Hayir cnmSen ilaç kullanıyor muydun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir cnmSen ilaç kullanıyor muydun.
CanıSelâmün aleyküm kizlar biliyosunuz bende anksiyete panik.atak hastasıyım hamile kalmadan önce ilaç kullanıyodum ve hamile kalınca doktorum hemen ilacı kesti çok zorlandim hemde artık şiddetli bi dönemden geçtim ilac kullanmadım hamilelik boyunca hamileliğimde zaten hep burdaydim ilacsiz geçirme için çabaladim baya Rabbime binlercekez şükürler olsun 27.09.2017 çarşamba sabahi doğum yaptım ikinci doğumum ve normal doğum yaptım doğum için gittiğimde sezeryan yapın dicek kadar gözümü karartmistim size anlatsam belki o kadarmi dersiniz yani doktor beni muane edicekken kalp carpintim yutkunamama sancı korku nefes darlığı bayilicak gibiydim doktor baktı ve 4cm açılma artık kanama ve doğum başlamış dedi ben zaten o an gözlerimden yaşlar başladı korkum iki katına çıktı gece saat 1.30 hastane bomboş ben ve eşim Dışarı si fırtına Şimşek yağmur hem dua ediyorum hemde doğumdan sağ cikamicam diyodum beni nst bağladılar artık sancilarim da vardı iyice beni nefes aldirtmiyodu sakinleştirici yapilmazmi dedim nöbetçi doktora dedim ben panik atak anksiyete hastasıyım dedi bebeğe o an zarar verdiği için sakinleştirici yapmıyoruz dedi ben iyice gittim sonra beni odama çıkardılar saat 3 geliyodu hemen üstümü çıkardı hemsireler doğuma gider gibi hazirladilar lavma bile hemen yaptılar dediler ki doğum heran çabuk ilerleyebilir ben hemen doktorumu arattirdim onlar konuştular ebeler ile doktorum suni sancı takilmasin kendi sancisiyla açılsın demiş ebe yine baktı 5 cm olmustu tabi benim.sancilar dahada siddetlenmisti eşime dedim lütfen sezeryan olayım bak.nefes alamiyorum bayılcak gibiyim ve gerçekten iyi değildim eşim kızdı dediki bu kadar sancı ile sona geldin bebekde sende neden sağlığını tehlikeyeaticaksin korkma vs.deyip beni rahatlatmaya çalıştı tabi bu arada doğuma geldiğimi kaynanamdan başka kimseye demedik kaynanam oğlumun yanında evdeydi tabi onlarda hala donucez diye bekliyorlar bende sancı çekiyorum yatağımda nst bağlı her sancı geldiğinde daha da nefesim korkum artti başım tansiyonum yerlerde korkum hadsafhada hem dua ediyorum hemde yatakta korkuylayim ebeler gelip gidiyo sabah saat 8 de artık iyice dayanamicak durumdaydim doktorum geldi baktı açılma 7 cm dedi bebeğin kafası kanala inmemisti dediki ebelere su yolunu açın kafa için uç tane ebe geldi ikisi yukarıdan gobegime biri alttan elini rahime koyun suyumu patlattı bebeğin kafası artık kanala yerleşmişti saat 9 olmuştu ebeler giderken ıkınma hissi gelir gelmez butona basın dedi o an onlar çıktı benim artık 10 sn nefes alicak ne takatim ne halim vardı artık sancilar durmuyodu saniye farksız hemen hemsireler geldi beni sandalyeye oturttular dogumhaneye girdik çatala oturdum dedimki ben ikinamicam bayilicam çünkü gözüm karariyodu korkma dediler koldan serum ile bişey enjekte etti doktor geldi sağolsun doktorum ve ebelerden Allah binlercekez razı olsun beni öyle rahatlattilarki doktorum hemen aslicim ikin dedi bebeğin kafası geldi bi kez ikindim sonra doktorum nefes al ikinci kez iki dedi ben resmen nefes bile almadım biran önce bebeğin kafası çıksın o ağrı sancı geçsin istedim ikinci ikinmada bebek çıktı doktorum o an zaten espiri bile yaptı bak panik atak diye birşey yokmus harikaydın dedi bebeği yanıma koydu hemşire birden ağladım tabi o an dedim doktora ben gerçekten dogurdummu evet dedi hemde çok güzel sakindin kendini boşuna bunca ay korkutmussun bak nefes aliyo sun dedi orda anladım kızlar gerçekten çatala oturana kadarda kalkmicagimi düşünüyodum nefes almayip bayilicam bebeğin kafası oksijensiz kalicak haznede diyodum ama Allah doğum anında öyle bir güç veriyoki sadece doğurup bebeği görmek istiyosun ben hep dua ettim 12 saat boyunca catal da doğum esnasında bile dua ettim hiç deli gibi çığlıklar atmadim hep Allah dedim Allahima dua ettim Rabbim de yalnız bırakmadı zorluydu ama gerçekten o kadar korktuğumuzla kalıyoruz bunu anladım ve lütfen kimse bu hastalık yüzünden bebek aşkından vazgeçmesin kendinizi hamilelik de ilaca odaklamayin vallahi hamilelikte neler çektim neler ilaç icmek için eşimle bile ne tartışmalar yaşadım eve giremedim aylarca kusma korku panik anksiyete iç sıkıntı ve yanında saçma sapan kaygı düşünce hepsini yaşadım ama şimdi bebeğim yanımda iyiki Rabbim nasip etmiş dedim korkmayın demicem korkun bende çok korktum ama bakın çok şükür Rabbime epiduralsiz yaptım ve şimdi hala devam ediyor panik atak anksiyete korku geçmedi 5.günüm bugün yine sorunlarım devam ediyo ama tek fark bebeğim doğdu şimdilik onunla ilgileniyorum agrilarim sancilarim var tabi doğal olarak bakalım kızlar Allah hepimize yardım etsin Allah hepinizi bir avaz da kurtarsin sağ salim kavuşun bebeklerinize ve unutmayın gerçekten benim kadar kaygı yaşayan yoktu o an Rabbime sığınıp su gibi geçiyor yeterki Allaha sığının ve inşallah hepiniz çok iyi ebe ve doktorlara denk gelirsiniz doktorunuzu iyi seçin ben dedim saat kaç olursa olsun parası umrumda değil kendi doktorumu istiyorum dedim çünkü doktorum beni çok rahatlatti ebeler zaten şeker gibiydi Allahım hepsinin gönlüne göre versin sizde inşallah benim doktorum ve ebelerim gib insanlara denk gelirsiniz hepinize ismen değil ama kalben dua ettim Rabbim inşallah ettiğim tüm duaları kabul eder hepimize şifa versin kızlar iyi kötü her anımı burdan paylaştım yine aranızdayım bakın:)( birde benim için çok özel arkadaşım var onunda çok desteği vardı çok dertlestik onunla her saniye iyi kötü halada birlikteyiz benim yol arkadaşım aynı gün doğum yapicaktik benim ufaklık beklemedi @serra1982 artık sıra sende yol arkadaşım benimsonra sırasıyla hepiniz burda en güzel anlarinizi yazicaksiniz inanıyorum ben hepiniz çokk güzel doğumlar yasicaksiniz
Çok büyük büyük geçmiş olsun çok sevindim ben siteye giremiyorum şimdi gidebildim ama yazını dışarıdan okudum ve gerçekten tebrik ederim darısı başımıza bize dua et bol bol s bir kaç güne doğacak inşallah benim bebeğinde okadar duygulandım yazınız ı okuyuncaSelâmün aleyküm kizlar biliyosunuz bende anksiyete panik.atak hastasıyım hamile kalmadan önce ilaç kullanıyodum ve hamile kalınca doktorum hemen ilacı kesti çok zorlandim hemde artık şiddetli bi dönemden geçtim ilac kullanmadım hamilelik boyunca hamileliğimde zaten hep burdaydim ilacsiz geçirme için çabaladim baya Rabbime binlercekez şükürler olsun 27.09.2017 çarşamba sabahi doğum yaptım ikinci doğumum ve normal doğum yaptım doğum için gittiğimde sezeryan yapın dicek kadar gözümü karartmistim size anlatsam belki o kadarmi dersiniz yani doktor beni muane edicekken kalp carpintim yutkunamama sancı korku nefes darlığı bayilicak gibiydim doktor baktı ve 4cm açılma artık kanama ve doğum başlamış dedi ben zaten o an gözlerimden yaşlar başladı korkum iki katına çıktı gece saat 1.30 hastane bomboş ben ve eşim Dışarı si fırtına Şimşek yağmur hem dua ediyorum hemde doğumdan sağ cikamicam diyodum beni nst bağladılar artık sancilarim da vardı iyice beni nefes aldirtmiyodu sakinleştirici yapilmazmi dedim nöbetçi doktora dedim ben panik atak anksiyete hastasıyım dedi bebeğe o an zarar verdiği için sakinleştirici yapmıyoruz dedi ben iyice gittim sonra beni odama çıkardılar saat 3 geliyodu hemen üstümü çıkardı hemsireler doğuma gider gibi hazirladilar lavma bile hemen yaptılar dediler ki doğum heran çabuk ilerleyebilir ben hemen doktorumu arattirdim onlar konuştular ebeler ile doktorum suni sancı takilmasin kendi sancisiyla açılsın demiş ebe yine baktı 5 cm olmustu tabi benim.sancilar dahada siddetlenmisti eşime dedim lütfen sezeryan olayım bak.nefes alamiyorum bayılcak gibiyim ve gerçekten iyi değildim eşim kızdı dediki bu kadar sancı ile sona geldin bebekde sende neden sağlığını tehlikeyeaticaksin korkma vs.deyip beni rahatlatmaya çalıştı tabi bu arada doğuma geldiğimi kaynanamdan başka kimseye demedik kaynanam oğlumun yanında evdeydi tabi onlarda hala donucez diye bekliyorlar bende sancı çekiyorum yatağımda nst bağlı her sancı geldiğinde daha da nefesim korkum artti başım tansiyonum yerlerde korkum hadsafhada hem dua ediyorum hemde yatakta korkuylayim ebeler gelip gidiyo sabah saat 8 de artık iyice dayanamicak durumdaydim doktorum geldi baktı açılma 7 cm dedi bebeğin kafası kanala inmemisti dediki ebelere su yolunu açın kafa için uç tane ebe geldi ikisi yukarıdan gobegime biri alttan elini rahime koyun suyumu patlattı bebeğin kafası artık kanala yerleşmişti saat 9 olmuştu ebeler giderken ıkınma hissi gelir gelmez butona basın dedi o an onlar çıktı benim artık 10 sn nefes alicak ne takatim ne halim vardı artık sancilar durmuyodu saniye farksız hemen hemsireler geldi beni sandalyeye oturttular dogumhaneye girdik çatala oturdum dedimki ben ikinamicam bayilicam çünkü gözüm karariyodu korkma dediler koldan serum ile bişey enjekte etti doktor geldi sağolsun doktorum ve ebelerden Allah binlercekez razı olsun beni öyle rahatlattilarki doktorum hemen aslicim ikin dedi bebeğin kafası geldi bi kez ikindim sonra doktorum nefes al ikinci kez iki dedi ben resmen nefes bile almadım biran önce bebeğin kafası çıksın o ağrı sancı geçsin istedim ikinci ikinmada bebek çıktı doktorum o an zaten espiri bile yaptı bak panik atak diye birşey yokmus harikaydın dedi bebeği yanıma koydu hemşire birden ağladım tabi o an dedim doktora ben gerçekten dogurdummu evet dedi hemde çok güzel sakindin kendini boşuna bunca ay korkutmussun bak nefes aliyo sun dedi orda anladım kızlar gerçekten çatala oturana kadarda kalkmicagimi düşünüyodum nefes almayip bayilicam bebeğin kafası oksijensiz kalicak haznede diyodum ama Allah doğum anında öyle bir güç veriyoki sadece doğurup bebeği görmek istiyosun ben hep dua ettim 12 saat boyunca catal da doğum esnasında bile dua ettim hiç deli gibi çığlıklar atmadim hep Allah dedim Allahima dua ettim Rabbim de yalnız bırakmadı zorluydu ama gerçekten o kadar korktuğumuzla kalıyoruz bunu anladım ve lütfen kimse bu hastalık yüzünden bebek aşkından vazgeçmesin kendinizi hamilelik de ilaca odaklamayin vallahi hamilelikte neler çektim neler ilaç icmek için eşimle bile ne tartışmalar yaşadım eve giremedim aylarca kusma korku panik anksiyete iç sıkıntı ve yanında saçma sapan kaygı düşünce hepsini yaşadım ama şimdi bebeğim yanımda iyiki Rabbim nasip etmiş dedim korkmayın demicem korkun bende çok korktum ama bakın çok şükür Rabbime epiduralsiz yaptım ve şimdi hala devam ediyor panik atak anksiyete korku geçmedi 5.günüm bugün yine sorunlarım devam ediyo ama tek fark bebeğim doğdu şimdilik onunla ilgileniyorum agrilarim sancilarim var tabi doğal olarak bakalım kızlar Allah hepimize yardım etsin Allah hepinizi bir avaz da kurtarsin sağ salim kavuşun bebeklerinize ve unutmayın gerçekten benim kadar kaygı yaşayan yoktu o an Rabbime sığınıp su gibi geçiyor yeterki Allaha sığının ve inşallah hepiniz çok iyi ebe ve doktorlara denk gelirsiniz doktorunuzu iyi seçin ben dedim saat kaç olursa olsun parası umrumda değil kendi doktorumu istiyorum dedim çünkü doktorum beni çok rahatlatti ebeler zaten şeker gibiydi Allahım hepsinin gönlüne göre versin sizde inşallah benim doktorum ve ebelerim gib insanlara denk gelirsiniz hepinize ismen değil ama kalben dua ettim Rabbim inşallah ettiğim tüm duaları kabul eder hepimize şifa versin kızlar iyi kötü her anımı burdan paylaştım yine aranızdayım bakın:)( birde benim için çok özel arkadaşım var onunda çok desteği vardı çok dertlestik onunla her saniye iyi kötü halada birlikteyiz benim yol arkadaşım aynı gün doğum yapicaktik benim ufaklık beklemedi @serra1982 artık sıra sende yol arkadaşım benimsonra sırasıyla hepiniz burda en güzel anlarinizi yazicaksiniz inanıyorum ben hepiniz çokk güzel doğumlar yasicaksiniz
Sende basaracan cnm ben nasil yapacam onu dusunuom cok morelim bozuluoSlm arkadaşlar uzun zamandır a
Canı
Çok büyük büyük geçmiş olsun çok sevindim ben siteye giremiyorum şimdi gidebildim ama yazını dışarıdan okudum ve gerçekten tebrik ederim darısı başımıza bize dua et bol bol s bir kaç güne doğacak inşallah benim bebeğinde okadar duygulandım yazınız ı okuyunca
A.selam, Hoşgeldin canım. Sende sonuna geldin ne güzel, Allah sağ salim kolayca sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah. 2017 ekim topiğine bakıyorum bende, herkes doğuma gidiyor tek tek.. o zamanları düşünüyorum bir heyecan kaplıyor içimi, kaygılarıma yenilmesem bir de.. Omas kurtuldu, Serra cuma günü gidiyor Allahın izniyle, şimdide senin birkaç günün kalmış Allahın izniyle. Zamanı geldiğinde herşey olacağına varıyor :) Hepiniz dualarımdasınız Allah yardımcımız olsun bir avazda kurtarsın inşallahSlm arkadaşlar nasılsınız hepinizi ayrı ayrı selamlıyorum bende son ayına girdik ve bekliyoruz bana dua edin çok heyecanlıyım
Moralini hiiç bozma çünkü ilk doğumun ve inşallah kolay olur. Deneyimli olmak insanı geriyor çünkü kaygı yaratacak birçok sebep bulabiliyor insan. D domestikus hep derdi ilk hamileliğimde. Ne yaşayacağını bilmiyosun sakin ol diye. Çok çook doğru inan.Sende basaracan cnm ben nasil yapacam onu dusunuom cok morelim bozuluo
Ins cnm ya herkes yapio burdada doguran oldu ilk dogum falan heosi iyi gezio simdi bizde yapariz ya kiminin sor dogun olmus ama sorsan yine yaparim diorlar ins ya ins sana birsey diyecem sen ikili tarama yaptirdinmjMoralini hiiç bozma çünkü ilk doğumun ve inşallah kolay olur. Deneyimli olmak insanı geriyor çünkü kaygı yaratacak birçok sebep bulabiliyor insan. D domestikus hep derdi ilk hamileliğimde. Ne yaşayacağını bilmiyosun sakin ol diye. Çok çook doğru inan.
Allah razı olsun çok sağol benimde bugün 12 gün oldu:) Rabbim senide bir avaz da bir sancı da kurtarsin inşallah hatta hamilelere hep şunu diyorum benim doğum anı gibi bir doğum nasip etsin ve öyle doktor ve hemsireler ile karşılaştırsın girmeniz ile çıkmanız bir olsun inşallah benim çok zorlu geçti dogum anina kadar ama o çatala oturduğum an bitti bir baktım bebek yanımda inşallah seninde senin gibi hamilelerinde bu kadar rahat olur canım sende dua et bize sağ salim bebeğine kavuştursun RabbimSlm arkadaşlar uzun zamandır a
Canı
Çok büyük büyük geçmiş olsun çok sevindim ben siteye giremiyorum şimdi gidebildim ama yazını dışarıdan okudum ve gerçekten tebrik ederim darısı başımıza bize dua et bol bol s bir kaç güne doğacak inşallah benim bebeğinde okadar duygulandım yazınız ı okuyunca
O catala oturmadanki sanci nasildi dayanilcak gubumiydi cnmAllah razı olsun çok sağol benimde bugün 12 gün oldu:) Rabbim senide bir avaz da bir sancı da kurtarsin inşallah hatta hamilelere hep şunu diyorum benim doğum anı gibi bir doğum nasip etsin ve öyle doktor ve hemsireler ile karşılaştırsın girmeniz ile çıkmanız bir olsun inşallah benim çok zorlu geçti dogum anina kadar ama o çatala oturduğum an bitti bir baktım bebek yanımda inşallah seninde senin gibi hamilelerinde bu kadar rahat olur canım sende dua et bize sağ salim bebeğine kavuştursun Rabbim
Rabbim yardım ediyo ya inan bana dünyada tarifi yok o sancı nin ama kurban oldugum Allah öyle bi yardım ediyoki o sancı ya bile dayanıp biran önce bebeğini kucagina almak istiyosun sancı sence o kadar dayanilmicak gibi olsaydı emin ol kimse ne ikinci doğumu yapardı nede normal doğumu yapardı hep öyle düşün kendini sartlandirma dayanamam sancı ya deme kendi sancın ile doğum yapmak nasip olsun inşallah hiç korkma ilk doğum kadar rahatı yok ikincide insan daha çok korkuyo emin olO catala oturmadanki sanci nasildi dayanilcak gubumiydi cnm
Sen bidaha istermiydin peki ucuncuye yani tabi evlat gibisi yok dayanalmiyacak oldugu an herhalde mudahale ederler ya simdi neler varRabbim yardım ediyo ya inan bana dünyada tarifi yok o sancı nin ama kurban oldugum Allah öyle bi yardım ediyoki o sancı ya bile dayanıp biran önce bebeğini kucagina almak istiyosun sancı sence o kadar dayanilmicak gibi olsaydı emin ol kimse ne ikinci doğumu yapardı nede normal doğumu yapardı hep öyle düşün kendini sartlandirma dayanamam sancı ya deme kendi sancın ile doğum yapmak nasip olsun inşallah hiç korkma ilk doğum kadar rahatı yok ikincide insan daha çok korkuyo emin ol
Ya ezan okunuyor suan Rabbim içimdeki niyeti biliyor yalan söylemicem Allahım iki evladimı bana bağışlasın benide iki evladima bağışlasın inşallah amin ve birdaha düşünmüyorum hamilelik yani inşallah Allahım kim varsa isteyen hepsine nasip etsin banada evlatlarimin acısını göstermesin büyük konuşmak haşa yani düşünmüyorum sebebi Rabbim niyetimi biliyo ya çok zorlaniyorum ben hu hastalık ile çok yiprandim ikinci hamileliğimde o yüzden isteyen herkese nasip etsin insallah:)Sen bidaha istermiydin peki ucuncuye yani tabi evlat gibisi yok dayanalmiyacak oldugu an herhalde mudahale ederler ya simdi neler var
Ben kalabaligi sevion ama iste hayat bu aci var hastalik var o yuzden iki tane ins duan cok guzel amin benide bu bir evladimi alayom kucagina ins bana bagislasin ins Rabbim ins bizlerde atlatiriz su dogum anini ins bu jastalikla suan bile kafayi yiyom yapan nasil yapior yaaYa ezan okunuyor suan Rabbim içimdeki niyeti biliyor yalan söylemicem Allahım iki evladimı bana bağışlasın benide iki evladima bağışlasın inşallah amin ve birdaha düşünmüyorum hamilelik yani inşallah Allahım kim varsa isteyen hepsine nasip etsin banada evlatlarimin acısını göstermesin büyük konuşmak haşa yani düşünmüyorum sebebi Rabbim niyetimi biliyo ya çok zorlaniyorum ben hu hastalık ile çok yiprandim ikinci hamileliğimde o yüzden isteyen herkese nasip etsin insallah:)
Sağ salim kucağına almayi nasip etsin Rabbim sıkıntı etme bende 36hafta mi öyle geçirdim ama o doğum kapısına gir Allah öyle bi güç kuvvet veriyoki o yüzden için rahat olsun Rabbim o kapıda kimseyi darda koymadi çok şükür inşallah sizleride koymaz hep öyle düşünBen kalabaligi sevion ama iste hayat bu aci var hastalik var o yuzden iki tane ins duan cok guzel amin benide bu bir evladimi alayom kucagina ins bana bagislasin ins Rabbim ins bizlerde atlatiriz su dogum anini ins bu jastalikla suan bile kafayi yiyom yapan nasil yapior yaa
Aynen yapamassak Rabbim.vermezdi böle seyi ve diorum eher vakit geldoyse heryerde herzaman olur hersey ve jastaliklar cekenler amaliyat olanlar var hayat bu yani aslinda dogun guzel sey hastalik degilki iste ama biz panik atak ya ondan korkuozSağ salim kucağına almayi nasip etsin Rabbim sıkıntı etme bende 36hafta mi öyle geçirdim ama o doğum kapısına gir Allah öyle bi güç kuvvet veriyoki o yüzden için rahat olsun Rabbim o kapıda kimseyi darda koymadi çok şükür inşallah sizleride koymaz hep öyle düşün
Benim ilki çok zor geçti dr yüzünden. Ama oğlumun da kardeşi olmasını çok istiyoduk. O da hep akrabalardan felan görüyo herkesin kardeşi var vs diyodu istiyodu. Allah da nasip etti şükür. Sağlıkla doğurup kucağımıza alıp huzurluca büyütmeyide nasip etsin Allah inşallah. Ben sadece ikili yaptırdım, aslında bu kez onuda yaptırmıcaktım ama bu karaciğerdeki cilbert sarılığı sebebiyle tahlil vermiştim taramada yapılmış oldu.Ins cnm ya herkes yapio burdada doguran oldu ilk dogum falan heosi iyi gezio simdi bizde yapariz ya kiminin sor dogun olmus ama sorsan yine yaparim diorlar ins ya ins sana birsey diyecem sen ikili tarama yaptirdinmj
Senin cjnsiyeti belli oldumu peki kac haftadayken sukur cnm ya Rabbim isteyene verdin diorumya hayat bu neolacagimiz belli degil vakit geldiyse heran yollarda ucaktaydik gecen yani ordada panik tuttu ama benim aci canim acidiig zaman da daha panikliyorum eger dayanamasaydik Rabbim.vermezdi diorum dua edilrum hdp vede Allahim en iyisini bilirOmas Oyy 12gün oldu mu ya maşallah size.. daha dün gün sayıyoduk ha geldi ha gelcek diye, şimdide zaman akıp gitmiş :) bende 20.haftaya giriyorum yarından sonra Allahın izniyle. Yarısı bitti resmen. Bu hafta tetanos aşısıda var, buradaki hemşirenin eli ağır kan alırken felan. İnşallah aşıda öyle olmaz :)
Kesimlikle öyle. Cinsiyetimiz kızmış :) ilk 14.haftada büyük ihtimal kız dedi dr. 16.da kesinleşti. Bu hafta içi 20.haftada oluyorum detaylı usg.miz var. Senin ne zaman bir sonraki kontrolün? Ne gibi sıkıntıların var bu haftada?Senin cjnsiyeti belli oldumu peki kac haftadayken sukur cnm ya Rabbim isteyene verdin diorumya hayat bu neolacagimiz belli degil vakit geldiyse heran yollarda ucaktaydik gecen yani ordada panik tuttu ama benim aci canim acidiig zaman da daha panikliyorum eger dayanamasaydik Rabbim.vermezdi diorum dua edilrum hdp vede Allahim en iyisini bilir
Yarin bakalim 13 oluoz ins bakacak bakalim neler beklio bizi o dedigin seyde ne belli oluor tr de baktirdim ben benim.kanim aldiar 3 sise iste annede sorun xok dedi bebeye öldurecek sey yok dedi doktoruda sor adim heycandan ne olabilirkiKesimlikle öyle. Cinsiyetimiz kızmış :) ilk 14.haftada büyük ihtimal kız dedi dr. 16.da kesinleşti. Bu hafta içi 20.haftada oluyorum detaylı usg.miz var. Senin ne zaman bir sonraki kontrolün? Ne gibi sıkıntıların var bu haftada?