Bende artık bilemiyorum zaten sabah 7de uyanıyorum uyudum 6 7saat ama uyuyamıyoruz oyle anıden korkarak uyannca ınsan sankı kafayı yiyorNiye oluor kizlar bu yaaa bende gece kalkiom hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende artık bilemiyorum zaten sabah 7de uyanıyorum uyudum 6 7saat ama uyuyamıyoruz oyle anıden korkarak uyannca ınsan sankı kafayı yiyorNiye oluor kizlar bu yaaa bende gece kalkiom hep
Aynen öle cnm ins sqg salim dogum edelimde ins ya Allah buyukBende artık bilemiyorum zaten sabah 7de uyanıyorum uyudum 6 7saat ama uyuyamıyoruz oyle anıden korkarak uyannca ınsan sankı kafayı yiyor
Dogru soyuluyorsn surekli aynı seyler ınsan daha kimseye diyemiyor sana destek olan senı anlayanlar bile artık biliyorlar ıyıkı burada Bızı anlayanlar varYok canım kullanmıyorum. Üzerinde çok durduğun için sık tekrarlıyor bence. Çünkü geçmeyecek gibi hissediyor insan. Ama haftalar ilerledikçe azalıyor korkma. Buna inan ki beynin uyarılmasın.
Burda aynı seyi 50 kere yazsak konussak bile kimse kimseyi tersleyip kırmıyor. Eşler yeri geliyo atak anında bile tolerans göstermiyor. Yasamayan bilmiyor işte. İyi ki var burası..Dogru soyuluyorsn surekli aynı seyler ınsan daha kimseye diyemiyor sana destek olan senı anlayanlar bile artık biliyorlar ıyıkı burada Bızı anlayanlar var
Aynen öle sade esler degilki kaynana arkadaslarin bu panik ataknolmayan bilmezki ne varki dior vana kaynanam gidip duruon kontrolle dio anlamiorki icim ferahlio kontrol iyi dediklerindeBurda aynı seyi 50 kere yazsak konussak bile kimse kimseyi tersleyip kırmıyor. Eşler yeri geliyo atak anında bile tolerans göstermiyor. Yasamayan bilmiyor işte. İyi ki var burası..
Bilmez miyim kuzum.. inşallah bizde kurtuluruz bu hastalıktan Allahın izniyle tez zamanda.Aynen öle sade esler degilki kaynana arkadaslarin bu panik ataknolmayan bilmezki ne varki dior vana kaynanam gidip duruon kontrolle dio anlamiorki icim ferahlio kontrol iyi dediklerinde
Ins ins yaaa okadar cok istiorumkiBilmez miyim kuzum.. inşallah bizde kurtuluruz bu hastalıktan Allahın izniyle tez zamanda.
Ben hep 12.haftadan sonra azalacak bu İlk uc ayım verdıgı hormonlarndan dolayı dedım gercekten baktm bayağı almıs hatta bırkac hafta ne gece ne gunduz kotu oldm sımdı de haftada bir iki kez oluyorum hersey beyinde bitiyor ama hukmedemyrm evde iki tane ilgi bekleyen cocuk senı anlamayan artıkDogru soyuluyorsn surekli aynı seyler ınsan daha kimseye diyemiyor sana destek olan senı anlayanlar bile artık biliyorlar ıyıkı burada Bızı anlayanlar var
Aynen ya ceken bilir ya bu laf cok dogru herkesin basından bes asagı bes yukarı aynı seyler gecms herkes anlıyor elinden geldgnce bır yardm etmeye calısyrBurda aynı seyi 50 kere yazsak konussak bile kimse kimseyi tersleyip kırmıyor. Eşler yeri geliyo atak anında bile tolerans göstermiyor. Yasamayan bilmiyor işte. İyi ki var burası..
Aynen äle cnm ya aminGercekten Allahtan baska kimsemiz yok kendi adıma soluyorum ınsan bu halde olmayı istemezkı Rabbım den en buyuk dılegım kimseye muhtac ettirmesin çocuklaroma kendim bakabıleyım inşallah
Sen kac haftaliktin cnm yazmio semde gebelik takibiAmin hemde sonsuz kez amin Bu gece zor olacak benm için tam uyumak istiyorum sabah yine yedıde telefon çalacak ve ben korkacm diye uyuyamıyorum bu nasl bir takıntı bir kez oldu diye hep olcak gibi gelıyor
Ben 17+2 haftalıkmSen kac haftaliktin cnm yazmio semde gebelik takibi
Ben burda herkese ediom cnm.ins gecer evet dualarimiz kabul olur ins vede dogum aninda cektigimiz sancida edilen dua da kabul oluor hocada bana dedi vede gunahlarimiz dokuluo sevinmemiz lazinSuan kim ayıksa bana dua edebilırmı hamılenın duası kabul olur inş Rabbim sizinde her ne sıkıntınız varsa geçer inşallah
Aminn inşallah bende hep dua ediyorum tüm hastalara tüm darda kalmıslaraBen burda herkese ediom cnm.ins gecer evet dualarimiz kabul olur ins vede dogum aninda cektigimiz sancida edilen dua da kabul oluor hocada bana dedi vede gunahlarimiz dokuluo sevinmemiz lazin