Belki abartiyosun diceksin ama vallahi yürüyüş merdiven çıkma hicbirini yapamıyorum benim bu bacaklarimdaki ayaklarimdaki ağrı hiç geçmedi biraz yuruyim hemen sırtım belim nefes darlığı basliyo sıkıntı yapıyorum sırt ağrımi çünkü bildiğim egzersizler bu ikisi bu ikiside bana uzakBir sefer sancı verilse bir ömür laf edemezler zaten bir daha :) yürüyüş yapabiliyor musun canım? Ya da açılmayı kolaylaştıracak egzersizler felan? Belki faydası olur. Ben hiiç unutmadım o sancıyı, aklıma geldikçe kalbim küt küt vuruyo ilk doğumun korkusundan
Aynı bende öyleydim ilkinde, oturarak pişiriyordum yemeği. 2 dk yürümeye gelemiyordum. Doğumda suyum geldikten 1 2 saat sonra sancılar başlamıştı, dr.un geldiğinde iyice artmış haldeydi 6 cm açıklık vardı. Üstüne bir de suniyi verdi rahim açıcı yaptı. Bütün bunlar ben hastaneye yatış yaptıgımda yapılsaydı o derece zorlamazdı eminim. Susuzken suni verince çıldırdım ben. Tecrübesizlik işte.. inşallah bunda dediğin gibi olurda hayırlısıyla rahat sağlıklı bir doğum yaparız.Belki abartiyosun diceksin ama vallahi yürüyüş merdiven çıkma hicbirini yapamıyorum benim bu bacaklarimdaki ayaklarimdaki ağrı hiç geçmedi biraz yuruyim hemen sırtım belim nefes darlığı basliyo sıkıntı yapıyorum sırt ağrımi çünkü bildiğim egzersizler bu ikisi bu ikiside bana uzakevde zar zor işimi yemegimi yapıyorum hop hemen oturuyorum oğlum sağolsun zaten oturtmuyo sanırım o yüzden yürüyüşe çıkma fikri pek cazip gelmiyo eşime nereye gitsem arabayla diyorum iki dk mesafeye bile öyle usengec olmuşum sende suni sancı alanlardansin Allah yardım etsin bize keşke kendi sancilarimizla olsa bu seferki dogumlarimiz Allahın izniyle
Amiiinn, çok çokk teşekkür ederim, maşallah 4,5 yaşına gelmiş, biz de 4 olcaz ekimde Allahın izniyle:) Allah hayırlı evlat olmak nasip etsin inşallah :) ben hatırlıyorum yaşadıklarını, hatta bazen taş kesilip buzdan mesajlar yazdığını. Bazen o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi bende aynı öyle oluyorum. O yüzden cok cok iyi anlıyorum. İnşallah Allah seninde gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip eder:) şuan nasılsın peki?
Her daim sen dahil herkes dualarımda, Allah hakkımızda hayırlı olanı versin, en başta sağlık sıhhat versin bizede çocuklarımızada. Sonrada yurdumuzu yuvamızı daim eylesin huzurla inşallah. Evlat sahibi olmak isteyenleride, doğum için dakika sayanlarıda sancı çekenleride kimseyi bu yolda eylemesin inşallah. Sağlıcakla kolayca kurtulup sağlıklıca büyütmek nasip etsin Allah. Evlatlarımızın acısını görmeyelim, analı babalı sağlıklı büyüsünler inşallah.
Hiç açıklamana gerek yok ki canım, sıkıntı hastalıkla birleşince lirik mesajlar yazılmıyor :) o paniğin zirve yaptığı anlarda insan kendini kaybediyor sanki, ne yapacağımızı ne söyleyeceğimizi şaşırıyoruz.. 25 yııılll dile kolay.. peki şuan nasıl idare ediyorsun, ilaç ya da psikolog tedavisi felan ?Hesap ettim 25 yıl olmuş. Bazılarınızın yaşından bile büyük. Taş kesilmiş mesajlarım aslında iyi niyetle yazılmıştı. Ama içimde bi kamyon şoförü var. Onun yüzünden :)))))
Bende 5.ayimdan beri var beni yutkunurken ara ara rahatsız ediyo sanki bogazimda ve burnumda akinti hissi ki akinti oluyo geniz de bazen bunu hissedincede sinirsel yutkunamadığım çok oluyo bende koku yok ama sadece arada bi akinti oluyo doktor ilaç vermedi bi çok hamile de oluyomus doğumdan sonra geciyomus dedi doktorum, senin ki enfeksiyon tarzı olabilirmi kokulu diyosun çünküKızlar aranızda geniz akıntısı yaşayan oldu mu? Şimdi bizim topiğede yazdım belki aynı haftalarda olup bu sorunu yaşayan vardır diye. Bazen kokuda hissediyorum çok sinir bozucu. Forumda araştırdım hamileliğin sonuna kadar sürebilir yazıyor ama koku hissetmem normal mi bilemiyorum
Evt geniz akıntısı normal karşılanıyormuş. Ama koku yüzünden bende enfeksiyondan şüphelendim uffBende 5.ayimdan beri var beni yutkunurken ara ara rahatsız ediyo sanki bogazimda ve burnumda akinti hissi ki akinti oluyo geniz de bazen bunu hissedincede sinirsel yutkunamadığım çok oluyo bende koku yok ama sadece arada bi akinti oluyo doktor ilaç vermedi bi çok hamile de oluyomus doğumdan sonra geciyomus dedi doktorum, senin ki enfeksiyon tarzı olabilirmi kokulu diyosun çünkü
Belki abartiyosun diceksin ama vallahi yürüyüş merdiven çıkma hicbirini yapamıyorum benim bu bacaklarimdaki ayaklarimdaki ağrı hiç geçmedi biraz yuruyim hemen sırtım belim nefes darlığı basliyo sıkıntı yapıyorum sırt ağrımi çünkü bildiğim egzersizler bu ikisi bu ikiside bana uzakevde zar zor işimi yemegimi yapıyorum hop hemen oturuyorum oğlum sağolsun zaten oturtmuyo sanırım o yüzden yürüyüşe çıkma fikri pek cazip gelmiyo eşime nereye gitsem arabayla diyorum iki dk mesafeye bile öyle usengec olmuşum sende suni sancı alanlardansin Allah yardım etsin bize keşke kendi sancilarimizla olsa bu seferki dogumlarimiz Allahın izniyle
mrhb arkadaşlar normal doğumda bayılılrmıyım korkusu yaşıyorum son bir ayım kaldı panik atak yaşayıp normal doğum yapan varmı aranızda
Bende bayilicam nefes alamicam birden tam bebek için ıkın dediğinde ben atak yaşayıp nefes alamayip bayilicam diyorum dur benim artık sayılı kaldı yapınca yazıcam Allahın izniyle benimde normal doğum bak yaşadığım korkular tavan yapmış size ayrıntılı yazıcam inşallah sağ salim dogurayimmrhb arkadaşlar normal doğumda bayılılrmıyım korkusu yaşıyorum son bir ayım kaldı panik atak yaşayıp normal doğum yapan varmı aranızda
Allah razı olsun canım hurma yiyorum pilates topu yok evimde ya göğüs ucunu hiç bilmiyodum deniycem bunlar sancımi yapıyo benim 3 cm açılma vardı en son ama sancım düzenli olmadigindan doktor en son artık suni sancı ya basvurucaz dedi yacnm bol hurma ye. pilates topu edin üzerinde hafif hareketler yap. yani ileri geri gidip gelebilirsin. bir de sanırım ahududu yaprağı çayı öneriliyordu. ama bunu net hatırlamıyorum. araştır bakalım. ha bir de afedersin ama göğüs ucunu uyarabilirsin elle. bunlar doğumu başlatmaya yardımcı
Canım cinsiyetiniz nedir? Hani kızlarda geç hissedilir derlerya ondan sordum. İkinci gebeliklerde erken hissediliyormuş ama bende mesela oğluma oranla daha geç oluyor hersey. Toplanma seklinde hissediyorum halen, bazende minik bir iki tekme. Oğlumda hissettiğimde devamı artarak geliyordu gün geçtikte ama bunda halen bir artış yok. Bence sende korkma, internettede en azından 20.hafta doldugunda hissedilir net olarak yazıyodu.
Cnm sabir et az kaldi bitecek bend migdemde öluom ben agrisi cok 11 haftalikiz sukur tr deyim özel le gittik simdilik sorun yokmus sukurAllah razı olsun canım hurma yiyorum pilates topu yok evimde ya göğüs ucunu hiç bilmiyodum deniycem bunlar sancımi yapıyo benim 3 cm açılma vardı en son ama sancım düzenli olmadigindan doktor en son artık suni sancı ya basvurucaz dedi ya
Çok şükür gözün aydin inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin miden normal ya ben 5 ay olana kadar çektim hâlâ ara ara çekiyorum sıkıntı etme sendeCnm sabir et az kaldi bitecek bend migdemde öluom ben agrisi cok 11 haftalikiz sukur tr deyim özel le gittik simdilik sorun yokmus sukur
Ins kan cikacak iste ikili tarama icin dua edin iyi olsun sende evdemi veklion daha ya zamani var benceÇok şükür gözün aydin inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin miden normal ya ben 5 ay olana kadar çektim hâlâ ara ara çekiyorum sıkıntı etme sende
Inşallah ondanda kötü sonuç çıkmaz beni düşün ben hicbirini yapmadım Allaha emanet bebek nasıl doğucak sağlıklı mi bilmiyorum Rabbim hepimize sağlıklı bebekler doğumlar versin, buarada evde bekliyorum valla bebek artık ne zaman gelmek isterse dilerim suni sancı ya gerek kalmadan gelir diye bekliyorumIns kan cikacak iste ikili tarama icin dua edin iyi olsun sende evdemi veklion daha ya zamani var bence
Ins vermezler cnm sen epedural igne yaptirmiyacanmi ben istiomInşallah ondanda kötü sonuç çıkmaz beni düşün ben hicbirini yapmadım Allaha emanet bebek nasıl doğucak sağlıklı mi bilmiyorum Rabbim hepimize sağlıklı bebekler doğumlar versin, buarada evde bekliyorum valla bebek artık ne zaman gelmek isterse dilerim suni sancı ya gerek kalmadan gelir diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?