Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim doğum 4 aralik tarihine randevu verdilerxDogummu 4 Aralık masallah az kalmıs
Ay o çatı muayenesi Dr unki berbat ebeler o kadar acıtmıyor resmen yatakta geri kaçtım siz falan demeyi bıraktım kibarlığı napiyorsun beee dedim dedim ben doğuramicam orada karar verdim zaten benYa sezeryan kötü değil oda aynı onun doğum bittikten sonra ilk gözünü açtığında hissediyosun acısını ağrısını, normal doğumunda başında hissediyosun çocuk doğunca hop bişey kalmiyo. Sadece normal doğum her zaman daha sağlıklı yani sezeryan hayat kurtarıcı mesela sağlık sorunları olan korkan sezeryan oluyo tam bi hayat kurtarıyor. Ben sezeryana karşı değilim sadece eğer sağlık şartlari uygunsa bence normali en sağlıklısi mesela ben doktoruma beni sezeryan yapmazmisiniz dediğimde bana o kızma anini unutmuyorum her zaman dediği şey bebekte ve anneden sorun olmadığı sürece normal doğum derler ya normal doğum anadan doğma gibidir mesela sen daha şimdiden böyle yapiyosun eğer hicbisekilde korkuya gelemiyorum diyosan doktoruna söyle ve çatı muanesi yaptirinca az çok doktorun der zaten eğer daha ordan baslasan korkuya doktor sana secenek sunar. Ama unutma eninde sonunda doğucak o bebek kendini bu kadar doğumdan korkutma
Niye öle bakiorlar ki sezaryanmi karar verdinAy o çatı muayenesi Dr unki berbat ebeler o kadar acıtmıyor resmen yatakta geri kaçtım siz falan demeyi bıraktım kibarlığı napiyorsun beee dedim dedim ben doğuramicam orada karar verdim zaten ben
Hadi hayırlısı ilk Dogummu Ikincimi ıns bızde o gunlerı goruruz sende de oluyor muydu psikolojik sıkıntılarEvet canim doğum 4 aralik tarihine randevu verdilerx
Normalmi olcak arkadasin dogumu niye gun veriyorlarHadi hayırlısı ilk Dogummu Ikincimi ıns bızde o gunlerı goruruz sende de oluyor muydu psikolojik sıkıntılar
Amin canım. 4 yaşına girdi oğlum. Ev işi de yaptım mı kaptırıyorum ben ya. Bi süpürüp oturayım diyemiyorum. Bi yer dağınıkken sadece tek odayı toplayınca huzursuz oluyorum. Şimdi ağırlaştıkça iş de zor geliyor ağrılar başlıyor hemen.Allah bagışlasın evladını hepımızınkını. Cok sukur hafta ıcı okul var benm cocklarda kresde bir mesgulıyetle gundzlerı geciyor ama aksam olunca bazen sorun olabiliyor evde de olsan parka markete gitmek ev ısıyle ugrasmak yıne ıyı gelıyor senın oglum kac yasında
Aminn arkadaşım. Allah sanada sabır versin tekrarını yaşatmasın inşallah.Yok ben seni hatırlamıyorum zaten bi üzüntüyle ayrılmıştım Allah kimselere yaşatmasin canım
Galıba sezeryan bızım burda 38+3de sezeryan olu yorNormalmi olcak arkadasin dogumu niye gun veriyorlar
Bendede tam aksine ebeler illallah dedirtmisti:)) aynen dediğiniz gibi çatı muayenesinde artık belli oluyor doktor bile diyo zaten sen şimdiden böyle yaparsan normal doğum nasıl olur diye ayy aklıma geliyo hala tuhaf oluyorum 48gun olduAy o çatı muayenesi Dr unki berbat ebeler o kadar acıtmıyor resmen yatakta geri kaçtım siz falan demeyi bıraktım kibarlığı napiyorsun beee dedim dedim ben doğuramicam orada karar verdim zaten ben
Ay ben tekrar muayene için o günü verdiler anladım ilk başta. Kusura bakma canım. Gözünaydın, Allah sağlıcakla kurtarsın inşallah. Kısa bir süre sonra mis kokulun yanında olacak ne güzel:)Evet canim doğum 4 aralik tarihine randevu verdilerx
Ama yapabildin normal dogum öke demesi sacma nasil bakiorlarki öle acitiorlsrBendede tam aksine ebeler illallah dedirtmisti:)) aynen dediğiniz gibi çatı muayenesinde artık belli oluyor doktor bile diyo zaten sen şimdiden böyle yaparsan normal doğum nasıl olur diye ayy aklıma geliyo hala tuhaf oluyorum 48gun oldu![]()
Y4zy4qmurum benimde kızım 2013dogumlu.oglum 2015lı bu ucuncu 2018benm ust uste ucude insanın kotu olunca dıger cocklarda etkileniyorAmin canım. 4 yaşına girdi oğlum. Ev işi de yaptım mı kaptırıyorum ben ya. Bi süpürüp oturayım diyemiyorum. Bi yer dağınıkken sadece tek odayı toplayınca huzursuz oluyorum. Şimdi ağırlaştıkça iş de zor geliyor ağrılar başlıyor hemen.
Aminn arkadaşım. Allah sanada sabır versin tekrarını yaşatmasın inşallah.
Bizde bişeyi kötü yaşadıysak hep kötü olacak korkusu var ya işte biraz o etkiliyor seni. Ben doğum konusunda onu düşünmemeye çalışıyorum. Allahın izniyle kolay olacak, kendi sancımla girip birkaç ıkınmada biticek diye odaklamaya çalışıyorum kendimi. Sende de ne kadar olumsuz düşünce olursa olsun hep kendine en moral verici cümleleri söyle. Mesela normalse normalle alakalı, sezaryense onla alakalı, hayal ettiğin doğum cümlelerini hep söyle kendine.Y4zy4qmurum benimde kızım 2013dogumlu.oglum 2015lı bu ucuncu 2018benm ust uste ucude insanın kotu olunca dıger cocklarda etkileniyor
İşte bende gündüz uyumaya korkuyorum. 10 dk da olsa 1 saatte olsa daldığımda uyanırken titriyo gibi seyiriyo gibi uyanıyorum sonrada etkisini atamıyorum üzerimden.Bu aksam demek yorulmusm 9bucuk gıbı gozum kapanms tv karsısında bir uyandm 10u geciyor ve bir korku olusu yıne tv karsısında uyuyunca muhakkak oluyor ben daha yarın pasıflora surup alacam Belkı bu geceleri bana Bı fayda eder
Aynen öle ama iste biz panik atak olanlar böle dusunce normal degilmi korkutuoruz heo ama öle dusundugumuz gibide gitmez ins gitmiyecekBizde bişeyi kötü yaşadıysak hep kötü olacak korkusu var ya işte biraz o etkiliyor seni. Ben doğum konusunda onu düşünmemeye çalışıyorum. Allahın izniyle kolay olacak, kendi sancımla girip birkaç ıkınmada biticek diye odaklamaya çalışıyorum kendimi. Sende de ne kadar olumsuz düşünce olursa olsun hep kendine en moral verici cümleleri söyle. Mesela normalse normalle alakalı, sezaryense onla alakalı, hayal ettiğin doğum cümlelerini hep söyle kendine.
Bende evde olsam gunduz asla yatamıyorm ama bu aralar gecede olmaya basladı Yanı ben ilk uc ayi atlatyktan sonra gecer diye bekliyordum ama oyle olmadı aksam boyle oluyor gece oluyor sabah uyannca oluyor ne yapacam bilemiyorum sen ILAC falan kullanıyonmuİşte bende gündüz uyumaya korkuyorum. 10 dk da olsa 1 saatte olsa daldığımda uyanırken titriyo gibi seyiriyo gibi uyanıyorum sonrada etkisini atamıyorum üzerimden.
Niye oluor kizlar bu yaaa bende gece kalkiom hepBende evde olsam gunduz asla yatamıyorm ama bu aralar gecede olmaya basladı Yanı ben ilk uc ayi atlatyktan sonra gecer diye bekliyordum ama oyle olmadı aksam boyle oluyor gece oluyor sabah uyannca oluyor ne yapacam bilemiyorum sen ILAC falan kullanıyonmu
İnş canım Allah büyüktür.. sol göğsümün kıyısıyine ağrıyor. Sola yatmaktan sanırım. Bi de midem iyice yukarı doğru geldi sanki ya, şiştikçe ondan da nefes alamıyorum. Belki bu sızı da midemden kaynaklıdır o yüzden.Aynen öle ama iste biz panik atak olanlar böle dusunce normal degilmi korkutuoruz heo ama öle dusundugumuz gibide gitmez ins gitmiyecek
Yok canım kullanmıyorum. Üzerinde çok durduğun için sık tekrarlıyor bence. Çünkü geçmeyecek gibi hissediyor insan. Ama haftalar ilerledikçe azalıyor korkma. Buna inan ki beynin uyarılmasın.Bende evde olsam gunduz asla yatamıyorm ama bu aralar gecede olmaya basladı Yanı ben ilk uc ayi atlatyktan sonra gecer diye bekliyordum ama oyle olmadı aksam boyle oluyor gece oluyor sabah uyannca oluyor ne yapacam bilemiyorum sen ILAC falan kullanıyonmu
Benimde gundiz yine yuzum.agridi fena basima.vurdu sol yuzumİnş canım Allah büyüktür.. sol göğsümün kıyısıyine ağrıyor. Sola yatmaktan sanırım. Bi de midem iyice yukarı doğru geldi sanki ya, şiştikçe ondan da nefes alamıyorum. Belki bu sızı da midemden kaynaklıdır o yüzden.