Yanı heran kotu olabilme hissi var ıcımızde ne zaman bizi yakalayacgı bellı degilNiye hayirdir cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanı heran kotu olabilme hissi var ıcımızde ne zaman bizi yakalayacgı bellı degilNiye hayirdir cnm
Belkide bebek kilo alıyordur. Yada sen de ödem olabilirmi.Neyin var canım? Ne yapacağımız da ne yapmayacağımız da belli aslında ama hükmedemiyoruz bi türlü kendimize. Ben şuan nasıl nefes alıcamı düşünüyorum. Bir insan yemeyerek nasıl şişer valla bilimle ters düşüyorum :))
Ne kadardı senın bebek ben 17haftalıkm ama harekete sanki yokBirsey diyeyimmmi ben bayadan beri hizediom.cok sukur suanda distan belli oluor tekmelioo kurban olurum yaradana
Canm sen ne kadarlık hamileydın. Ben gece nerde uyuyacagmı sasırıyorm nefesm kesilecek daralacak gibi olyrm bazen uykuda sıcrayarak uyanıyorm kendme gelemiyorum bu sabah 12de uyudm 7de uyandm gece hıc kalkmadım sabah iki cocgmun kresinden ogretmnı aradı servis geliyor dıye tıtresmdeydı anıden uyandm sersem gıbı oldm hemen aklıma kotu seyler geldi mi cockları bindirdım bes dakka yurdum oyle eve geldm sankı boglacak hissi geldi banaBelkide bebek kilo alıyordur. Yada sen de ödem olabilirmi.
Facebook yada vhatsap tan isteyen olursa birbirimizi ekleyebiliriz yada bır grup kurablrz bende katılırm ınsan sorunlarını paylastkca daha yuku azalıyor bazen kotu oldgmz an bırınle gorusmek yazsmak iyi geliyor insanaBen face i kapatalı baya zaman olducanım bir de böyle face wtsp ekleme olaylarında ban yenebiliyor, dikkat et.
Bende bu topiği diyorum :) birbirimizi biliyorda olabiliriz belki. O zamanlarda bu kadar fazla girme şansım olmuyordu sadece.
Yemek yerken ekmek cok yıyormusun ben 17haftalıgım 2kılo almıs im hamılelkten once dikkat ederdim eski dogum kiloları mı vermek ıcın malum iki dogum yaptm ust uste hemde sezeryan hıc beyaz ekmek yemezdim sadece yesemde sınırlı bır sekilde kepek ekmek yerdim sımdı hamılelıge sorunlu basladm bu daralma lar dan dolayı ilk uc ay beslenemyrdm yemek yemekten korkuyordum ac oluncada daha kotu oluyrdm iyi hissettgm an yemek yesem ekmek kullanarak yerdm doyayım midem bulamasın dıye daha erken acıkmıyam dıye o yuzden iki kilo aldım yoksa onuda almazdımCanm sen ne kadarlık hamileydın. Ben gece nerde uyuyacagmı sasırıyorm nefesm kesilecek daralacak gibi olyrm bazen uykuda sıcrayarak uyanıyorm kendme gelemiyorum bu sabah 12de uyudm 7de uyandm gece hıc kalkmadım sabah iki cocgmun kresinden ogretmnı aradı servis geliyor dıye tıtresmdeydı anıden uyandm sersem gıbı oldm hemen aklıma kotu seyler geldi mi cockları bindirdım bes dakka yurdum oyle eve geldm sankı boglacak hissi geldi bana
Ben katilirim canimFacebook yada vhatsap tan isteyen olursa birbirimizi ekleyebiliriz yada bır grup kurablrz bende katılırm ınsan sorunlarını paylastkca daha yuku azalıyor bazen kotu oldgmz an bırınle gorusmek yazsmak iyi geliyor insana
Benmde o an oradan uzaklaşma nefesm kesilecek gıbı ve aynen dedgn gıbı carpıntıHerkesin şikayetleri farklı oluyor benim panik atagim carpinti şikayeti ile başlıyor
Ben beceremem de kim organize edebilecekse etsin bende katılırm hepimize bır destek moral olurBen katilirim canim
Ödem gibi değil, midemde ve karnımda fena şişkinlik oluyor. Saat geçtikçe de artıyor, nefesi zor alıyorum.Belkide bebek kilo alıyordur. Yada sen de ödem olabilirmi.
Bende sadece whtsp var. Ama grup toplamak yasaktı diye hatırlıyorum. Nasıl yapabiliriz kiFacebook yada vhatsap tan isteyen olursa birbirimizi ekleyebiliriz yada bır grup kurablrz bende katılırm ınsan sorunlarını paylastkca daha yuku azalıyor bazen kotu oldgmz an bırınle gorusmek yazsmak iyi geliyor insana
Kız bende öyleydim ya ve diyodum bebek 1 kilo doğucak diye korkuyodum ama çok şükür o açlığa 2.900dogduOmas Bende senin yolundan ilerliyorum resmen. En son 5te bir tabak yemek yemiştim. 9 gibide çayla bisküvi atıştırdım birkaç tane. Şuanda yine kabıma sığamıyorum. Bu nasıl iştir ya.. kızlar iştahının açıldığındanz sürekli yemek yediklerinden bahsediyor. Yahu ben yemeden böyleyim. Vallahi sinir oldum iyice. Tosur tosur nefes alıyorum darlıktan yaa :)))
Aramızda 7hafta var demek. Senın cogu gıttı sayılır. Insallah bende ogunlerı gorurum. Suan sabahları ilk uyandgnda yıne rahatsz oluyormusun. Benm bazen sabah uyandgmda bazende gece anı uyanmalarm da oluyorE Eslem 23 Ben bugün 24.haftanın son günündeyim. Yarın 25.e giriyorum Allahın izniyle. Sabah erken kalktığımda bende kötü oluyorum. Mesela eşime kahvaltı hazırlıyodum o gidince geri yatıyodum ama içimi kaplayan huzursuzluk yüzünden uyuyamıyodum. Zaman geçiremiyordum.
Şişkinlik konusunda çok ekmek yemiyorum. Dün bile en son aksam 5te bir tabak yemek yedim kalktım. Gündüzde 3 saat kadar dısarda dolastık esimle alısveris felan yaptık. Şişkinlik yapacak bişeyde yemedim. Ama çok geriliyo karnım ya
Yanı olursa katılırm olmassada daha buradan yazsrzBende sadece whtsp var. Ama grup toplamak yasaktı diye hatırlıyorum. Nasıl yapabiliriz ki
Sen hıc dra sordnmu bu panık atak lkla ilgili olmuyabılr istersen dans mide yanması oldgnda sacı cıkıyor derler Dr bır surup falan verir de rahatlarsnÖdem gibi değil, midemde ve karnımda fena şişkinlik oluyor. Saat geçtikçe de artıyor, nefesi zor alıyorum.