Çaresi varmı bilmiyorum geçen forumlarda gezerken kadın yazmis 20 yıldır ilaç kullaniyorum biri yazmış 25 yıldır düşün 45 50 yaşlarında bile hala kullanan var ben huzurlu olmak istiyorum ya mutlu takıntısı olmayan herkes gibi ama nerdeeeeIlaca bagimli olmamali ya mutlaka bi caresi olmali
Illaki vardirda bize denk gelmemstir daha oyle umut ediyorumÇaresi varmı bilmiyorum geçen forumlarda gezerken kadın yazmis 20 yıldır ilaç kullaniyorum biri yazmış 25 yıldır düşün 45 50 yaşlarında bile hala kullanan var ben huzurlu olmak istiyorum ya mutlu takıntısı olmayan herkes gibi ama nerdeeee
Cunku ilaclarda cok olmasada agirlik yapiyor ve illaki birseyleri bozuyodur arkadaslar. Itiraf edelim mi bazi seylleri ibadetlerimiz ne durumdaÇaresi varmı bilmiyorum geçen forumlarda gezerken kadın yazmis 20 yıldır ilaç kullaniyorum biri yazmış 25 yıldır düşün 45 50 yaşlarında bile hala kullanan var ben huzurlu olmak istiyorum ya mutlu takıntısı olmayan herkes gibi ama nerdeeee
Hap iğne ve Implanon ve 3 de baya yan etkili yöntemler bir tek mirena spiral yan etkisi yok sanırım onu taktiricam doktor verdi kağıdı elime araştır hangisi uyarsa diye hepsinin yan etkisi sinir anksiyeteHangilerini araştırıyosun ki kuzum?
Neyi bozuyor biliyomusun iç organlarda bozduğu şeyler mutlaka vardır ama kullanmayip vücuda verilen zarar daha çok bence kalp doktorum aynen dediği şey sıkıntı stres takıntı yapan insanlar daha cabuk kalbi yorar yıpratir bence kullanmayip hem huzursuz olup vücudu tuketmekmi kullanıp mutlu huzurlu olup vücudu tuketmekmi her türlü zarar veriyoruz bedene bari huzurlu mutlu olup verelimCunku ilaclarda cok olmasada agirlik yapiyor ve illaki birseyleri bozuyodur arkadaslar. Itiraf edelim mi bazi seylleri ibadetlerimiz ne durumda
Düşünce ile alakali beyin yönlendiriyor kalp bu sefer daha hizli atmaya basliyor panikatak için kullanıyorum ben kalp atışı içtiğiniz vitaminlerle de oluyor hamileyken bn mesela sabah decaviti alıyordum ya da yemek yedikten sonra kan hızlı devir daim olduğu için kalp çok hızlı atmaya başlıyor hamilelerin normale nazaran kalbi hızlı atar ee panikatak da olunca güm güm gümOyy tekleme içinmi ilaç kullanıyosun? Yoksa genel panik anksiyeteden dolayı mı. Hani çarpıntıyı takınca artıyor da hiç geçmiyor ya. Ben onu atlattım şimdi teklemeye taktım doğumda sıkıntı olur mu vs gibisinden düşünceler kemiriyor kafamı. Dün de baya taktım sonra sabaha kadar yatamadım. Yattıkça üst üste oluyor korkudan bayılcak hale geliyorum. Böyle üst üste olması normal minette bakıyorum kimse üst üste oşuyor vs demiyor. Bende otomatikmen bende sorun var moduna giriyorum. Tansiyonum düşüktür bnmde. İyice düşüyor
Ah kalp olsa iyi her yerimizi yoruyor bu hastalık mideyi deKizlaaarrr kardiyolijiye gittim hiçbişey çıkmadı maşallah çok şükür hersey iyi ve kalp doktorum açıkça bu hastalığın kalbi yorduğunu söyledi ve böyle olunca sonucu hiç iç açıcı değil dedi ve tedavini olmanı öneririm dedi bakalım ona göre Binyıl izlicem artik
Aynen kimseye anlatamiyorsun bi Rabbime bir de anneme söylüyorum annem de beni düşünmekten kötü oluyor artık ona da söyleyemiyorum kadınlar kulübü burası çok iyi geliyor kime ne anlatcaksin ki birgün dinler iki gün ama birbirimizin halinden anlıyoruz ayy benim hamilelik bitti ben gene burda duruyorum amaBak işte kimbilir daha neler neler vardır sende iz bırakan. Ama en azından şuan aileni özleyebiliyosun değil mi, bir sevgi var ortada.. bana kv geldiğinde annengil nasıllarmış gelcekler mi felan diyo korka korka usulca. Üzülüyorum onun öyle soruşuna. Bilmiyorum diyorum o anlıyo zaten. Onu bile etkiledi annemin bu anlamsız tavırları. Ben benden aldıklarını hiç saymıyorum bile...
aile çok önemli gerçekten, bende senin gibi aman aman olmasın istiyorum. Şükür ki başardım sayılır. Ama işte takıntılarıma bazen engel olamıyorum, yalnız şu var ki kendi içimde yaşıyorum. Başkalarına yansıtmamaya çalışarak.
Şuraya onca şey yazıyoruz, dışardan canım dediğimiz kaç kişi biliyor bu halimizi.. bu derece yakından...
Ne kadar süre ilaç kullandınız biraz rahatlama olmasi için ?Allah bu sıkıntıyı çekenlere acil şifalar versin bir zamanlar oldukça çektim bu hastalıktan biraz rahat olmak gerekiyor. Ve çok kötümser düşünmemek gerekiyor. Sıkıntı çeken tüm arkadaşlara şifalar diliyorum.
Evet ibadetleri etkiliyor mesela ben camiye giriyorum cemaatle kılmaya korkuyorum ya bagirirsam kendimi kaybedersem korkusu genelde namazlarda çok oluyor benim panikatak nedendir bilmem pis şeytan nolacak ne yapıyorsa panikatak getirtiyorCunku ilaclarda cok olmasada agirlik yapiyor ve illaki birseyleri bozuyodur arkadaslar. Itiraf edelim mi bazi seylleri ibadetlerimiz ne durumda
Bende senin gibi dogurdum hala burdayımAynen kimseye anlatamiyorsun bi Rabbime bir de anneme söylüyorum annem de beni düşünmekten kötü oluyor artık ona da söyleyemiyorum kadınlar kulübü burası çok iyi geliyor kime ne anlatcaksin ki birgün dinler iki gün ama birbirimizin halinden anlıyoruz ayy benim hamilelik bitti ben gene burda duruyorum ama
Bizim bir arkadaşımıza Dr u beyinde bir hormon var salgılanmadigi için ilaç kullanmak zorundasın ilaç tamamlıyor demiş ömür boyu kullanabilirsin demişÇaresi varmı bilmiyorum geçen forumlarda gezerken kadın yazmis 20 yıldır ilaç kullaniyorum biri yazmış 25 yıldır düşün 45 50 yaşlarında bile hala kullanan var ben huzurlu olmak istiyorum ya mutlu takıntısı olmayan herkes gibi ama nerdeeee
Aa Güle güle büyüt canım ben hamile iken pek yazan yoktu burdaBende senin gibi dogurdum hala burdayım
İlk hamileliğimde buraya geldiğimde ofelyanın terapilerine gidenler vardı. İki arkadaş kalmış aklımda fayda görememişti. Moral bozmak için değil de tl yüklicem indircem felan dedin, emek harcayacaksın, deneme amaçlı tabiki dene ama o da kimine etki ediyo kimine etmiyo onuda söylemeden geçemedim.Yaa kizlar bi kurtulan olmali cok arastiriyorum ben bir ara tl yukleyip su ofelya thomasn panik atak cdsini indircem oda bi care dinlicem
Aklın yolu bir sanırım. Bende direk spiral düşünmüştüm ilaçlardansa. Ama onunda tam koruyuculuğu yok biliyosun dimi?Hap iğne ve Implanon ve 3 de baya yan etkili yöntemler bir tek mirena spiral yan etkisi yok sanırım onu taktiricam doktor verdi kağıdı elime araştır hangisi uyarsa diye hepsinin yan etkisi sinir anksiyete
Aynen işte, çarpıntıya odaklanıyosun çarpıntı geliyo. Ben teklemeye taktım o geliyo. Ondan diye düşünüyorum yani. Gün içinde olacağını biliyorum mesela ve bi süre sonra kütt diye atıyoo gerisi geliyo. Şuan olmıcak gibi rahatım diyorum, olmuyo yada olsada etkilenmiyorum. İnşallah sorun çıkmaz yarın.Düşünce ile alakali beyin yönlendiriyor kalp bu sefer daha hizli atmaya basliyor panikatak için kullanıyorum ben kalp atışı içtiğiniz vitaminlerle de oluyor hamileyken bn mesela sabah decaviti alıyordum ya da yemek yedikten sonra kan hızlı devir daim olduğu için kalp çok hızlı atmaya başlıyor hamilelerin normale nazaran kalbi hızlı atar ee panikatak da olunca güm güm güm
İki hamileliğimde kabuslarla geçiyor benimde. Psikolojimin zayıflığıda etkiliyor tabi. Bi çözümü yok bildiğim kadarıylaKizlar kaçta yatiyorsunuz ben kötü rüyalar görüyorum uyumaya korkuyorum sabaha kadar dönüp duruyorum
Çıkmaz Allahın izniyle ben öyle kaç kere gittim kalp Dr una düşünce ile alakali nasıl yapıyoruz bilmiyorum mesela bu aksam başım döncek gibi oluyor sanki dedim fenalaşcaktım kalktım kendimi dağıtmaya çalıştım Allahım bebegimi herkesinkini sağlıkla büyütmek nasip etsin size de kucağıniza sagsalim almak nasip etsinİlk hamileliğimde buraya geldiğimde ofelyanın terapilerine gidenler vardı. İki arkadaş kalmış aklımda fayda görememişti. Moral bozmak için değil de tl yüklicem indircem felan dedin, emek harcayacaksın, deneme amaçlı tabiki dene ama o da kimine etki ediyo kimine etmiyo onuda söylemeden geçemedim.
Aklın yolu bir sanırım. Bende direk spiral düşünmüştüm ilaçlardansa. Ama onunda tam koruyuculuğu yok biliyosun dimi?
Aynen işte, çarpıntıya odaklanıyosun çarpıntı geliyo. Ben teklemeye taktım o geliyo. Ondan diye düşünüyorum yani. Gün içinde olacağını biliyorum mesela ve bi süre sonra kütt diye atıyoo gerisi geliyo. Şuan olmıcak gibi rahatım diyorum, olmuyo yada olsada etkilenmiyorum. İnşallah sorun çıkmaz yarın.
İki hamileliğimde kabuslarla geçiyor benimde. Psikolojimin zayıflığıda etkiliyor tabi. Bi çözümü yok bildiğim kadarıyla
Bende de ilginç bir durum vardı hamilelikte ilacı kestim yaşamadım sadece bikaç kez panikatak geldi daha sonra evden çıkmamaya başladım biraz daha rahat hissettim kendimi ama doğumu bi yaptım eve daha kapıdan girerken bi başladı ağlama yogun bir depresyon yaşadım Allahım düşmanıma vermesin 6 ay oldu ilacı da 2 aydır kullanıyorum daha hala tam duzelemedimNiloyatospikk Olsun bize çok büyük destek oluyor burda oluşunuz. Sonuçta hamile olsakta olmasakta aynı anksiyeteyi paniği yaşıyoruz. Hamileliğin etkisi var tabi ama önemli olan hamiş olsakta olmasakta birbirimizi anlıyor olmamız. İnsan kendini yalnız hissederken, bqşka birinin benimde böyle oluyo korkma demesi o kadar iç rahatlatıcı ki.
Hepiniz iyi ki varsınız..
Aminnn aminn canım inşallah..Çıkmaz Allahın izniyle ben öyle kaç kere gittim kalp Dr una düşünce ile alakali nasıl yapıyoruz bilmiyorum mesela bu aksam başım döncek gibi oluyor sanki dedim fenalaşcaktım kalktım kendimi dağıtmaya çalıştım Allahım bebegimi herkesinkini sağlıkla büyütmek nasip etsin size de kucağıniza sagsalim almak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?