Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hayırlısı buymuş demekki canım, ikiside sağlıklı ya önemli olan o.
Mecbur kalındıktan sonra kaçarı yok canım, anneler iyi olmadıkça bebeklere nasıl baksın ki.. aminn Allahım korusun gözetsin sağlık versin inşallah

Y4zy4qmurum gebelik takvimini nasıl ekledin acaba ben yapamadım
Canım muhtemel doğum tarihini biliyo musun?
Mesela bnm mart 5. Benin takvimimin altında hamilelik günlüğünü eklemek için tıklayın yazıyo, ona tıkla linkleri var o sayfada. Oraya doğum tarihini aralarına - koyarak yaz.
İkimci yöntem de, sayfanın sağ üstünde nickin yazıyor ya oraya tıklayıp kişisel bilgilere giriyosun. Hamilelik takvimi yazan kutuya tarihi yazıp kaydediyosun.

Hani bazilari aciyor dio cogu acimio dio evet yan etkisleri beni korkutuo ama bel sorun yoksa vuruorlarmis zaten yani kontrol ediyorlar öle bilinciz tabikide iyi degil simdi nasil yapacan evet bak ilkinde cokkk korkunca olsaydi bidaha yapmazlardi birdakilerde herkes yani

Saolun kizlar ins sorun cikmaz bekliom randavu iste sizde bi rahatlamak icin gösterin derim

merhaba arkadaşlar hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun aynı anda sıkıntıları olanlara geçmiş olsun.birkac gündür ortalardaki sayfaları tek tek okudum en sonunda dayanamadım sona gelmeden yazmaya karar verdim ortadan okumaya başlamam ise baslarda benim de olmam be öğünleri hatırlamamak istemem zaten ozamanlar tek tek defalarca okuyodum evet 3 bucuk sene önce tuo bebekle hamile kalıp çok zor zamnlar geçirmişti allah razı olsun buradaki arkadaşlar hep destek oluyodu tam ulaşıma izin verildi kullanali 3 hafta olmuştuk tam isde geciyo rahatlıyorum derken 17.haftada bebeğimi kaybettim.buradan arkadaşlara duyurduktan sonra birdaha hiç girmedim.temmuz ayında tekrar bi denemem oldu negatif ondada işçimi kestirim icin çok zor günler yaşadım tekrar başladım ve 3 hafta oldu başlayalı şimdi 3 yu deniycz ama ben kesinlikle ilacımı bırakmamaya karar verdim insallah hayırlısı olur tek merak ettiğin tüp ilaçlarıyla antidepresanlar birlikde alınınca bi yan etkisi olurmu varmi bu şekilde hiç bırakmadan tüp yapan hepinize geçmiş olsun arkadaslar

Daha randavu gelemdiki ya beklion.ins sendede bendede cikmaz ven korkuom.dogumu dayanamaz diye
Ben hamileyken gittim 4 buçuk 5 aylık falandim çok şükür bişey cikmadi şimdi yarında gostericem ona göre bari herseyin sebebi panik atak deyip psikiytre gidicem korkma inşallah bişey yoktur dayanır kız Allahın izniyle ya öyle kötü sancı değil ya

Nasil baktilar cnm ekg mi yaptilar peki bana öle yaoacaklar

Cnm ama cogu korkuo benim ev dontorum kadin oda ikinciye doguruken doktor dusunun korkmus vede epedural yaptirmis dusun doktor

Geçmiş olsun arkadaşım, Allah gönlünce versin inşallah. İlaç konusunda benim bilgim yok ama tecrübesi olan arkadaşlar vardır sanırım.
Arkadaslar hastane cikisi alan var mi
Ben daha hiçbişey almadım. Zaten pek bi ihtiyacımız yok şükür. Ufak tefek olanlarıda Allahın izniyle ilerki zamanlarda hallederiz. Sen alışveriş yaptın mı hiç?

Ne hastane cikisi cnm
Sen yaptinmi alisveris artik
Sen kac ayliksin simdi dogumun nezaman cnm

Gidip gelip buraya giriyorum sanki hâlâ hamileymisim gibi
Gel ya, moral oluyo
Çarpıntı için mi yoksa başka şikayetin mi var kuzum.. haber ver mutlaka.. korkmasam çoktan gitmiştim bende ama daha adını anarken fena oluyorum ya çarpıntı vs için olsa şimdiye çoktan gitmiştim ama bu kez şu teklememi titrememi herneyse onun için gitmek istiyorum ama düşündükçe bile tuhaf oluyorum. Çocuk gibi oturup ağlıcam nerdeyse ya

Cnm ama erkenden bulmak gitmek iyi ya yada dogumda dayanamassa kalbin ondan korkmuonmu ondan git derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…