Dozu az diyemi fazla etki etmedi acaba kac haftalkk en baslamsdı sayılı gun kalms duayla ınsallah oda gelip gececk ıcını ferah tut2 aydır kullanıyorum yüzde 50 fayda etti ama tam olarak iyilesmedim doğuma iki hafta kaldı zaman daraldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dozu az diyemi fazla etki etmedi acaba kac haftalkk en baslamsdı sayılı gun kalms duayla ınsallah oda gelip gececk ıcını ferah tut2 aydır kullanıyorum yüzde 50 fayda etti ama tam olarak iyilesmedim doğuma iki hafta kaldı zaman daraldı
Evet kltu dusunmeyelim bu gunleri gulecez aslinda hersey cok guzel olcacak en zor gunumuz hamilelik olcakDozu az diyemi fazla etki etmedi acaba kac haftalkk en baslamsdı sayılı gun kalms duayla ınsallah oda gelip gececk ıcını ferah tut
İnsan bıyere gitse bısey ler yapsa ugrassa zaman geciyor ve insana ıyı gelıyorAmin cnm ama kac gundur biyere cikmadim cnm sikilio yaaaa offf
ImsallajEvet kltu dusunmeyelim bu gunleri gulecez aslinda hersey cok guzel olcacak en zor gunumuz hamilelik olcak
Aynen öle xnm öbur kizlar ne edioo acabaİnsan bıyere gitse bısey ler yapsa ugrassa zaman geciyor ve insana ıyı gelıyor
Dozu yetmedi galiba .Birde 2 ay kısa zaman tedavi için. 24 haftalık iken başlamıştımEvet kltu dusunmeyelim bu gunleri gulecez aslinda hersey cok guzel olcacak en zor gunumuz hamilelik olcak
Simdi gecmedimi sen tam uyutacaklar deme dogum icin yoksa epeduralmiDozu yetmedi galiba .Birde 2 ay kısa zaman tedavi için. 24 haftalık iken başlamıştım
Sen okumasini biliorsan evde oku okuyornuydunBurda arkadaşlar telkırma kursuna kuran kursuna falan gidiyorlar.vakit geciriyorlar benimde bel ağrım başladı yürümekte gucluk çekiyorum siz kendinizi iyi hissediyorsanız evde kalmamaya çalışın
Ben epidural istiyorum ilkinde de epidural olmuştumSimdi gecmedimi sen tam uyutacaklar deme dogum icin yoksa epeduralmi
Hmm bemde istiorum igne sokulunca nasil cook aciormi kac saatte bitior hepsiBen epidural istiyorum ilkinde de epidural olmuştum
Sen okumasini biliorsan evde oku
Okumasını biliyorum ama hoca eve odev verir daha düzenli okunur hem vakit geçer
Hiç acı hissetmedim hemen uğuştum 5 dakikada bebeği aldılar 15 _20 dk dikiş sürdü. Toplam yarım saat falan sürdüHmm bemde istiorum igne sokulunca nasil cook aciormi kac saatte bitior hepsi
Oluyor kac gundur kolumda ve bacağıma cekılme kramp giriyor ben dıyorm ruhen iyi olayımda fiziksel agrılar a dayanırmSen nasilsin seninde agrilarin oluormu rahimde kalcanda falan
Oo meguzel sonrasindaaa fenaa cok kötu agrin oldumu pekiHiç acı hissetmedim hemen uğuştum 5 dakikada bebeği aldılar 15 _20 dk dikiş sürdü. Toplam yarım saat falan sürdü
Rahimde karninda olmuormu pekiOluyor kac gundur kolumda ve bacağıma cekılme kramp giriyor ben dıyorm ruhen iyi olayımda fiziksel agrılar a dayanırm
Sonrasında ugusukluk 2 saat surdu o arada bebegimi emzirdim ağrım olmadı.ayaklarımı hissetmeye baslayinca ağrı başladı anestezinin etkisi geçti. Ağrı kesici iğne yaptılarOo meguzel sonrasindaaa fenaa cok kötu agrin oldumu peki
ağrıdan açıdan korkmaya hiç gerek yok canım ağrı kesici yapıyorlar oda geciyorOo meguzel sonrasindaaa fenaa cok kötu agrin oldumu peki