Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Belki abartiyosun diceksin ama vallahi yürüyüş merdiven çıkma hicbirini yapamıyorum benim bu bacaklarimdaki ayaklarimdaki ağrı hiç geçmedi biraz yuruyim hemen sırtım belim nefes darlığı basliyo sıkıntı yapıyorum sırt ağrımi çünkü bildiğim egzersizler bu ikisi bu ikiside bana uzak evde zar zor işimi yemegimi yapıyorum hop hemen oturuyorum oğlum sağolsun zaten oturtmuyo sanırım o yüzden yürüyüşe çıkma fikri pek cazip gelmiyo eşime nereye gitsem arabayla diyorum iki dk mesafeye bile öyle usengec olmuşum sende suni sancı alanlardansin Allah yardım etsin bize keşke kendi sancilarimizla olsa bu seferki dogumlarimiz Allahın izniyle

Aynı bende öyleydim ilkinde, oturarak pişiriyordum yemeği. 2 dk yürümeye gelemiyordum. Doğumda suyum geldikten 1 2 saat sonra sancılar başlamıştı, dr.un geldiğinde iyice artmış haldeydi 6 cm açıklık vardı. Üstüne bir de suniyi verdi rahim açıcı yaptı. Bütün bunlar ben hastaneye yatış yaptıgımda yapılsaydı o derece zorlamazdı eminim. Susuzken suni verince çıldırdım ben. Tecrübesizlik işte.. inşallah bunda dediğin gibi olurda hayırlısıyla rahat sağlıklı bir doğum yaparız.

Hesap ettim 25 yıl olmuş. Bazılarınızın yaşından bile büyük. Taş kesilmiş mesajlarım aslında iyi niyetle yazılmıştı. Ama içimde bi kamyon şoförü var. Onun yüzünden :)))))

Hesap ettim 25 yıl olmuş. Bazılarınızın yaşından bile büyük. Taş kesilmiş mesajlarım aslında iyi niyetle yazılmıştı. Ama içimde bi kamyon şoförü var. Onun yüzünden :)))))
Hiç açıklamana gerek yok ki canım, sıkıntı hastalıkla birleşince lirik mesajlar yazılmıyor :) o paniğin zirve yaptığı anlarda insan kendini kaybediyor sanki, ne yapacağımızı ne söyleyeceğimizi şaşırıyoruz.. 25 yııılll dile kolay.. peki şuan nasıl idare ediyorsun, ilaç ya da psikolog tedavisi felan ?

Kızlar aranızda geniz akıntısı yaşayan oldu mu? Şimdi bizim topiğede yazdım belki aynı haftalarda olup bu sorunu yaşayan vardır diye. Bazen kokuda hissediyorum çok sinir bozucu. Forumda araştırdım hamileliğin sonuna kadar sürebilir yazıyor ama koku hissetmem normal mi bilemiyorum

Bende 5.ayimdan beri var beni yutkunurken ara ara rahatsız ediyo sanki bogazimda ve burnumda akinti hissi ki akinti oluyo geniz de bazen bunu hissedincede sinirsel yutkunamadığım çok oluyo bende koku yok ama sadece arada bi akinti oluyo doktor ilaç vermedi bi çok hamile de oluyomus doğumdan sonra geciyomus dedi doktorum, senin ki enfeksiyon tarzı olabilirmi kokulu diyosun çünkü

Evt geniz akıntısı normal karşılanıyormuş. Ama koku yüzünden bende enfeksiyondan şüphelendim uff olmazsa yarın sağlık ocağına gidip bir sorayım. Dediğin gibi yutkunamıcak gibi oluyorum. Düşünce gücümüzle yutkunamıyoruz aferin bize :)) sen nasıl oldun bu arada?

mrhb arkadaşlar normal doğumda bayılılrmıyım korkusu yaşıyorum son bir ayım kaldı panik atak yaşayıp normal doğum yapan varmı aranızda

cnm bol hurma ye. pilates topu edin üzerinde hafif hareketler yap. yani ileri geri gidip gelebilirsin. bir de sanırım ahududu yaprağı çayı öneriliyordu. ama bunu net hatırlamıyorum. araştır bakalım. ha bir de afedersin ama göğüs ucunu uyarabilirsin elle. bunlar doğumu başlatmaya yardımcı

mrhb arkadaşlar normal doğumda bayılılrmıyım korkusu yaşıyorum son bir ayım kaldı panik atak yaşayıp normal doğum yapan varmı aranızda

bayılacağını sanmam. bence kafanı bunlara yorma. doğumun ne kadar güzel geçeceğini mis kokulu bir yavruya sahip olacağını falan düşün. doktorlar bunlar için var yanımızda. Allah korusun önemli bir şey olsa hemen müdahale ederler zaten

Bende bayilicam nefes alamicam birden tam bebek için ıkın dediğinde ben atak yaşayıp nefes alamayip bayilicam diyorum dur benim artık sayılı kaldı yapınca yazıcam Allahın izniyle benimde normal doğum bak yaşadığım korkular tavan yapmış size ayrıntılı yazıcam inşallah sağ salim dogurayim

y4zy4qmurum Aynen psikolojik yutkunamadığım çok oluyo bizim bu çalışan beyinlerimiz dünyada kimsede yok ki zaten sende mutlaka göster sinüzit ilerleyince koku olurmuş diyolar bu arada ben hâlâ ayniyim ya kendi kendime sancı nasıl başlar diye internetlerdeyim sırf suni sancı derdinden korkusundan gelen sancım da beni yoklayip gidiyor nişan da geldi banamisin demiyor rahim ağzım

Allah razı olsun canım hurma yiyorum pilates topu yok evimde ya göğüs ucunu hiç bilmiyodum deniycem bunlar sancımi yapıyo benim 3 cm açılma vardı en son ama sancım düzenli olmadigindan doktor en son artık suni sancı ya basvurucaz dedi ya

doktorum erkek dedi, başka bi dr kıza benziyor dedi cnm geçen hafta hissetmiştim bu ara hiç hissetmiyorum

Cnm sabir et az kaldi bitecek bend migdemde öluom ben agrisi cok 11 haftalikiz sukur tr deyim özel le gittik simdilik sorun yokmus sukur

Cnm sabir et az kaldi bitecek bend migdemde öluom ben agrisi cok 11 haftalikiz sukur tr deyim özel le gittik simdilik sorun yokmus sukur
Çok şükür gözün aydin inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin miden normal ya ben 5 ay olana kadar çektim hâlâ ara ara çekiyorum sıkıntı etme sende

Çok şükür gözün aydin inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin miden normal ya ben 5 ay olana kadar çektim hâlâ ara ara çekiyorum sıkıntı etme sende
Ins kan cikacak iste ikili tarama icin dua edin iyi olsun sende evdemi veklion daha ya zamani var bence

Ins kan cikacak iste ikili tarama icin dua edin iyi olsun sende evdemi veklion daha ya zamani var bence
Inşallah ondanda kötü sonuç çıkmaz beni düşün ben hicbirini yapmadım Allaha emanet bebek nasıl doğucak sağlıklı mi bilmiyorum Rabbim hepimize sağlıklı bebekler doğumlar versin, buarada evde bekliyorum valla bebek artık ne zaman gelmek isterse dilerim suni sancı ya gerek kalmadan gelir diye bekliyorum

Ins vermezler cnm sen epedural igne yaptirmiyacanmi ben istiom
Evet tabiki Allaha emanetiz hepimiz cnm bebekler saglikli olcak Rabbim buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…