Nelere bakti cnm.ekg mi bursa sade ekg cnmKizlaaarrr kardiyolijiye gittim hiçbişey çıkmadı maşallah çok şükür hersey iyi ve kalp doktorum açıkça bu hastalığın kalbi yorduğunu söyledi ve böyle olunca sonucu hiç iç açıcı değil dedi ve tedavini olmanı öneririm dedi bakalım ona göre Binyıl izlicem artik
eBazen doğurana kadar eşimden uzakta mı kalsam kv.de felan diye düşünüyorum. Saçma sapan yere strese giriyo adam aynı babası gibi ya. Peynirin tadı bozuktu değiştir gel dedim, marketçi arkadaşı diye utanıyomuş. Deli mi ne.. sanki marketçi cebinden veriyo iade malların parasını. Sofraya oturunca da sol kasığım yırtılcak gibi ağrımaya başladı. Kramp sanırım bu. Hareket edemedim. Durdu durdu homurdanmaya başladı, sen bi özele git böyle olmıcak felan. Sanki keyfimden yapıyorum ya. İlk hamileliğimde şikayetim yoktu öyle. Bunda sürekli bişeyler çıkıyor ama çeken benim stres yaratan o. Hiç mutlu olmayı beceremiyo ya. Bana telkin vericeği yerde benden önce iştahı kaçıyo, benden çok bunalıyo. Daraldım iyice.
Yazdigini2 yeni gördüm varis mi var bacağındaYeni fark ettim kizlar kucuk kucuk bacagimda variz varys korkuomm yardim
Evet yaaa yeni basladi oda panik ettimYazdigini2 yeni gördüm varis mi var bacağında
O zaman seni rahatlayalımEvet yaaa yeni basladi oda panik ettim
Saol cnm.benim.bacagimda bemdemi sezaryan olcam yoksaO zaman seni rahatlayalımbenim 3 gebeliğim dede bacağı geç oneki vulva varisi oldu. Yani genital bölgede. Sırf bu yüzden ilk doğumun ve dolayı ile diğerleri sezeryan oldu.. takma kafana bişey olmaz
Hayır canım o normal doğumu Etkilemez. Öbüründe damar çatlar kanama.olur diye sezeryana alıyorlar. Sorun etme rahat ol. Düşün ben sondayı nasıl takacaklarini düşünüyordum. Problem yok. Bu düşüneceğin en son şey olsun.Saol cnm.benim.bacagimda bemdemi sezaryan olcam yoksa
Sen tam mi bayildin peki bem varya herseyden panik ediomHayır canım o normal doğumu Etkilemez. Öbüründe damar çatlar kanama.olur diye sezeryana alıyorlar. Sorun etme rahat ol. Düşün ben sondayı nasıl takacaklarini düşünüyordum. Problem yok. Bu düşüneceğin en son şey olsun.
Evet tam anestezi aldım. 9 da ameliyat 10 da bebeği emziriyomdum. Çok şükür. 1 ay olacak 13unde.Sen tam mi bayildin peki bem varya herseyden panik ediom
Aynen canım benim birde göğüs için gidicem ama 10 gün sonraya ancak çünkü doktor yok başka hastaneye gitmek istemiyorum sende korkma Allahın izniyle seninkide panik atak kaynakli dir bak aslı demisti dersin:))Allah korusun.. bize sadece dua etmek düşer. Allah hayırlı kaderler yazsın inş.
Oh cok sevindim yaa. Yarında ben gidicem içim içimi yiyor. Ezan vakti Allahın izniyle bişey çıkmaz inşallah. Nefes için ne yapıcaksın göğüse felan gidicek misin?
Ay hem güldüm hem üzüldüm halimize ya daralma sen az kaldı dayan bebek doğana kadar sonrasında inşallah iyi olur hersey benim eşimde oyleydi yalnız degilsin yani hele hamilelikte zaten hepten sacmaliyo kocalar bu arada bende ikinci gebelikte çok sikayetliydim acaba farkı neydi ben gerçi doğum yaptım yine ayniyim sanırım panik atak anksiyetemiz artık iyice ilerliyor o yüzden kötü geçti hamilelik benim ben ona bagliyorum çünkü gerçekten çok hastalıklı da geçti ikinci hamilelik elimde olmadanBazen doğurana kadar eşimden uzakta mı kalsam kv.de felan diye düşünüyorum. Saçma sapan yere strese giriyo adam aynı babası gibi ya. Peynirin tadı bozuktu değiştir gel dedim, marketçi arkadaşı diye utanıyomuş. Deli mi ne.. sanki marketçi cebinden veriyo iade malların parasını. Sofraya oturunca da sol kasığım yırtılcak gibi ağrımaya başladı. Kramp sanırım bu. Hareket edemedim. Durdu durdu homurdanmaya başladı, sen bi özele git böyle olmıcak felan. Sanki keyfimden yapıyorum ya. İlk hamileliğimde şikayetim yoktu öyle. Bunda sürekli bişeyler çıkıyor ama çeken benim stres yaratan o. Hiç mutlu olmayı beceremiyo ya. Bana telkin vericeği yerde benden önce iştahı kaçıyo, benden çok bunalıyo. Daraldım iyice.
Valla hiç hoşgötüleri yok ya. Strese gireceğine beni rahatlatsa yetecek ama yok. Bi de sağ böbrek ağrısı çekiyorum düşün artık. Ben istiyorum sanki ağrımasını. Kendi kendime idare etmeye çalışıyorum, azcık destek olsa ne kaybeder bilmiyorum ben.H
e
Hepsi aynimi ne bu adamlarin ya kiymetimiz yok yok cnm
Evet stress her hastaligi basi da elimizde degil iste
Aman öyle olsun, buraya gelip aslıııııı sen haklıymışsın diye bağırıcam :)))Aynen canım benim birde göğüs için gidicem ama 10 gün sonraya ancak çünkü doktor yok başka hastaneye gitmek istemiyorum sende korkma Allahın izniyle seninkide panik atak kaynakli dir bak aslı demisti dersin:))
Aynen canım ekg ve uktrason ile baktı holtere gerek duymadiNelere bakti cnm.ekg mi bursa sade ekg cnm
Aynen öyle Allahin izniyle yarin bekliyorum haberiniAman öyle olsun, buraya gelip aslıııııı sen haklıymışsın diye bağırıcam :)))
Gül gül valla ağlasam da aynı adam değişmiyo :) cidden saçmalıyolar. İlkindeki gibi olmamı bekliyo. Yahu pazara bile gidemiyorum yalnızken, tansiyon ve kramplar yüzünden. Bağımlı gibi yaşamak çok mu zevk veriyo bana sanki:) Bir de hanilelikte ve sonrasındaki ilk bir iki yılda hormonlar tam olarak normale dönmüyor. Bu yüzden de sıkıntılıyız psikolojik yönden.Ay hem güldüm hem üzüldüm halimize ya daralma sen az kaldı dayan bebek doğana kadar sonrasında inşallah iyi olur hersey benim eşimde oyleydi yalnız degilsin yani hele hamilelikte zaten hepten sacmaliyo kocalar bu arada bende ikinci gebelikte çok sikayetliydim acaba farkı neydi ben gerçi doğum yaptım yine ayniyim sanırım panik atak anksiyetemiz artık iyice ilerliyor o yüzden kötü geçti hamilelik benim ben ona bagliyorum çünkü gerçekten çok hastalıklı da geçti ikinci hamilelik elimde olmadan
Sen hamilemiydinBu durum neden ileride ic acici degil biri beni rahatlatsin gercekten
Şimdiden düşünüyorum valla, başedemezsem ilaca alışmaya mı çalışsam napsam diyorum, diğer rahatsızlıklarımı etkilemicek ilaçlar vardır felan diye konusuyorum kendi kendime :))Aynen öyle Allahin izniyle yarin bekliyorum haberinisonra benim gibi doğumdan sonra psikiytre gidim gitmiyim bekliyim beklemiyim diye düşünmeye başlarsin bizde bitmez anam düşünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?