Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ilaca bagimli olmamali ya mutlaka bi caresi olmali
Çaresi varmı bilmiyorum geçen forumlarda gezerken kadın yazmis 20 yıldır ilaç kullaniyorum biri yazmış 25 yıldır düşün 45 50 yaşlarında bile hala kullanan var ben huzurlu olmak istiyorum ya mutlu takıntısı olmayan herkes gibi ama nerdeeee

Illaki vardirda bize denk gelmemstir daha oyle umut ediyorum

Cunku ilaclarda cok olmasada agirlik yapiyor ve illaki birseyleri bozuyodur arkadaslar. Itiraf edelim mi bazi seylleri ibadetlerimiz ne durumda

Hangilerini araştırıyosun ki kuzum?
Hap iğne ve Implanon ve 3 de baya yan etkili yöntemler bir tek mirena spiral yan etkisi yok sanırım onu taktiricam doktor verdi kağıdı elime araştır hangisi uyarsa diye hepsinin yan etkisi sinir anksiyete

Cunku ilaclarda cok olmasada agirlik yapiyor ve illaki birseyleri bozuyodur arkadaslar. Itiraf edelim mi bazi seylleri ibadetlerimiz ne durumda
Neyi bozuyor biliyomusun iç organlarda bozduğu şeyler mutlaka vardır ama kullanmayip vücuda verilen zarar daha çok bence kalp doktorum aynen dediği şey sıkıntı stres takıntı yapan insanlar daha cabuk kalbi yorar yıpratir bence kullanmayip hem huzursuz olup vücudu tuketmekmi kullanıp mutlu huzurlu olup vücudu tuketmekmi her türlü zarar veriyoruz bedene bari huzurlu mutlu olup verelimbu arada şükürler olsun ben elimden geldiğince yapıyorum ben bu hastalığın vesvese olduğuna inanıyorum ama beyinde salgılanan hormonların çalışmadigina inananlardanim

Düşünce ile alakali beyin yönlendiriyor kalp bu sefer daha hizli atmaya basliyor panikatak için kullanıyorum ben kalp atışı içtiğiniz vitaminlerle de oluyor hamileyken bn mesela sabah decaviti alıyordum ya da yemek yedikten sonra kan hızlı devir daim olduğu için kalp çok hızlı atmaya başlıyor hamilelerin normale nazaran kalbi hızlı atar ee panikatak da olunca güm güm güm

Kizlar kaçta yatiyorsunuz ben kötü rüyalar görüyorum uyumaya korkuyorum sabaha kadar dönüp duruyorum

Ah kalp olsa iyi her yerimizi yoruyor bu hastalık mideyi de

Aynen kimseye anlatamiyorsun bi Rabbime bir de anneme söylüyorum annem de beni düşünmekten kötü oluyor artık ona da söyleyemiyorum kadınlar kulübü burası çok iyi geliyor kime ne anlatcaksin ki birgün dinler iki gün ama birbirimizin halinden anlıyoruz ayy benim hamilelik bitti ben gene burda duruyorum ama

Ne kadar süre ilaç kullandınız biraz rahatlama olmasi için ?

Evet ibadetleri etkiliyor mesela ben camiye giriyorum cemaatle kılmaya korkuyorum ya bagirirsam kendimi kaybedersem korkusu genelde namazlarda çok oluyor benim panikatak nedendir bilmem pis şeytan nolacak ne yapıyorsa panikatak getirtiyor

Bende senin gibi dogurdum hala burdayım

Bizim bir arkadaşımıza Dr u beyinde bir hormon var salgılanmadigi için ilaç kullanmak zorundasın ilaç tamamlıyor demiş ömür boyu kullanabilirsin demiş

Yaa kizlar bi kurtulan olmali cok arastiriyorum ben bir ara tl yukleyip su ofelya thomasn panik atak cdsini indircem oda bi care dinlicem
İlk hamileliğimde buraya geldiğimde ofelyanın terapilerine gidenler vardı. İki arkadaş kalmış aklımda fayda görememişti. Moral bozmak için değil de tl yüklicem indircem felan dedin, emek harcayacaksın, deneme amaçlı tabiki dene ama o da kimine etki ediyo kimine etmiyo onuda söylemeden geçemedim.
Hap iğne ve Implanon ve 3 de baya yan etkili yöntemler bir tek mirena spiral yan etkisi yok sanırım onu taktiricam doktor verdi kağıdı elime araştır hangisi uyarsa diye hepsinin yan etkisi sinir anksiyete
Aklın yolu bir sanırım. Bende direk spiral düşünmüştüm ilaçlardansa. Ama onunda tam koruyuculuğu yok biliyosun dimi?
Aynen işte, çarpıntıya odaklanıyosun çarpıntı geliyo. Ben teklemeye taktım o geliyo. Ondan diye düşünüyorum yani. Gün içinde olacağını biliyorum mesela ve bi süre sonra kütt diye atıyoo gerisi geliyo. Şuan olmıcak gibi rahatım diyorum, olmuyo yada olsada etkilenmiyorum. İnşallah sorun çıkmaz yarın.
Kizlar kaçta yatiyorsunuz ben kötü rüyalar görüyorum uyumaya korkuyorum sabaha kadar dönüp duruyorum
İki hamileliğimde kabuslarla geçiyor benimde. Psikolojimin zayıflığıda etkiliyor tabi. Bi çözümü yok bildiğim kadarıyla

Niloyatospikk Olsun bize çok büyük destek oluyor burda oluşunuz. Sonuçta hamile olsakta olmasakta aynı anksiyeteyi paniği yaşıyoruz. Hamileliğin etkisi var tabi ama önemli olan hamiş olsakta olmasakta birbirimizi anlıyor olmamız. İnsan kendini yalnız hissederken, bqşka birinin benimde böyle oluyo korkma demesi o kadar iç rahatlatıcı ki.
Hepiniz iyi ki varsınız..

Çıkmaz Allahın izniyle ben öyle kaç kere gittim kalp Dr una düşünce ile alakali nasıl yapıyoruz bilmiyorum mesela bu aksam başım döncek gibi oluyor sanki dedim fenalaşcaktım kalktım kendimi dağıtmaya çalıştım Allahım bebegimi herkesinkini sağlıkla büyütmek nasip etsin size de kucağıniza sagsalim almak nasip etsin

Bende de ilginç bir durum vardı hamilelikte ilacı kestim yaşamadım sadece bikaç kez panikatak geldi daha sonra evden çıkmamaya başladım biraz daha rahat hissettim kendimi ama doğumu bi yaptım eve daha kapıdan girerken bi başladı ağlama yogun bir depresyon yaşadım Allahım düşmanıma vermesin 6 ay oldu ilacı da 2 aydır kullanıyorum daha hala tam duzelemedim

Aminnn aminn canım inşallah..
Aynen bizdekide büyük yetenek :)) düşünce gücüyle eşyaları oynatmak felan dururken biz kafayı oynatıyoruz, açık ve net :)) bende öyle fenalık hissi geldiğinde hemen kalkıyoeum bi su içiyorum, bazen içemediğim bile oluyo, balkona cıkıyorum, birini arıyorum hal hatır soruyorum felan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…