyi olur brz benim için

senden de Allah razı olsun cnm. evet doğuma yardımcı oluyor. başlatıyor doğumu. hatta ilişki öneren uzmanlar bile var
Aaa evet ya ilişkide rahmin kasılıp gevşemesini sağlıyormuş ve doğumu tetikliyormuş. Son iki haftada serbest bırakıyolardı dr.lar eğer bir sıkıntı yoksa.

Hayırlı olsun canım, sağlıkla alırsın kucağına inşallah. Hamilelikte kullanılabilen ilaçlar var, burda kullanan arkadaşlarda var. Ben ilaç kullanamadığımdan tam bilmiyorum. Onlar yardımcı olacaktır gördüklerinde.

Aminnnn canim inşAllah cok teşekkür ederim
Aaa cok sevinirim sagol aydınlattığın icin beni canim

Hayırlı olsun canım ben 5. Ayimdan beri ilaç kullanıyorum şimdi prozac kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…